paSTorEK Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 witam .... panowie proszę o pomoc ponieważ zamieniłem kierownice z 3ramiennej gołej na 3ramienna z multi ale coś chyba jest nie tak ponieważ nawet się nie podświetlają przyciski na niej. Czy ktoś może mi napisać gdzie w VAG 409 aktywować kierownice ? lub czy może da sie to zrobić Polskim VAG 4.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1.Wszystko jest w watku i nawet w spojlerze na pierwszej stronie. 2. Sama kierownia to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 trzeba zamknac watek niech wreszcie ludziki czytają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paSTorEK Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ok rozumiem wasze zdenerwowanie ale niestety uruchamiam VAG COM 409 lecz niestety nie mogę odnaleźć w nim kanału 81 a program Polski VAG niestety niby coś robi ale efektu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ok rozumiem wasze zdenerwowanie ale niestety uruchamiam VAG COM 409 lecz niestety nie mogę odnaleźć w nim kanału 81 a program Polski VAG niestety niby coś robi ale efektu brak. słaby kabel masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creamono Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Mam A4 B6. Dzisiaj otrzymałem kiere z B8 (rocznik 2011) 3 ramienną z multi, no i chciałem to założyć ale niestety zapomniałem, że nie posiadam łącznika 4pin Czy taśmę też MUSZĘ kupić żeby wszystko podeszło jak należy? Okablowanie poduchy mam, jest wtyczka do multifunkcji, jest wtyczka z poduchy, tylko oczywiście nie ta wtyczka do taśmy z kiery którą mam oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Musisz mieć taśmę, która obsługuję MF. Po taśmę i łącznik zgłoś się do kolegi biggman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creamono Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wielkie dzięki dobry człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Krotki temat: kiera rs5 , wciskam PTT I Helga szprecha az milo, tyle ze ja nic nie rozumiem. Jak zmienic jej nawijke na jezyk Jamesa Bonda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Krotki temat: kiera rs5 , wciskam PTT I Helga szprecha az milo, tyle ze ja nic nie rozumiem. Jak zmienic jej nawijke na jezyk Jamesa Bonda? Kodowanie blutka > ostatnie dwie cyfry to 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Slicznie dziekuje w weekend sobie zakoduje, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Koledzy przymierzam się do zmiany kiery ale moje radyjko to nie rns-e, a 2 din kenwood ddx5025, czy sterowanie przyciskami z kierownicy będzie działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Koledzy przymierzam się do zmiany kiery ale moje radyjko to nie rns-e, a 2 din kenwood ddx5025, czy sterowanie przyciskami z kierownicy będzie działało? nie bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Koledzy przymierzam się do zmiany kiery ale moje radyjko to nie rns-e, a 2 din kenwood ddx5025, czy sterowanie przyciskami z kierownicy będzie działało? nie bedzie . Nawet sama głośność? Nie dałoby rady jakoś przeprogramować, jakkolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nie da rady !poszukaj może znajdziesz konwerter sygnałów magistrali CAN pod Twoje radio.Do niektórych modeli można cos takiego trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaned84 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Pytanie, mam kiere i poduszke z a4 b7 + oczywiscie lacznik z poduszki z b7. Kiera jest bez multi bo nie ma takiej potrzeby, czy podejdzie p&p, czy trzeba cos jeszcze? Wysłane z mojego GT-N5100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Wymieniasz lacznik i tasme na zwykla B7 bo jest inna kostka od okablowania poduchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaned84 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Przekonalem sie o tym odkrecajac poduche, dzieki Wysłane z mojego GT-N5100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalklon Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mam w tej chwili kiere 3 ramienna z przyciskami od multitronikaprzyciski swieca i kiedys działały bo miałem kiedyś 2,5 tdi a teraz mam 1.9 w manualu .mam tez rns-d mam tez tempomat. niestety nie wiem jaka mam tasmemoje pytania1. czy moge zamontować sobie kiere multifunkcyjna?2. czy bedzie ona chodziła z rns - d ? 3. jeżeli nie będzie to czy jest możliwość zrobienia czegoś żeby chodziła chociaż głośność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Po pierwsze uzupełnij profil Po drugie nie napisałeś czy kiera jest z B6 czy B7 a to robi sporą różnice i bez sensu jest odpowiadać na pozostałe pytanie bez informacji jaka to kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi