Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Spot Opole I okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orientuje sie ktos czy ktos z opola badz okolic skupuje padniete sprezarki klimatyzacji?

Opublikowano

Kto dzisiaj jechał partyzancką w Opolu od MC w stronę Makro dokładnie o godzinie 14 i mrugnął mi długimi :wink:

Opublikowano

ja dziś chyba widziałem RS-a jak jechał z Opola do Krapkowic 13.30-14.00 jakoś tak :D

to jak organizujemy co w weekend?? lub nawet w tygodniu mogę podjechać i się spotkac

Opublikowano

ja jestem nad jeziorkiem pod namiotami.....z reszta na weekend jest festiwal ognia i wody w Nysie\

IV Festiwal Ognia i Wody

Opublikowano

to Ty urlopowicz jesteś ?? :D

Opublikowano

nie no weekend pod namiotami. bylem tez w ten weekend i masakra tyle ludu ale ogolnie bardzo pozytywnie.

lecz nawet nie mysl zeby palec gdzies wsadzic na festiwalu masakra tyle holoty :)

Opublikowano

choć do Nysy mam w jedna stronę koło 80 to bym podjechał bo zawsze jestem za takimi imprezami

Opublikowano
ja dziś chyba widziałem RS-a jak jechał z Opola do Krapkowic 13.30-14.00 jakoś tak :D

to jak organizujemy co w weekend?? lub nawet w tygodniu mogę podjechać i się spotkac

No to by pasowało. Ale od wczoraj auto na cegłach stoi bo oddalem felgi do renowacji do latexu. Bedą gotowe dopiero za tydzień :/ teraz B5 srebrnym na OKR68AT latam.

Opublikowano
choć do Nysy mam w jedna stronę koło 80 to bym podjechał bo zawsze jestem za takimi imprezami
4

:thumbup1:

Opublikowano

ja właśnie widziałem białą - robi mega wrażenie :D

Opublikowano

Te koła wlasnie sie malują na biało.

Chyba wiem gdzie cie widziałem, chyba tez nie byłeś sam?

Opublikowano

Panowie kiedy jakiś spot? może weekend? proponuje 18 w niedzielę,RS do kiedy jesteś w PL bo mam sprawę:decayed:

Opublikowano
4

kto jest chętny oprócz nas 2 bo muszę pisać o urlop do żony :grin:

Opublikowano
4

kto jest chętny oprócz nas 2 bo muszę pisać o urlop do żony :grin:

Ja wlasnie czekam na info czy mi namiot sprowadza bym do piatku mogl sie przekimac w 4osobowym pałacu wiec nie ma sie co zastanawiac tylko dawaj na nyse :decayed:

Opublikowano

ja widziałem Cię przy taśmociągu jak się jedzie do Krapkowic, a ja jechałem służbówką

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

co do spota jak tylko będę miał możliwość to będę na 1000% :D tylko dajcie znać :D może tym razem w Opolu :P

Opublikowano

panowie,jest organizowany spocik w Opolu na parkingu Leroy Merlin kolo toru kartingowego w Niedziele 14.07.2013 godz,16.00

jesli ktos chetny to zapraszam,

Opublikowano
Panowie kiedy jakiś spot? może weekend? proponuje 18 w niedzielę,RS do kiedy jesteś w PL bo mam sprawę:decayed:

19 Lipca wyjeżdżam. Tylko wyglada na to ze będę mógł sie max 2 dni jeszcze w PL polansowac na nowych felgach :/

Ale na spoty jestem zawsze na tak, tylko jeżeli to bedą łączone z Vagteam to moga tam być pewne osoby (sztuk 2) ktorym nie mam nic do powiedzenia.

Opublikowano

o to się nie bój że będą, bo w tym roku jeszcze nie byli na żadnym spocie - chyba dali sobie spokój z tą działalnością. A tak wstępnie wiemy ile osób się pisze na jakiegoś spota??

Opublikowano

wstepnie chcialbym pojawic sie na tym spocie, moze zrobimy liste obecnosci ?

Opublikowano

A jak będzie padać?