Opublikowano 17 Września 201312 l Witam Właśnie przymierzam się do wymiany hamulców z przodu w mojej B7 na 320mm. Jakiej firmy proponujecie klocki i tarcze?
Opublikowano 17 Września 201312 l tarcze OZ, klocki ori Dzięki za poradę. A co powiesz na zestaw TRW lub Bosch? Bo nad takimi opcjami najbardziej się zastanawiałem.
Opublikowano 17 Września 201312 l same jarzma do S4 B8 moge miec za jakieś 500-550zł/kpl Mogę tez je mieć?
Opublikowano 18 Września 201312 l Tylko co według Was będzie lepsze Bosch czy TRW? Bo szczerze mówiąc to mam dylemat:kwasny:
Opublikowano 18 Września 201312 l Jestem za TRW. Sony Xperia Tapatalk 4. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: widze że chyba nie lubisz kolegi... Nie ma większego gów.... niż TRW. To są jedyne klocki które wyrzuciłem po dwóch tygodniach jazdy. Na tym się jeździć nie da... i znam wiele osób które zrobiły dokłądnie tak jak ja ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- Tylko co według Was będzie lepsze Bosch czy TRW? Bo szczerze mówiąc to mam dylemat:kwasny: ani to ani to
Opublikowano 18 Września 201312 l W moich rejonach Bosch jest takiej jakości ze wolałbym próbować TRW bo Boscha juz raz się dałem w maliny wklepać. Co prawda TRW nigdy nic nie miałem bo po Boschu ATE się na razie trzymam. Chociaż wiem ze najbliższą wymianę wale na Ferodo nawet żeby miało to 2 wypłaty zjeść. Sony Xperia Tapatalk 4.
Opublikowano 18 Września 201312 l na boschu nigdy nie jezdziłem ale jakoś złęgo zdania nie słyszałem... Tomek podał koledze jedno z niewielu słusznych rozwiązań (sam sprzedaje w takiej konfiguracji bo wychodzi to bardzo fajnie i stosunkowo niedrogo). Dev podał koledze Mercedesa a kolega ma dylemat bo nie wie czy wybrać tarpana czy bryczke... ale co kto lubi
Opublikowano 18 Września 201312 l Dzięki Siemian za obrazowe przedstawienie sprawy:ok2: tarcze OZ, klocki ori A ile taki zestaw kosztuje w ogóle?
Opublikowano 18 Września 201312 l dosyć dobra cena:wink: Panowie powiedzcie mi tylko co to za firma OZ? Bo nigdy o niej nie słyszałem ani nie widziałem nigdzie w ofercie tarcz hamulcowych z tej firmy.
Opublikowano 18 Września 201312 l Coz, najlepszym sie zdarza. Bosch to tez dobra opcja, zwlaszcza klocki, ktore sa robione przez Pagida
Opublikowano 19 Września 201312 l Panowie mam takie pytanko, na dniach będę robił przekładkę na 320 (dzięki Devastation ) i czy jest jakiś problem z wymianą płynu hamulcowego? Jakiś specjalny sprzęt trzeba mieć do tego czy coś?
Opublikowano 19 Września 201312 l Witam, Panowie jakiej firmy klocki polecacie do seryjnych tarcz w b6 ? Miały być z RS z TTki, nie wiedziałem czy pasują, a jak już doczytałem to gościu ich nie miał . Narazie trzeba wymienić, bo szkoda tarcz