Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) GRACZE Nick w WOT Nick A4 klub Zaleczeq Zaleczeq Sroka76 Sroka76 f16mysliwiec f16mysliwiec simon__75 simon__75 danielo daniel_sen4 quadysz quadysz insane_Infinity The_Grime_Reaper adadur Hexur zadra zadra1 pablo_ua4 pablo_ua4 Krzysztof 007Krzysztof roosol88 meridianin moskal aspoleczny Staszek20VT Staszek20VT wodi87 wodi87 Rawuli Rawuli miki1305 miki1305 CreaTiveoO CreaTiveoO Fr0styyy. fr0sty5star Grzegorz.D TrolGun_KW2 oca69 oca69 gargus8 gargus8 Grzechoo131 GrzesMk4 Marynarz Marynarz123 marewel marewel AIRWOLF AIRWOLF4 adamFox adamFox81 Grisza79 Minem79 Adr3k Adr3k Kshyhu87 Kshyhu87 Labiel Labiel7 Christiano Kristianus wojtas9292 zareczony92 Lukasz411 Ashian Tocz3k Toczekjastrzebie Grzechoo131 Grzesmk4 Mesus Gniewny91 Kierwonik PJ76 Jak kogoś pominąłem to proszę o info Niech moc będzie z wami ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄▂▄▅█████████▅▄▃▂Il███████████████████].◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Zaleczeq
f16mysliwiec Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Jq napitalam w to czasami f16mysliwiec
barszczyna Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Durend4l, E-75 pomykałem, ogółem to w niemiecki złom szedłem. Ogółem to już nie gram, bo gra strasznie zbugowana się zrobiła i straciła to coś, co miała jeszcze w wakacje. Nie polecam, źródło frustracji. ;d
srk76 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zbugowana ? ...ale o co chodzi. Frustrujące są francuskie statki kosmiczne z nierealnymi możliwościami lub chiński premium - to fakt ...ale jakie bugi ?
simon__75 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 poczatkujacy gracz simon__75 tez chetnie popyka w gierke -przewaznie wieczorem -
Krzysztof Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 A rejestrnę się z ciekawości : > rozumiem, że http://worldoftanks.eu ? Jakieś wskazówki na początek?
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zbugowana ? ...ale o co chodzi. Frustrujące są francuskie statki kosmiczne z nierealnymi możliwościami lub chiński premium - to fakt ...ale jakie bugi ? Cóż, lista jest długa. ;D Weźmy na przykład strzały za 0, niejednokrotnie działem o penetracji 246 przy strzale w np. wieżę KV zadawałem 0 obrażeń. Penetracja była, komenda "hit!" ale obrażeń brak. Sam często też byłem po drugiej stronie. O ile przy graniu pojazdami niższych poziomów nie ma problemu, to jak na wyższych pocisk zaczyna kosztować 1tyś/sztuka, to już przestaje być przyjemne. Strzelam 15-20 razy na bitwę, obrażenia zadają 3-4 pociski, kosztów na 13-17tyś za samą amunicję + drugie tyle za naprawę pojazdu. Inna sprawa, że np w czołgach niemieckich przeniesienie napędu traktowane jest jak silnik/zbiornik z paliwem, w związku z czym czołg niemiecki podpalamy strzałem w przód, boki i tył. A ruskie/USA/francuskie tylko boki/tył. No, ale... Gdyby tego było mało, dość częstym błędem jest również blokowanie się czołgów na wzniesieniach/zjazdach ze wzniesień. Nie raz i nie dwa spędziłem całą bitwę na podjeździe, bo od roku z hakiem twórcy nie potrafili tego błędu usunąć. Rada dla początkującego? ZA NIC nie pchaj się w niemieckie czołgi - nie warto. Lepiej zrób sobie IS, potem IS-3 i IS-7. Zdecydowanie najlepsze czołgi w grze, taki IS-7 wciąga E-100 nosem. ; )
Krzysztof Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Czyli.. ruskie ; > Mam iść w badaniach wg ścieżki do IS? Warto dozbrajać się po drodze czy zbierać na badania?
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak, zdecydowanie ruskie. Wiesz, to zależy od Ciebie. Do T-28 olewałem, T-28 tylko tyle, żeby bez bólu wbić KV (tj. silnik topowy, gąski, radio, wieża + działo), a KV praktycznie wszystko (wbij gąski, silnik, wieżę, 107mm i potem, w zależności co wolisz KV-3 lub KV-1S). Co do KV-3 i KV-1S, to zdecydowanie najmocniej opancerzony czołg VI poziomu (baa, ma lepszy pancerz niż IS), a KV-1S to taka wersja KV-3 RS - nieco odchudzona (dużo słabszy pancerz), ale za to dość mobilna.
Krzysztof Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak, zdecydowanie ruskie. Wiesz, to zależy od Ciebie. Do T-28 olewałem, T-28 tylko tyle, żeby bez bólu wbić KV (tj. silnik topowy, gąski, radio, wieża + działo), a KV praktycznie wszystko (wbij gąski, silnik, wieżę, 107mm i potem, w zależności co wolisz KV-3 lub KV-1S). Co do KV-3 i KV-1S, to zdecydowanie najmocniej opancerzony czołg VI poziomu (baa, ma lepszy pancerz niż IS), a KV-1S to taka wersja KV-3 RS - nieco odchudzona (dużo słabszy pancerz), ale za to dość mobilna. Czaję.. ja jestem na etapie zbierania kasy na T46;>
f16mysliwiec Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Jeśli ktos chce moge odstapic na jakis czas swoje konto na WOT mam obecnie : T43, TD JG Panter, T29, i francuza d2
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Krzysztof, jakbyś chciał jakichś rad albo miał jakieś pytania, to wal śmiało. Coś kolo 5-6tyś bitew zrobiłem więc myślę, że co nieco już o tej grze wiem. ; )
Krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Krzysztof, jakbyś chciał jakichś rad albo miał jakieś pytania, to wal śmiało. Coś kolo 5-6tyś bitew zrobiłem więc myślę, że co nieco już o tej grze wiem. ; ) Będzie przestój na forum to popatrzę dokładniej w ta gierkę:-) Wysłano z HTC Desire
Krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Krzysztof, jakbyś chciał jakichś rad albo miał jakieś pytania, to wal śmiało. Coś kolo 5-6tyś bitew zrobiłem więc myślę, że co nieco już o tej grze wiem. ; ) Będzie przestój na forum to popatrzę dokładniej w ta gierkę:-) Wysłano z HTC Desire
simon__75 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 @barszczyna Mam konto od powiedzmy 3 dni...nawet nie mialem kiedy wskoczyc na dluzsze granie... Pytanko ...od czego zaczac i jaką strategie przyjac?
simon__75 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 @barszczyna Mam konto od powiedzmy 3 dni...nawet nie mialem kiedy wskoczyc na dluzsze granie... Pytanko ...od czego zaczac i jaką strategie przyjac?
Krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 @barszczyna Mam konto od powiedzmy 3 dni...nawet nie mialem kiedy wskoczyc na dluzsze granie... Pytanko ...od czego zaczac i jaką strategie przyjac? W ruskie : > Idź ścieżką badań tak, aby dojść do IS.
Rekomendowane odpowiedzi