Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

H4mm3R

Rekomendowane odpowiedzi

Moze nie na temat :tongue4: ale takie pytanko do moderatora - czy mozna zwijak zmontowac bo az paznokcie sie zwijaja jak musze za kazdym razem przewijac pol strony ;(

Prosze :)

• Odpowiedzi 12.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Moze nie na temat :tongue4: ale takie pytanko do moderatora - czy mozna zwijak zmontowac bo az paznokcie sie zwijaja jak musze za kazdym razem przewijac pol strony ;(

Prosze :)

:good:

kurde a juz chciałem wrzucic tam mały upgrade z 288/245 na 312/256mm w B5L :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

klient jest jutro umowiony i przyjezdza na montaz

moze założę osobny post :mysli: :mysli: :mysli:

tylko nie wiem czy komus sie to przyda ????

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:07_________________________________________________mam jeszcze pytanko do Kolegow. Musze pomalowac przednie i tylne zaciski od S4 B7. Kolor auta jest srebrny i nie bardzo wiem na jaki kolor je maznac. Ma ktos moze jakis pomysl ???

szybkie pytanko chlopy, szukam tarcz Zimmermann gladkie, kod 3310, 288mm x 12mm na tyl, gdzie mozna je dostac i gdzie kupujecie Zimmermanny? na allegro pustka, jedynie Pan Leszek z hamulce.net moze miec ale dopiero na 3 grudnia :/ bo sie okazalo, ze u mnie te piski z tylu to dosc znacznie krzywa tarcza :shocked: i nie wiem czy da rade ja troche podtoczyc.

Mam pytanie bo jestem kompletnie zielony w temacie - czy zaciski z A6 C5 allroad quattro 2.5 TDI będą pasowały do B6 ? Są to zapewne zaciski dwutłoczkowe o których nie słyszałem dobrych opinii wiem jednak że pasują do nich tarcze 320 mm.

:hi:

Mam pytanie bo jestem kompletnie zielony w temacie - czy zaciski z A6 C5 allroad quattro 2.5 TDI będą pasowały do B6 ? Są to zapewne zaciski dwutłoczkowe o których nie słyszałem dobrych opinii wiem jednak że pasują do nich tarcze 320 mm.

:hi:

Zaciski będą pasować do A4 B6, tarcze musisz kupić inne.

Pod te felgi na 100% wchodzi:

2f8c41aff28057bd.jpg

823bd5d3709f28ba.jpg

ecd9a398109bab62med.jpg

Pierwsza ma ET45 pozostałe ET42

Aha ja mam zaciski z A6 3,0TDi a one są troszke szersze od tych co są w A4 B7 i S4 B6,B7

A tu jeszcze wrzuce jakie są różnice w zaciskach, na drugim zdjęciu zaznaczyłem na czerwono w którym miejscu zacisk jest szerszy:

e3476a8fa45fd429.jpg

e45d5c9d86fc32d5.jpg