Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wieczorkiem dopiero :decayed:

Opublikowano

wczoraj troche zaczałem ogarniac tą "specyficzną" jagódke :decayed: Lipa troche bo nie można iść "na zywioł" :grin:

Opublikowano

:D ogolnie sie nie gra na zywiol :D, chyba ze wszyscy jada :D

a tak z innej beki, tez tak macie ze przychodzi godzina czy dwie ze nie mozna meczu wygrac? jak mnie to wqrwia :D albo nic nie wchodzi albo slaby zespol heh

Opublikowano

Mnie najbardziej wk***ia jak mam 40fps , ping ok a czołg mi stoi , gra sie laguje, sam gdzies jedzie itp , wczoraj tak miałem z 5-6 bitew pod rząd :thumbdown:

Opublikowano

kuzwa to pewnie jak miałem po 10-15 fpsów to teraz bede miał 5 :decayed::decayed:

Opublikowano

moskal zobaczysz teraz dopiero nauczysz sie grac w WoT :decayed: Ja tak mialem dopuki nie zaczolem grac tdkiem to tak lecialem na ostro itp a teraz mam calkiem inne podejscie i robi sie zawsze duzo dmg i przetrfa sie bitwe :wink:

Opublikowano
moskal zobaczysz teraz dopiero nauczysz sie grac w WoT :decayed: Ja tak mialem dopuki nie zaczolem grac tdkiem to tak lecialem na ostro itp a teraz mam calkiem inne podejscie i robi sie zawsze duzo dmg i przetrfa sie bitwe :wink:

zeby ta lufa jeszcze troche mocniej sie kręciła na boki :decayed:

Opublikowano

jak laguje mocno mozecie sprowac sie wylogowac i ustawic EU1 albo EU2 czasem pomaga, mnie tez to wqrwia :/

Opublikowano

a jaki zestaw modułów i umiejetnosci dla załogi dla 8.8 ?

Opublikowano

jakie on ma przeladowanie??

Opublikowano

szybkie , ale nie na tyle zeby nie mogło być jeszcze szybsze :D

Opublikowano

szybkie , ale nie na tyle zeby nie mogło być jeszcze szybsze :D

to daj dosylacz, kamo i lornete

Opublikowano

szybkostrzelność 11,11 :decayed:

odpaliłem gre i sie okazało ze dostałem po upie tanka 2tier "T7 CombatCar" :decayed:

Opublikowano

hehehe to trzeba sprzedac bo i tak niepotrzebny a miejsce w garazu beda

Opublikowano
hehehe to trzeba sprzedac bo i tak niepotrzebny a miejsce w garazu beda

Fajna kosiarka i 1100 ammo :grin:

Opublikowano

A ja po miesiącu przetoju (nie z własne winy) wróciłem do gry i pierwsze co to sprzedałem to badziewie. Ale chyba coś znowu spiepszyli bo strasznie laguje narazy. Ciekawe czy coś dzadzą jeszcze z okazji "golden dzoistika" czy to już koniec, bo w tamtym roku to szaleli z promocjami a teraz cisza:kwasny:

Opublikowano

nachapali sie i maja w d*pie :decayed::decayed: ale kuzwa co oni zrobili z IS3 jakis karabin na głowie ma :polew::polew:

Opublikowano

Rekompensata za słabszy pancerz:kwasny:

Opublikowano
Rekompensata za słabszy pancerz:kwasny:

i co ten karabin "robi" , jaka to rekompensata ?

Opublikowano

no pancerz chyba słabszy bo wala teraz we mnie jak w karton :kwasny: