Opublikowano 29 Marca 201511 l Poczekam chwile jak sprzedajacy sie z tego wytlumaczy czy podesle przewody + blaszki mocujace wtyczke czujnika
Opublikowano 29 Marca 201511 l Wtyczka czujnika jest razem z klockiem wiec za to nie mozesz go winic fot przed kupnem nie bylo ? Edytowane 29 Marca 201511 l przez Dev
Opublikowano 29 Marca 201511 l ale tej blaszki nie ma ps poza tymi przewodami wszystko bedzie pasowac p&p ?
Opublikowano 29 Marca 201511 l Czyli musiałby oplot wlecieć..Ile u Ciebie odnowienie takich zacisków?Wiem, że S4 lepszym wyborem, ale potrzebuje duży zacisk, żeby ładnie się wkomponował w felgę..Te wyglądają tak:
Opublikowano 29 Marca 201511 l Oplot tutaj nie będzie dobry moze sie złamać Witam. Dzięki jeszcze raz za sprzęgło jak narazie wszystko fajnie, w nocy jadę w na Kraków to zobaczę jak sie sprawuje w trasie Klocki nie potrzebnie zamawiałem to wina tarcz, mechanik mi powiedział że to ich koncówka i coś trzeba myśleć o innych.. Mam nadzieję że o mnie pamiętasz
Opublikowano 29 Marca 201511 l DEV ty musisz jakąś promocję na malowanie zrobić, bo mi potrzeba cały komplet pomalować przód i tył Bo już na gwarancję mi nie weźmiesz po 4 latach
Opublikowano 29 Marca 201511 l Wlasnie takie kupilem , jarzma i zacisk ze zdjecia z b8 siada P&P do b7 ?
Opublikowano 29 Marca 201511 l Wlasnie takie kupilem , jarzma i zacisk ze zdjecia z b8 siada P&P do b7 ? Nie, w b8 elektryczny ręczny jest
Opublikowano 29 Marca 201511 l jak ten zestaw podobno w b8 siedzial a niby "zaciski z jarzmem s4 b6" okazuje sie jednak ze nie do konca
Opublikowano 29 Marca 201511 l Wydaje mi się, że każdy pisze tu o "swoim" i nie wiadomo o co w tym wszystkim chodzi Jak zacisk siedział w B8 to i przewód jest z By8, bo ten z S4 by nie pasował. Spytaj osobę od której kupiłeś zaciski czy nie ma tych sztywnych rurek. Ewentualnie do kupienia w serwisie, tyle, że trochę drogo. Edytowane 29 Marca 201511 l przez staniek
Opublikowano 29 Marca 201511 l Przewody sie opanuje teraz pytanie jak sie to ma do zwrotnic w b7 ? skoro siedzialo to w b8 Sprzedajcy twierdzi ze nic nie wie
Opublikowano 29 Marca 201511 l Jeśli te zaciski i jarzma rzeczywiście są od S4ki B6/7 to będą pasowały. Edytowane 29 Marca 201511 l przez staniek
Opublikowano 29 Marca 201511 l Panowie po wymianie hamulców na zestaw 320/288 wszystko było ok przez 4 tys km az tu nagle dzis jade z polski do niemiec 500kilometrów i w niemczech na miejscu zauwazam ze na przednich tarczach, na obu naraz sa identyczne rysy na zewnatrz tarcz ponizej daje foto... Od czego to moze byc? Bo raczej malo prawdopodobne żeby w dwa koła naraz w tym samym miejscu dostał sie kamień jakiś mały czy cos? Edytowane 29 Marca 201511 l przez gabalo