Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego @Dev nie można do Ciebie wysłać PW więc napiszę tutaj.

Chcę wymienić u siebie w B6 ori zestaw hamulców, teraz mam przód 1LB - 288x25 i tył 1KD - 245x10. Chcę wymienić przód na 320x30 i tył na taki żeby do tego pasował (myślałem nad 288x12. Z tyłem chodzi o to żeby był jak najprostszy do wymiany i żeby nie był za mały w stosunku do przodu.

Czy jest opcja u Ciebie zamówić taki zestaw wraz z regeneracją? ewentualnie samą regenerację jeśli nie handlujesz zaciskami itp. 

Daj jakieś info na PW z info czy podejmujesz się tematu i jaka kasa za to.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zadzwoń jutro

nr ponizej

Opublikowano
5 minut temu, Dev napisał:

zadzwoń jutro

nr ponizej

ok. jutro się odezwę.

Opublikowano

Dostałem link pod swoim tematem i w tym temacie trochę poczytałem ale nie znalazłem odwiedzi a niestety temat ma swoje 300 stron i raczej tego nie przewertuje :( mam pytanie do was mianowicie chciałbym założyć u siebie większe heble z tyłu.. a4 b5 ośka mam 245x10mm. Na przód juz mam plan bo jarzmo 451 i tarcza 312 więcej nie potrzebuje.. tylko co z tyłem ? Od czego konkretnie szukać zacisku itd żeby zwiększyć ta tarcze? Pozdrawiam !

Opublikowano
5 minut temu, JarcioA4 napisał:

Dostałem link pod swoim tematem i w tym temacie trochę poczytałem ale nie znalazłem odwiedzi a niestety temat ma swoje 300 stron i raczej tego nie przewertuje :( mam pytanie do was mianowicie chciałbym założyć u siebie większe heble z tyłu.. a4 b5 ośka mam 245x10mm. Na przód juz mam plan bo jarzmo 451 i tarcza 312 więcej nie potrzebuje.. tylko co z tyłem ? Od czego konkretnie szukać zacisku itd żeby zwiększyć ta tarcze? Pozdrawiam !

https://a4-klub.pl/topic/273591-upgrade-hamulca-tylnego-w-autach-fwd-280mm/

Opublikowano
2 minuty temu, JarcioA4 napisał:

Troche tam czytałem, a jest opcja na 245x10 na 256x22, to by mi w zupelnosci wystarczyło :)

lepiej 280

Opublikowano
2 minuty temu, Dev napisał:

lepiej 280

No dobra przewertuje ten temat bardzo dokładnie, mówisz ze tak znajdę wszystkie informacje i nie będę musiał dopytywac ? :D pytam o to ponieważ moje hamulce z tyłu juz kończą zywot a jednak lepsze hamowanie by się przydało :)

Opublikowano
4 minuty temu, JarcioA4 napisał:

No dobra przewertuje ten temat bardzo dokładnie, mówisz ze tak znajdę wszystkie informacje i nie będę musiał dopytywac ? :D pytam o to ponieważ moje hamulce z tyłu juz kończą zywot a jednak lepsze hamowanie by się przydało :)

jak będziesz szukał to mam na tył zaciski z jarzmami po regeneracji na tarcze 256/22mm

Opublikowano
3 minuty temu, Dev napisał:

jak będziesz szukał to mam na tył zaciski z jarzmami po regeneracji na tarcze 256/22mm

W jaki sposób mogę się z tobą skontaktować na pw ?

Opublikowano
6 minut temu, JarcioA4 napisał:

W jaki sposób mogę się z tobą skontaktować na pw ?

możesz zadzwonić.nr ponizej

Opublikowano
1 minutę temu, Dev napisał:

możesz zadzwonić.nr ponizej

Zadzwonię jutro :) ps. W wersji na telefon nie pokazuje podpisów temu głupio zapytałem :/

Opublikowano

@Dev Szukam czegoś na tył do b6, z przodu siedzi juz 345, więc optymalnie byłoby z tyłu 300 osadzić. Masz może coś na stanie? Ew. można jakoś pokombinować z tyłem z czegoś innego niż s4? 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Krzysieqq napisał:

@Dev Szukam czegoś na tył do b6, z przodu siedzi juz 345, więc optymalnie byłoby z tyłu 300 osadzić. Masz może coś na stanie? Ew. można jakoś pokombinować z tyłem z czegoś innego niż s4? 

To nie jest temat informacyjny odnośnie stanu magazynowego Dev'a, chcesz wiedzieć co ma do sprzedania, to zadzwoń do niego.

Opublikowano

Dobra to może pytanie skonstruuję inaczej. Z czego można złożyć tył do quattro B6 300 oprócz S4. Próbowałem to znaleźć w tym wątku, ale nie jestem w stanie.

Opublikowano
  • Autor
41 minut temu, Krzysieqq napisał:

Dobra to może pytanie skonstruuję inaczej. Z czego można złożyć tył do quattro B6 300 oprócz S4. Próbowałem to znaleźć w tym wątku, ale nie jestem w stanie.

Wystarczy poczytać kilka ostatnich stron i większość jest opisana. 

Opublikowano
7 godzin temu, Krzysieqq napisał:

p&p tylko z S4 B6/7

zaciskow nie mam

Opublikowano
9 godzin temu, Krzysieqq napisał:

A czemu ma nie być s4?  Za drogo?

Opublikowano

@Wandej Może słabo szukam na alledrogo albo olx, ale aktualnie nie jestem w stanie znaleźć nic z s4 na tył (mówimy tutaj o rozsądnych cenach a nie za 2k :)) Dlatego się zastanawiałem czy można coś innego na tył wsadzić niż zestaw z s4, może coś złożyć co przypasuje na tył

@Dev a jakieś zestawy które nie są p&p ? 

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysieqq napisał:

@Wandej Może słabo szukam na alledrogo albo olx, ale aktualnie nie jestem w stanie znaleźć nic z s4 na tył (mówimy tutaj o rozsądnych cenach a nie za 2k :)) Dlatego się zastanawiałem czy można coś innego na tył wsadzić niż zestaw z s4, może coś złożyć co przypasuje na tył

@Dev a jakieś zestawy które nie są p&p ? 

Jak zaczniesz dostosowywać zestaw który nie jest p&p wyjdzie podobna kasa co S4. Napisz na forum do JawoR36 on powinien mieć w normalnych pieniądzach