Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy może ktoś wie aby koledze pomóc

a taki mały gadzet 8e0 615 269

1b49cf95658b4921.jpg

pasuje to p&p na każdy zacisk pod tarcze 320mm ???????

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie pasuje do zacisku z A6 C5 który ma klocek zapinany na sprężyne.

Troche drogo chca za to w ASO 120zl za sztuke. :thumbdown:

Opublikowano

najlepiej kupić ori hamulce :naughty: :naughty:

Opublikowano

Slabo wygladaja heble z logo S4 np. w TDI :evil:

Mowie o samym logo... nie heblach :cool1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pasuje do zacisku z A6 C5 który ma klocek zapinany na sprężyne.

Troche drogo chca za to w ASO 120zl za sztuke. :thumbdown:

nie pasują [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 08:23_________________________________________________

Slabo wygladaja heble z logo S4 np. w TDI :evil:

Mowie o samym logo... nie heblach :cool1:

:cool1: [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 07:23_________________________________________________Mam do sprzedania nowe zaciski z jarzmami od S3 takie same jak w S4
Opublikowano

w s3 są inne jarzma niż w s4 :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 15:39_________________________________________________sorki, są te same.

Opublikowano

Mam do sprzedania nowe zaciski z jarzmami od S3 takie same jak w S4

sorki, są te same.

jesteście pewni ? dla mnie sie inne i na zdjęciach tez inaczej wygladaja przynajmniej korpus żeliwny

Opublikowano

Na początku mi się wydawało że są inne jarzma bo z ciekawości sprawdzaliśmy czy do leona podejdą moje stare zaciski (z a4 3.0 tdi). I okazało się że nie pasuje rozstaw śrub na zwrotnicy. Biorąc pod uwage że rozstaw śrub na zwrotnice w 3.0 tdi i s4 jest taki sam, wydedukowałem że zaciski z s3 i s4 nie są p&p (byłem pewien że zaciski z s3 wchodzą p&p do leona, tak jak do golfa r32- zresztą w cuprze można było jako opcje sobie takie zamówić). Wychodzi na to że zaciski z s3 nie pasują do leona...

Sprawdziłem jednak w ETCE i jarzmo zacisku w s3 i s4 ma ten sam symbol- czyli jest to samo.

Zaciski s3 mają inny symbol ale wydaje mi się że pewnie będą p&p z s4... chociaż w a4 zacisk jest "za" kołem a w s3 "przed"... :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

ale które S3 8LO czy 8P0 ? ja mam od S3 2003 8P0

Opublikowano

wg. ETKI w stajej s3 były tarcze 312mm... :mysli:

Opublikowano

wg. ETKI w stajej s3 były tarcze 312mm... :mysli:

ale mówię o mocowaniu jarzm do zwrotnicy
Opublikowano

Na początku mi się wydawało że są inne jarzma bo z ciekawości sprawdzaliśmy czy do leona podejdą moje stare zaciski (z a4 3.0 tdi). I okazało się że nie pasuje rozstaw śrub na zwrotnicy. Biorąc pod uwage że rozstaw śrub na zwrotnice w 3.0 tdi i s4 jest taki sam, wydedukowałem że zaciski z s3 i s4 nie są p&p (byłem pewien że zaciski z s3 wchodzą p&p do leona, tak jak do golfa r32- zresztą w cuprze można było jako opcje sobie takie zamówić). Wychodzi na to że zaciski z s3 nie pasują do leona...

Sprawdziłem jednak w ETCE i jarzmo zacisku w s3 i s4 ma ten sam symbol- czyli jest to samo.

Zaciski s3 mają inny symbol ale wydaje mi się że pewnie będą p&p z s4... chociaż w a4 zacisk jest "za" kołem a w s3 "przed"... :mysli: :mysli: :mysli:

Ten post tyczył się jarz i zacisków z s3 8P0 czyli 2003--->

Opublikowano

o co Ci chodzi

Opublikowano

dyskusja dotyczyla tego czy zaciski z s3 napewno pasuja do s4. A dodatkowo zastanawialem sie jak to jest ze zaciski z s3 nie pasują do leona mimo że były oferowane jako opcja w cuprze. Czyżby cupra miala inne zwrotnice??

Opublikowano

dyskusja dotyczyla tego czy zaciski z s3 napewno pasuja do s4. A dodatkowo zastanawialem sie jak to jest ze zaciski z s3 nie pasują do leona mimo że były oferowane jako opcja w cuprze. Czyżby cupra miala inne zwrotnice??

Opublikowano

i o takich zaciskach własnie pisałem :)

Opublikowano
4b483a7960258a26m.jpg[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 08:33_________________________________________________181ad044a59561d5m.jpg
Opublikowano

no no no... ładne sztuki.

Widać że odlew zacisku w s3 jest troszke inny niż w s4 ale to nie powinno stanowić problemu.

Opublikowano

Kurcze faktycznie sprawdzilem nr. mocowania jest taki sam aluminowy korpus z tloczyskiem tez jest identyczny jedyna roznica to to zeliwny korpus obejmujacy klocek i jarzmo ale mysle ze z tym nie bedzie problemu

Opublikowano

no ale z tego wynika że wzykły leon i leon cupra muszą mieć inne zwrotnice...