igntk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 igntk podaj prosze link do alledrogo CAN BUS C5W C10W rurkowe LED SMD bez błędu FV (2907487293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko trzeba wybrać odpowiednią długość bo już nie pamiętam. W innym aucie miałem właśnie ledy co świecą bardzo mocno. Można powiedzieć, że oświetlały nawet drogę. W tych co wklejam tego nie ma. Jasność jest ok, ale tak jak mówicie- nie wiem co z błędami, bo nie mam kabelka.
misiekcafe Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Podepnę się żeby nie zakładać nowego tematu... właśnie dostałem swoje ledy pod tablice tylko mam mały problem qrde- jest przejściówka dołączona ale pasuje na wpięcie na dwa sposoby i teraz nie wiem czy mogę podłączyć obojętnie czy nie dlatego pytanko moje która strona będzie ok ta: DSC_0481.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl czy ta: DSC_0480.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Hohe Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 To są ledy, więc w jedną stronę zaświecą a w drugą nie. Sprawdź.
misiekcafe Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 To są ledy, więc w jedną stronę zaświecą a w drugą nie. Sprawdź. Podłączyłem za pierwszym razem i... jasność nie sprawdzałem w drugą stronę bo i po co dzięki
Tiesto_23 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam ja kupiłem coś takiego http://www.ebay.ie/itm/150889637379?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 działa super!! cana naprawde okazyjna troche długo szło z chin ale warto poczekać te 2 tygodnie ,komputer nie wywala błędów sprawdzone takze VAGiem i zero błędów efekt jak w pierwszym poście tyle że mniej kombinacji,mało tego żarówki zamontowałem takze w tylnej lampce nad kanapą oraz w przedniej lampce przy lusterku efekt zajefajny , Dzisiaj zamontowałem dodadkowo 10x Canbus T10 194 168 W5W 5050 5 LED SMD White Car Side Wedge Light Lamp Bulb | eBay do dwóch oczek indywidualnego oświetlemia przy lusterku wewnętrznym ,oraz w lampce komory bagaznika efakt SUPERR dla zainteresowanych moge przesłać fotki jak to wyszystko wygląda ,5 minut roboty a satysfakcja Gwarantowana bardzo małym kosztem wzbogaciłem sie o oświetlenie wewnętrzna w technologi LED ,taki fajny bajer :-)
misiekcafe Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Podeślij foty może kogoś efekt końcowy zainspiruje do założenia u siebie
Hohe Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 10x Canbus T10 194 168 W5W 5050 5 LED SMD White Car Side Wedge Light Lamp Bulb | eBaydo dwóch oczek indywidualnego oświetlemia przy lusterku wewnętrznym ,oraz w lampce komory bagaznika efakt SUPERR dla zainteresowanych moge przesłać fotki jak to wyszystko wygląda ,5 minut roboty a satysfakcja Gwarantowana bardzo małym kosztem wzbogaciłem sie o oświetlenie wewnętrzna w technologi LED ,taki fajny bajer :-) Też je wziąłem. 5 jojo nie pieniądz a zobaczymy co to warte. Długo czekałeś na przesyłkę?
Tiesto_23 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 nie nie tak długo 2 tygodnie ,ale spodziewałem sie dłuższego czasu oczekiwania, mysle że będziesz zadowolony z efektu ;-)
Dikson Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Jaki trzonek maja zarowki w podsufitce? Chodzi o te małe z przodu i z tylu nad miejscem pasażerów? Wiem ze rurkowe to c5w.
wrclaguna Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Jaki trzonek maja zarowki w podsufitce? Chodzi o te małe z przodu i z tylu nad miejscem pasażerów? Wiem ze rurkowe to c5w. W5W
darecy Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 To ile i jakich żarówek potrzeba do pełnego pakietu led? W5W Lampka lusterko -2 Lampka pasażer/ kierowca -2 Lampka drzwi biała -4 (czerwone światło może zostać na wolframie) Bagażnik -2 Klapa bagażnika -1 Podswietlanie przestrzeni nóg już ma led (*4) Schowek pasażera -1 37mm rurka 5050 SMD Lampka podsufitka główna -2 Tablica rejestracyjna -2 Jak niedobrze policzone lub cos dodać, ująć to poprawcie iPad Tapatalk HD
mxzibi Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 A moze taki koplecik zakupić ???? - AUDI A4 B8 - Zestaw MAX Oświetlenie wnętrza LED www.sklepledowy.pl
darecy Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ja kupiłem ten zestaw z Chin (czekam na przesyłkę) i wyszło mi razem z KW 34zł za 14 żarówek smd
darecy Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 2 tygodnie przesyłka i 2 tygodnie świecenia
proximpuh Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 To ile i jakich żarówek potrzeba do pełnego pakietu led?W5W Lampka lusterko -2 Lampka pasażer/ kierowca -2 Lampka drzwi biała -4 (czerwone światło może zostać na wolframie) Bagażnik -1 Klapa bagażnika -1 Podswietlanie przestrzeni nóg już ma led (*4) Schowek pasażera -1 37mm rurka 5050 SMD Lampka podsufitka główna -2 Tablica rejestracyjna -2 Jak niedobrze policzone lub cos dodać, ująć to poprawcie iPad Tapatalk HD Jarku, bagażnik, chyba 2 szt lewa i prawa strona Wrzuciłem do siebie LED 8J0, w drzwi i do bagażnika, świecą dużo jaśniej i mają cieplejszą barwę światła od tych 4E0:wink:
darecy Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 już poprawiłem dzięki Bogdan jeszcze czekam na tą przesyłkę z People Republik of China...
proximpuh Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 już poprawiłem dzięki Bogdan jeszcze czekam na tą przesyłkę z People Republik of China... Kuźwa, trochę to trwa żeby chociaż dobrze i w miarę długo działały:wink: po kilku próbach na chińskich produktach led mam mieszane uczucia, Jarku, nie lepiej było w oryginale zamontować ? koszt w sumie też niewielki, te 8J0 kosztują po trzydzieści parę zeta w ASO po rabacie:wink: do tego parę wtyczek i pinów (mam całą instalację, jak chcesz to piny mogę podesłać) pozdrawiam, Bogdan
darecy Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 w sumie to wszystko jest teraz z Chin a to jest żadne ryzyko 34zł za 14 żarówek. od kilku lat mam w domu kilkadziesiąt led i smd w domu - na razie świeca bez problemu, a typowe energooszczędne z "ikea" już po woli padają 1
Rekomendowane odpowiedzi