Stichy Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Moze nie na temat ale takie pytanko do moderatora - czy mozna zwijak zmontowac bo az paznokcie sie zwijaja jak musze za kazdym razem przewijac pol strony ;( Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Moze nie na temat ale takie pytanko do moderatora - czy mozna zwijak zmontowac bo az paznokcie sie zwijaja jak musze za kazdym razem przewijac pol strony ;( Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Proszzzzz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 kurde a juz chciałem wrzucic tam mały upgrade z 288/245 na 312/256mm w B5L :mysli: :mysli: klient jest jutro umowiony i przyjezdza na montaz moze założę osobny post :mysli: tylko nie wiem czy komus sie to przyda ???? :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:07_________________________________________________mam jeszcze pytanko do Kolegow. Musze pomalowac przednie i tylne zaciski od S4 B7. Kolor auta jest srebrny i nie bardzo wiem na jaki kolor je maznac. Ma ktos moze jakis pomysl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 A co bedziesz sobie zalowal - walnij na rozowy A tak powaznie to moze niebieski byl by odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 szybkie pytanko chlopy, szukam tarcz Zimmermann gladkie, kod 3310, 288mm x 12mm na tyl, gdzie mozna je dostac i gdzie kupujecie Zimmermanny? na allegro pustka, jedynie Pan Leszek z hamulce.net moze miec ale dopiero na 3 grudnia :/ bo sie okazalo, ze u mnie te piski z tylu to dosc znacznie krzywa tarcza i nie wiem czy da rade ja troche podtoczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mam pytanie bo jestem kompletnie zielony w temacie - czy zaciski z A6 C5 allroad quattro 2.5 TDI będą pasowały do B6 ? Są to zapewne zaciski dwutłoczkowe o których nie słyszałem dobrych opinii wiem jednak że pasują do nich tarcze 320 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mam pytanie bo jestem kompletnie zielony w temacie - czy zaciski z A6 C5 allroad quattro 2.5 TDI będą pasowały do B6 ? Są to zapewne zaciski dwutłoczkowe o których nie słyszałem dobrych opinii wiem jednak że pasują do nich tarcze 320 mm. Zaciski będą pasować do A4 B6, tarcze musisz kupić inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 tarcze sa takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mam 17 calowe felgi jakie muszą mieć ET żeby te zaciski się tam zmieściły. Bo rozumiem że o 16 mogę zapomnieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 min. ET42 co tyczy sie 17", jezeli chodzi o 16" z opisow na forum wychodzi ze to loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zapodaj lepeij zacisk jednotłoczkowy ATE z tarczą 320x30mm. Wtedy fela 16" wchodzi bez problemu i to z ET45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 owszem wchodzi ale nie na kazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 owszem wchodzi ale nie na kazda Próbowałem 3 rodzaje felg 16" z ET42 i 45 wszystkie ori Audi i wszystkie pasowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ta ori 16" z B5 tez ???? mi sie wydaje ze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Pod te felgi na 100% wchodzi: Pierwsza ma ET45 pozostałe ET42 Aha ja mam zaciski z A6 3,0TDi a one są troszke szersze od tych co są w A4 B7 i S4 B6,B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 :good: oooooo, jak fajnie. Teraz bedzie wiadomo co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A tu jeszcze wrzuce jakie są różnice w zaciskach, na drugim zdjęciu zaznaczyłem na czerwono w którym miejscu zacisk jest szerszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja mam felgi takie jak Jarol wkleil nr1 16", zacisk jednotloczkowy z tarcza 320 od A6 C5 Allroad wchodzi bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 bo na jedno tłoczkowy wchodzi a na dwu już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi