Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż Blow Off'a do 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a numeru dv jak nie mialem tak nie mam :) a pochwale się wam zamówiłem dokładke tylnej klapy ory w aso od rs4:)

jedz do ASO tam Ci podadza nr

06A 145 710 N

ja bym go nie zakładał

w dwa miesiące trzy mi sie rozleciały

Opublikowano

Jakieś dokładniejsze info jak to wygląda ?

Mam jeszcze smar od FORGE ale zawsze lepiej znać zamiennik ;)

P.S. Trochę zj****a się u nich ta gwara bo nie dają już zestawów naprawczych za free :thumbdown::disgust:

Nie mam pojęcia jak się ten smar nazywa. Brat dostał go do młota udarowego jak kupował :> Pożyczyłem se trochę i tyle :decayed: Ważne, że działa. Smar z Forge na pewno jest ok, bo Forge na bank dopasował smar do materiału na jakim pracuje, czyli aluminium.

Jak ja kupowałem Forge to miałem taki gratis, że mogłem sobie wybrać z jaką sprężyną chce.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, też się z deczka napaliłęm na tego BOva, lecz z tego co tu czytam to chyba lipa. Ma ktoś BOva w swoim 1.8t? Jak to się w praktyce sprawdza?

Opublikowano

do lansu na wsi ok

poza tym nie ma sensu go montowac

Opublikowano

Witam, też się z deczka napaliłęm na tego BOva, lecz z tego co tu czytam to chyba lipa. Ma ktoś BOva w swoim 1.8t? Jak to się w praktyce sprawdza?

a do czego Ci BOV ????

Opublikowano

Jak tu ktoś napisał do lansu na wsi. Ma to po prosu fajny efekt, podoba mi się to i tyle.

Opublikowano

Jak tu ktoś napisał do lansu na wsi. Ma to po prosu fajny efekt, podoba mi się to i tyle.

ale słyszałeś jak działa to gówno w jakimkolwiek vagu czy w subaru?

Opublikowano

Properfekt 2 na doładowaniu 1,1 bara działa całkiem fajnie i bez błędów :tongue4::)

Opublikowano

ale słyszałeś jak działa to gówno w jakimkolwiek vagu czy w subaru?

No nie słyszałem ale widziałem i słyszałem na własne oczy i uszy jaki piękny dźwiek to wydaje. Ja nie mam subaru tylko Audi. Tak, że ktoś ma coś do powiedzenia w tym temacie?

Opublikowano

Jam mam coś takiego

Forge Splitter Passat 1.8T

i jestem zadowolony :) w każdej chwili można zaślepić gwizdek ( Forge daje w zestawie korek ) i mamy bez pssss

Nie dał bym tyle kasy za psikanie z pod machy .

Opublikowano

Mam założonego properfekta typ II od 2lat i nie zauważyłem jakiś problemów z pracą silnika, od 2 miesięcy mam większe turbo + inne modyfikacje gdzie turbo dmucha 1.5 bara i również nie mam problemów z falującymi obrotami a oprócz tego skończyły się moje problemy z nieszczelnymi dv-kami :gwizdanie:

Opublikowano

Mam założonego properfekta typ II od 2lat i nie zauważyłem jakiś problemów z pracą silnika, od 2 miesięcy mam większe turbo + inne modyfikacje gdzie turbo dmucha 1.5 bara i również nie mam problemów z falującymi obrotami a oprócz tego skończyły się moje problemy z nieszczelnymi dv-kami :gwizdanie:

:good: Wiadomo nie strzela pewnie tak agresywnie jak HKS ale z 1,5 bara już jest pierd****e :kox:

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej załozyć Tip+Stożek ITG

Opublikowano

Jest głośno do tego stopnia że już powoli mam dość odgłosu upuszczania powietrza:rolleyes:

Opublikowano

Jest głośno do tego stopnia że już powoli mam dość odgłosu upuszczania powietrza :rolleyes:

Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat. Jaki był tego kosz i w ogóle,

Opublikowano

Jest głośno do tego stopnia że już powoli mam dość odgłosu upuszczania powietrza :rolleyes:

Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat. Jaki był tego kosz i w ogóle,

Jak dobrze pamiętam to kosztował coś około 350zł teraz są tańsze, co mam więcej powiedzieć ?? uważam że powiedziałem wszystko w temacie co mogłem. Po założeniu nie miałem żadnych problemów z falowaniem obrotów, spadku mocy też nie zauważyłem, jak już pisałem skończyły się moje problemy z puszczającą dv-ką ( przy seryjnych gratach i po programie na 1 bara przy końcu obrotów miałem utrzymane wyższe ciśnienie niż w przypadku dv różnica wynosiła 0,15 - 0,2 bara )

Opublikowano

Może masz jakieś linki z aukcjami co tam trzeba kupić.

Opublikowano

mam ten zaworek Properfekt typ II od 2 miechów ,fajny ,głośny , praca silnika w normie ,spalanie tez :) ale powoli się nudzi :D