Opublikowano 14 Października 200916 l Koledzy może ktoś wie aby koledze pomóc a taki mały gadzet 8e0 615 269 pasuje to p&p na każdy zacisk pod tarcze 320mm ???????
Opublikowano 14 Października 200916 l Nie pasuje do zacisku z A6 C5 który ma klocek zapinany na sprężyne. Troche drogo chca za to w ASO 120zl za sztuke.
Opublikowano 14 Października 200916 l Slabo wygladaja heble z logo S4 np. w TDI Mowie o samym logo... nie heblach
Opublikowano 5 Listopada 200916 l Nie pasuje do zacisku z A6 C5 który ma klocek zapinany na sprężyne. Troche drogo chca za to w ASO 120zl za sztuke. nie pasują [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 08:23_________________________________________________ Slabo wygladaja heble z logo S4 np. w TDI Mowie o samym logo... nie heblach [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 07:23_________________________________________________Mam do sprzedania nowe zaciski z jarzmami od S3 takie same jak w S4
Opublikowano 5 Listopada 200916 l w s3 są inne jarzma niż w s4 :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 15:39_________________________________________________sorki, są te same.
Opublikowano 5 Listopada 200916 l Mam do sprzedania nowe zaciski z jarzmami od S3 takie same jak w S4 sorki, są te same. jesteście pewni ? dla mnie sie inne i na zdjęciach tez inaczej wygladaja przynajmniej korpus żeliwny
Opublikowano 5 Listopada 200916 l Na początku mi się wydawało że są inne jarzma bo z ciekawości sprawdzaliśmy czy do leona podejdą moje stare zaciski (z a4 3.0 tdi). I okazało się że nie pasuje rozstaw śrub na zwrotnicy. Biorąc pod uwage że rozstaw śrub na zwrotnice w 3.0 tdi i s4 jest taki sam, wydedukowałem że zaciski z s3 i s4 nie są p&p (byłem pewien że zaciski z s3 wchodzą p&p do leona, tak jak do golfa r32- zresztą w cuprze można było jako opcje sobie takie zamówić). Wychodzi na to że zaciski z s3 nie pasują do leona... Sprawdziłem jednak w ETCE i jarzmo zacisku w s3 i s4 ma ten sam symbol- czyli jest to samo. Zaciski s3 mają inny symbol ale wydaje mi się że pewnie będą p&p z s4... chociaż w a4 zacisk jest "za" kołem a w s3 "przed"... :mysli:
Opublikowano 5 Listopada 200916 l wg. ETKI w stajej s3 były tarcze 312mm... ale mówię o mocowaniu jarzm do zwrotnicy
Opublikowano 5 Listopada 200916 l Na początku mi się wydawało że są inne jarzma bo z ciekawości sprawdzaliśmy czy do leona podejdą moje stare zaciski (z a4 3.0 tdi). I okazało się że nie pasuje rozstaw śrub na zwrotnicy. Biorąc pod uwage że rozstaw śrub na zwrotnice w 3.0 tdi i s4 jest taki sam, wydedukowałem że zaciski z s3 i s4 nie są p&p (byłem pewien że zaciski z s3 wchodzą p&p do leona, tak jak do golfa r32- zresztą w cuprze można było jako opcje sobie takie zamówić). Wychodzi na to że zaciski z s3 nie pasują do leona... Sprawdziłem jednak w ETCE i jarzmo zacisku w s3 i s4 ma ten sam symbol- czyli jest to samo. Zaciski s3 mają inny symbol ale wydaje mi się że pewnie będą p&p z s4... chociaż w a4 zacisk jest "za" kołem a w s3 "przed"... :mysli: Ten post tyczył się jarz i zacisków z s3 8P0 czyli 2003--->
Opublikowano 5 Listopada 200916 l dyskusja dotyczyla tego czy zaciski z s3 napewno pasuja do s4. A dodatkowo zastanawialem sie jak to jest ze zaciski z s3 nie pasują do leona mimo że były oferowane jako opcja w cuprze. Czyżby cupra miala inne zwrotnice??
Opublikowano 5 Listopada 200916 l ale które S3 8LO czy 8P0 ? ja mam od S3 2003 8P0 dyskusja dotyczyla tego czy zaciski z s3 napewno pasuja do s4. A dodatkowo zastanawialem sie jak to jest ze zaciski z s3 nie pasują do leona mimo że były oferowane jako opcja w cuprze. Czyżby cupra miala inne zwrotnice??
Opublikowano 5 Listopada 200916 l ale które S3 8LO czy 8P0 ? ja mam od S3 2003 8P0 dyskusja dotyczyla tego czy zaciski z s3 napewno pasuja do s4. A dodatkowo zastanawialem sie jak to jest ze zaciski z s3 nie pasują do leona mimo że były oferowane jako opcja w cuprze. Czyżby cupra miala inne zwrotnice?? i o takich zaciskach własnie pisałem
Opublikowano 6 Listopada 200916 l [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 08:33_________________________________________________
Opublikowano 6 Listopada 200916 l no no no... ładne sztuki. Widać że odlew zacisku w s3 jest troszke inny niż w s4 ale to nie powinno stanowić problemu.
Opublikowano 6 Listopada 200916 l Kurcze faktycznie sprawdzilem nr. mocowania jest taki sam aluminowy korpus z tloczyskiem tez jest identyczny jedyna roznica to to zeliwny korpus obejmujacy klocek i jarzmo ale mysle ze z tym nie bedzie problemu
Opublikowano 6 Listopada 200916 l no ale z tego wynika że wzykły leon i leon cupra muszą mieć inne zwrotnice...