malik Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 ciekaw jestem jak te osiem garow gra w klekocie, gratulacje fury Gra przepięknie. Zarówno na niskich jak i wyższych obrotach. Chyba nawet wolę na niższych bo wtedy wydaje taki niski bulgot jak wielkopojemnościowy musclecar. Jak się trochę ociepli to nakręcę filmiki kamerką GoPro zamontowaną wewnątrz i na zewnątrz.
dziadek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Jak się trochę ociepli to nakręcę filmiki kamerką GoPro zamontowaną wewnątrz i na zewnątrz. no to czekamy
czaki22 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 wszyscy malikowi gratulują ale chlopak teraz codziennie teraz na dializach jest po 3x bo nery pogonił :):) nie ma to jak mieć "czołg" w domu gratulacje wyniku
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Jechałem 4.2 TDI po koxie i naprawdę jedzie to
Wąski Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Super gratulacje .co do lamp z tyłu troszkę będziesz musiał klapę klepnąć bo nie pasują idealnie.Jest inny łuk.A co do przodu proponuję grill V12 lub po lifcie pasuje bez problemu.Ostatnio miałem reflektory po lifcie poszły za 1600
truckmaniac Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Karwa malik. Fura jak to zwykle u Ciebie wjebałą mnie w fotel
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 A co do przodu proponuję grill V12 lub po lifcie pasuje bez problemu. poliftowy jest fajny
PABLO Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Karwa malik. Fura jak to zwykle u Ciebie wjebałą mnie w fotel On się nie pierdzieli, zawsze wyskoczy z KOXEM Przyzwyczaił nas do tego już
T-żółw Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 malik gratuluję! V8 i 4.2 kox! no i q znowu:)) ...ale Q7 mi się nie podoba, brzydkie to jak cholera:))
michal-oracz Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 piękne autko rodzinei przynajmniej jest czym jechac
malik Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Mały update dot. spalania w ruchu mieszanym. Po paru dniach jeżdżenia do pracy i z powrotem widzę, że średnia utrzymuje się na poziomie 13l. TT paliło więcej!
PABLO Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Mały update dot. spalania w ruchu mieszanym. Po paru dniach jeżdżenia do pracy i z powrotem widzę, że średnia utrzymuje się na poziomie 13l. TT paliło więcej! Rewelacyjny wynik tym bardziej z tego co pamiętam mówiłeś że w korkach stoisz w Wawie gdzie wcześniej w S4 miałeś spalanie na poziomie 20 litrów
musti Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Graty bardzo ładnej i dobrze wyposażonej Q7-ki Malik to kiedy konserwacja Mequaiersem ?
NYNA Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Mały update dot. spalania w ruchu mieszanym. Po paru dniach jeżdżenia do pracy i z powrotem widzę, że średnia utrzymuje się na poziomie 13l. TT paliło więcej! Wynik na prawdę dobry jak na taki czołg:thumbup1: Tylko co teraz powiedzą te niedowiarki co mówią że A6 3.0 TDI nie może w mieście poniżej 10/100 palić
malik Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Malik to kiedy konserwacja Mequaiersem ? Pierwszy szybki detailing już był. Mycie, glinkowanie, wosk oraz dokładne czyszczenie środka (odkurzanie, czyszczenie plastików i skóry). Mimi, że "na szybko" to i tak zajęło mi to prawie 4 godziny. Ilość roboty przy takim nadwoziu w porównaniu do TT jest gigantyczna. Za dokładne polerowanie lakieru i usunięcie rysek wezmę się pewnie dopiero na wiosnę.
Rekomendowane odpowiedzi