Gość Rafaellopop Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Oto moje auto sprowadzone w Sierpniu 2007 z Niemiec takie nabyłem jakie jest ktoś tam już szperał szybciej Wyposażenie : 2x-Airbag 4x-Ele.szyby Wspomaganie ABS Pełny FIS podgrzewane spryskiwacze Zawieszenie Kolor czerwone (dość niskie ale mi to nie przeszkadza ) Klimatronic centralny zamek Domykanie szyb z pilota 4x Ele.lusterka i składnie regulowana kierownica wysokość i przód tył i raczej tyle takie auto nabyłem i do dziś spisuje sie super objechało Skandynawie a jest tam klimat bardzo wilgotny co sprzyja wiadomo :> czemu Może wie ktoś co to są 2 naklejki ostatnie ?to ciekawi mnie czy było coś robione w Silniku. Proszę o opinie
ykk Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Bardzo ladnie wyposazona wersja.. :th: Pierwsze co to byl posciagal wszelke przylepki.. Do takiego zawiasu az sie prosi wieksza felga..
Nowak_zg Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 daj dystanse bo kola strzasnie sie schowaly w nadkolach. fajnie wyposazony avancik ale powinienes zdjac brewki i zmienic kierunki na biale bedziesz cos zmienial w ogole w niej ? jak dla mnie to .... gleba jest OK fela wieksza by sie przydala, sciema szyb, na przod lampy valeo i to wszystko
freon Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 die Feuerwehr - straż pożarna, czyli właściciel pewnie był strażakiem w południowym Tirol'u Auto Brenner - to logo komisu w którym kupiłeś auto, lub kupił je poprzedni właściciel, coś jak automatyczna i darmowa reklama placu, każdemu samochodowi nalepiają swe logo.
Gość Rafaellopop Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzięki za opinie a nad zmianą myśle : Zmiana Felg na 17 np: Jak wasza opinia jest a lampy przód to: i czujki cofania : Może halogeny tylko jakie to nie wiem zastanawiam się na automatycznym uruchomianie wycieraczek ale to dobrze trzeba pomyśleć wszystko da się zrobić
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Masz pełny Fis w 1996 r. ? Ja bym zmienił grill ,kieruneczki ..a brewki odkleił :th: Po zmianie na lampki poliftowe powinno być o wiele lepiej ..no i na feldze 17 :th:
Gość Rafaellopop Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A Fis to mam: Zużycie paliwa Średnie zużycie średnia Km/h ile na baku można przejechać Temperatura noi sprawdzenie przed jazda i naciśniecie hamulca i jest OK Myśle ze to pełny FiS bo teraz dałeś mi do myślenia
angela Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 To ,ze autko jest z 96 r to jeszcze o niczym nie swiadczy......moze sobie ktos fis wyrezal...... Ja mam 97 r i pelny fis ....
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 to ,ze autko jest z 96 r to jeszcze o niczym nie swiadczy......moze sobie ktos fis wyrezal...... :naughty Najprawdopodobniej Ja mam z listopada 1997 i chłopaki na spocie sie dziwili ze mam pełnego Fisa
angela Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja mam z listopada 1997 i chłopaki na spocie sie dziwili ze mam pełnego Fisa a ja mam z lipca 97 i tez mam fisa pelnego....
pet3r Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Max Km/h chyba chodzi Ci o średnią?
Gość Rafaellopop Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tak średnią :> z tymi czujkami cofania to bym wmontował wyświetlacz jakoś żeby było zgrabnie ale gdzie ? macie pomysły
LuCaS_gr44 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 hymmm jeśli miał byś zmieniać felunek to proponował bym 2 lub 3 , lampki poliftowe to rzecz oczywista bedzie ładniej wyglądać i lepiej świecić
Nowak_zg Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 sory za ot ale pelen fis byl juz w 95r z tego co wiem ja mam 96r i mam pelen FIS
krzysiek23 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja mam z marca 97r.i tez mam pelen fis,wiec chyba byly montowane a autko super wyglada zrob wiecej zdjec.....
Rekomendowane odpowiedzi