quadysz Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 aby spokojnie pograc to nic nie musisz kupowac, do 5-6 tieru czolgi zarabiaja spoko, a potem zobaczysz czego mozesz oczekiwac od gry nie ma sensu ladowac kasiory za wczesnie w ogole nie ma sensu z perspektywy czasu
pablo_ua4 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 moja rada zatrzymac sie na 5-6 tierach i pograc zeby nauczyc sie grac i dopiero przechodzic wyzej:wink:
insane_Infinity Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 aby spokojnie pograc to nic nie musisz kupowac, do 5-6 tieru czolgi zarabiaja spoko, a potem zobaczysz czego mozesz oczekiwac od gry nie ma sensu ladowac kasiory za wczesnie w ogole nie ma sensu z perspektywy czasu Dokładnie ..War Thunder : Wojska Lądowe ...
moskal Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 moja rada zatrzymac sie na 5-6 tierach i pograc zeby nauczyc sie grac i dopiero przechodzic wyzej:wink: mi najlepiej sie gra KV-1s
quadysz Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 aby spokojnie pograc to nic nie musisz kupowac, do 5-6 tieru czolgi zarabiaja spoko, a potem zobaczysz czego mozesz oczekiwac od gry nie ma sensu ladowac kasiory za wczesnie w ogole nie ma sensu z perspektywy czasu Dokładnie ..War Thunder : Wojska Lądowe ...
Zaleczeq Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 ciekawe jakie wymagania beda bo grafa za***ista
moskal Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 ciekawe jakie wymagania beda bo grafa za***ista http://img9.imageshack.us/img9/5940/uoy.gif na moim sprzecie to licze na 2-3fps
Zaleczeq Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 no ja poczyszczeniu lapka i nowych sterownikach mam 30-50
Grzegorz.D Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 moim zdaniem już nie warto nawet złotówy w to inwestować, właściciele olali wszystko i liczą tylko kase. Kiedyś jeszcze organizowali "hasło" z goldem lub dniem premium a teraz bieda straszna się zrobiła.
miki1305 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 A ja zostaje przy WOT i mam nadzieje że jak najwięcej odejdzie do warthunder. Może zaczną sie coś starać o klijenta:decayed:
quadysz Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 moim zdaniem już nie warto nawet złotówy w to inwestować, właściciele olali wszystko i liczą tylko kase. Kiedyś jeszcze organizowali "hasło" z goldem lub dniem premium a teraz bieda straszna się zrobiła. teraz w tym miasiacu masz dzien premium za zdobycie 50k expa
pablo_ua4 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 no wlasnie caly czas sa promocje tylko wchodz i czytaj na strone
Zaleczeq Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 no własnie sa promocje :decayed: zobaczie moskala tak płakał ze taki cienki jest a teraz pykkkk myyyk i T34 i Jag 8.8 w garażu :kox: taaaaakie bogactwo :polew:
pablo_ua4 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 kto bogatemu zabroni hehehe:wink:
moskal Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Jagode chetnie odsprzedam ,nie ma chetnych ?? ---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- kto bogatemu zabroni hehehe:wink: teraz musze wp***dalac chleb ze smalcem do konca listopada
Grzegorz.D Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 a poza premką dają coś jeszcze? np złoto? chyba nie
kubson Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam, gram w to. ale mam medium 1 na pierwszym poziomie ulepszonego na maxa. I teraz nie wiem co dalej robić bo czołgami na 2 i 3 poziomie idzie mi bardzo źle.. Jakie czołgi wybierać po kolei do każdego poziomu pomoże ktoś ?
miki1305 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zeby było łatwo to jako 1 wybierz ruską nacje a ja bym polecał ciężkie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi