Arkadiush Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Arek bierz te od Slo bedzie kox, avusy są już oklepane Ale to bym musiał pody S czy RS dać od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Arek bierz te od Slo bedzie kox, avusy są już oklepane Ale to bym musiał pody S czy RS dać od razu etam body. body drugorzędna sprawa. felga i gleba i nic więcej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Arek bierz te od Slo bedzie kox, avusy są już oklepane Ale to bym musiał pody S czy RS dać od razu etam body. body drugorzędna sprawa. felga i gleba i nic więcej nie trzeba najpierw załatwiam że tak powiem lakiernika i glebę a felga dalej w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 wkleiłeś zdjęcie avusów starych. to są avusy III: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 wkleiłeś zdjęcie avusów starych. to są avusy III:http://i49.tinypic.com/akaijl.jpg fajnie wygląd ta felga na b5:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 na pewno lepiej niż rs6 wg mnie które jest oklepane i nie ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 RS6 nie zakładaj, AVUS 3 w 18" wygląda naprawde dobrze - może jest troche cięzki ale to pancerna felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 RS6 nie zakładaj, AVUS 3 w 18" wygląda naprawde dobrze - może jest troche cięzki ale to pancerna felga pomyślimy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 RS6 nie zakładaj, AVUS 3 w 18" wygląda naprawde dobrze - może jest troche cięzki ale to pancerna felga pomyślimy:decayed: Tu się nie ma nad czym zastanawiać - komisyjnie decyzja zapadła. Avus 3 - leć do bankomatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 RS6 nie zakładaj, AVUS 3 w 18" wygląda naprawde dobrze - może jest troche cięzki ale to pancerna felga pomyślimy:decayed: Tu się nie ma nad czym zastanawiać - komisyjnie decyzja zapadła. Avus 3 - leć do bankomatu nie mają tam grubych wypłacają po 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 a s-line ? tania felga i ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 http://forums.audiworld.com/picture.php?albumid=44020&pictureid=50302a s-line ? tania felga i ładna Tą felgę mu polecam od początku ale coś nie mogę go przekonać - pewnie będzie trzeba z mojej przełożyć żeby zobaczył na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 http://forums.audiworld.com/picture.php?albumid=44020&pictureid=50302a s-line ? tania felga i ładna Tą felgę mu polecam od początku ale coś nie mogę go przekonać - pewnie będzie trzeba z mojej przełożyć żeby zobaczył na żywo kombinatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 dobra ty nie kombinuj tylko glebuj go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 dobra ty nie kombinuj tylko glebuj go zostanie ALLROAD :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 dobra ty nie kombinuj tylko glebuj go zostanie ALLROAD :polew: ładuj gwint a nie ściemniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 dobra ty nie kombinuj tylko glebuj go zostanie ALLROAD :polew: ładuj gwint a nie ściemniaj nic nie ściemniam ---------- Post dopisany 05-08-2013 at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany 28-07-2013 at 20:47 ---------- No to mały UP Miało być na Ostrów jednak nie dało rady ale od razu po Ostrowie jest sprężyny HR Było: JEST: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zaciągnij bardziej te trytytki z biedry bo szału ni ma panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zaciągnij bardziej te trytytki z biedry bo szału ni ma panie Ja nie chodzę do biedronki i nie kupuje tak jak "Piotr" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 siedzi jak u mnie i mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi