Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkanie z sarenką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!wczoraj rano około godz 6.00miałem spotkanie z sarenką.przy 80km/h pocałowałem ją w sam środeczek ;-( odbila się jak piłka .Po wyjściu z auta byłem mile zaskoczony rezultat pogięta rejestracja i kupa w znaczku ;-)).a zwierzyna deta zaliczyla.Ciekawe czy dobrze ją uderzyłem czy autko jest takie twarde?powodzenia przy spotkaniach z naturą!!

Opublikowano

To gratulacje. Bo kuzyn wiosną Passkiem zająca przewiózł, to plastiki zderzaku wymieniał i osłonę pod silnikiem oderwało...

Opublikowano

moich rodziców B5 dostało już 2 strzaly w tyłek i po 2 dopiero widac lekkie fale w bagażniku:wink: A lexus caly przod do robienia. takze twarde sztuki te nasze audiczki:kox:

Opublikowano

Ja kiedyś kota rozjechałem i tylko tablica odpadła, a sierśc z krwią była aż na tylnej klapie!

Opublikowano

gratulacje małych obrażeń :P znajomy trafił ostatnio sarnę passatem b4 ale niestety przy około 100 km/h. Rezultat: dużo mięsa z sarny, maska, zderzak (aż pas się trochę wgiął) i prawe nadkole do roboty :/

Opublikowano

Moja kobieta jak focusem zaliczyla zajaca to zderzak hlodnice wiatrak wzmocnienie dolne plyta wszystko do wyrzucenia ci jeszcze zwierzaka zostawila.

Opublikowano
  • Autor

jak żona w b5 fl zajca trafiła to środkowa kratka zderzaka wyleciała ale jak to baba pojechała dalej i na drugi dzień ani zająca ani kratki na drodze a w sklepie ta przyjemnośc 70 pln!! tKŻE aUDI GÓRĄ!!!!!!!!

Opublikowano

ja prawie dwa lata temu trafiłem kota przy 180 hm/h. Kratki ze zderzaka zbierałem i podpinka się lekko odpięła.

Opublikowano

kumpel jak walnął w sarenkę to szkód mu narobiła za ponad 2 koła dostał z autocasco

natomiast moja przygoda z sarną za czasów jak miałem nissana zakończyła się lekko pogiętym błotnikiem,urwanym zaczepem od kierunku i połamaną ramką tablicy rejestracyjnej - sarna zaliczyła zgona

Opublikowano

pamiętajcie że istnieje coś takiego jak energia zderzenia....

producenci specjalnie wymyślają takie rozwiązania aby cała siła uderzenia poszła w nadwozie....aby człowiek jak najmniej ucierpiał

dlatego samochody tak się odkształcają...wiem wiem, nikt nie chce ponosić kosztów napraw....ale życie/zdrowie jest najważniejsze

jasne, że z poziomu użytkownika lepiej mniej uszkodzeń....tylko kto nam da gwarancję że nowy zderzak warty 100€ jest tańszy niż MOJE ŻYCIE...

Opublikowano

Pare lat temu omegą uderzyliśmy w Jelenia przy około 90km/h, auto do kasacji, rogi przebiły przednią szybę, naszczęście nikomu się nic nie stało

Opublikowano
Pare lat temu omegą uderzyliśmy w Jelenia przy około 90km/h, auto do kasacji, rogi przebiły przednią szybę, naszczęście nikomu się nic nie stało

no jakby nie patrzał miałeś dużo szczęścia

Opublikowano
  • Autor

widzę że koledzy mogliby nakręcic kolejną częśc ''Oszukac Przeznaczenie'' he he.ale fart niesamowity

Opublikowano

Ja raz wracałem z Krakowa to też bym prawie wjechał w sarnę, ale na szczęście szybko nie jechałem ok. 60 km/h i zdążyła przebiec na drugą stronę :).

Opublikowano

Ja też miałem takie przygody. Wybiegła mi sarna ale zdążyłem odbić, niestety za nią biegła druga i miałem do wyboru albo rów albo sarna. Wybrałem sarenkę. Do wymiany reflektor atrapa i maska.

PS wiecie że jak jest znak "Uwaga zwierzęta leśne" i uderzycie w sarnę to jest wina kierowcy. Ja nie wiedziałem, do kosztów doszedł mandat. Podobnie jest ze znakami "Uwaga zwierzęta domowe, piesi, rowerzyści itd".

Opublikowano

Miałem już 2 spotkania ze zwierzyną raz ze sarną i raz z dzikiem, zawsze straty szły w tysiace a zwierzęta przeżyły.

Opublikowano

Pawlo2004 --wspułczuje

Opublikowano

Masakra nigdy niewiesz co i z ktorej strony ci wyskoczy :facepalm:

Opublikowano

Kiedys trafilem w Czechach sarenke ale 80 B4.W efekcie poszedł kierunkowskaz,uchwyty od reflektora i plastiki wokół chłodnicy.Pamietajcie,jesli w oddali zobaczycie przed autem zwierzyne to broń Boże nie właczajcie długich a jesli na nich jedziecie to natychmiast mijania-zwierze przy długich jest oślepione i wtedy nie wiadomo co zrobi!