Nowak_zg Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Witam, po sprzedaży S6 przyszedł czas na A8 D3 . Po ponad 2 miesięcznych poszukiwaniach znalazłem taką sztukę jaką chciałem. Skrzynia, silnik, nadwozie, wnętrze, zawieszenie w idealnym stanie. Do prawdziwej full opcji ( nie takiej jak od handlarza czyli skóra i klima ) niedużo brakuje. 1 właściciel bezwypadkowa serwis do "teraz" ( ksiazka, wszystkie faktury z serwisów, komplet kluczyków ) czarny sedan silnik 4.2 V8 335KM rocznik 2005 / polift WYPOSAŻENIE: -ABS -ESP -immo -wspomaganie - servo -12x airbag -webasto sterowane z pilota -4-strefowy klimatronik -fotele komfortowe z przodu -podgrzewane przednie fotele -wentylowane przednie fotele -pełna elektryka przednich foteli -łamane przednie fotele -masaż w przednich fotelach -el. pasy i el. zagłówki -fotele przednie z pamięcią -podgrzewana tylna kanapa -keyless go z czytnikiem linii papilarnych -navi -radio -tv -tempomat -pneumatyczne zawieszenie ( 4 tryby: lift / comfort / automatic / dynamic ) -domykanie drzwi -nagłośnienie Bose -podsufitka - czarna alcantara -fotele i kanapa - czarna skóra -boczki drzwi w skórze i alcantarze -tunel środkowy w skórze -deska rozdzielcza w skórze -solardach elektryczny -el regulacja kierownicy -4x el szyby -el lusterka -el skladanie lusterek -fotochromatyczne lusterka zewnętrzne -fotochromatyczne lusterko wewnętrzne -rolety w tylnych drzwiach -el roleta tylnej szyby -elektryczna tylna klapa -pakiet chrom wewnątrz -pakiet chrom na zewnątrz -oświetlenie wnętrza ambiente ( dyskretne podświetlenie diodami klamek, schowków w drzwiach, przestrzeni nad nogami, oraz konsoli środkowej ) -kierownica trójramienna multifunkcyjna -zmieniarka 6x cd -czujniki parkowania z przodu -czujniki parkowania z tyłu -czujniki cisnienia w oponach -czujnik deszczu -czujnik zmierzchu -reflektory bixenonowe -doświetlanie zakrętów -telefon bezprzewodowy nokia -automatyczna skrzynia biegów tiptronic ( 6biegów ) -łopatki przy kierownicy do zmiany biegów -ledowe tylne światła -światła dzienne -quattro -felgi zimówki ori 17" opona 235/55R17 -autoalarm z czujnikiem przechyłu -listwy progowe aluminiowe -spryskiwacze reflektorów z ogrzewanymi dyszami -system obsługi głosowej -wskaźnik kontroli ciśnienia w oponach -hamulec postojowy z asystentem podjazdu -funkcja coming / leaving home -pakiet oświetlenie zewnętrzne (oświetlenie przestrzeni wokół pojazdu po otwarciu drzwi przez diody umieszczone w dolnej części boczków drzwiowych, lusterkach oraz klamkach zewnętrznych) ZROBIONE: - Felga 19" S-line z opona 255/40R19 ( byly ) - Ściemnione wszystkie szyby oprócz czołowej - Usunięte pikanie o niezapiętych pasach - Najnowsze oprogramowanie MMI - Felgi 20" z oponami 275/35R20 ( obecne ) PLANY: - Ledy na tył z lifta 07r - może grill z W12 lub S8 - może komputer zawieszenia od S8 FOTKI: Reszta fotek: 20"
Piotrek98igo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 cos pieknego,fajnie ze trafila w twoje rece
paput Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 to chyba FSi tak? więc będzisz na Pb pomykał?
Nowak_zg Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 to chyba FSi tak? więc będzisz na Pb pomykał? FSI bylo od drugiej polowy 2006r najpierw polifty mialy wlasnie zwykly silnik 4.2 moja to 08.2005
paput Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 wiec LPG będzie?;-) widzę że jednak co V8 wybierasz
Nowak_zg Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 wiec LPG będzie?;-)widzę że jednak co V8 wybierasz raczej bedzie zapewne bardzo podobne klocki beda co mialem w S6. felga juz zaklepana 20" taka sama jak jest w rs4 b7
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Nowak znowu jest kosa miałem przyjemność jeżdzić takim potworem i jest masakra
bezimienny Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No to jest maszyna, a plan z felgami genialny, pasują idealnie do A8. Samodzielnie ściągana z Niemcowni czy z Gubina ? P.S A zawita Pan tym na zlot w Świebodzinie?
Nowak_zg Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 No to jest maszyna, a plan z felgami genialny, pasują idealnie do A8. Samodzielnie ściągana z Niemcowni czy z Gubina ?P.S A zawita Pan tym na zlot w Świebodzinie? samodzielnie / pojawila sie na mobile.de i po chwili juz byla zarezerwowana dla mnie jechalem po nia 550KM od 2 miesiecy codziennie przegladalem po kilka razy dziennie co sie pojawia z a8 w tym silniku m.in moto.allegro.pl / otomoto.pl / tipcars.cz / mobile.de / autoscout24.ch / autoscout24.de / gratka.pl .... obejrzalem pare sztuk i zawsze cos bylo nie tak a ta ... byla taka ze nie mam sie do czego przyczepic. No i wyposazenie ma bardzo zacne postaram sie byc w swiebodzinie ... aczkolwiek nie obiecuje
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 super sztuka! można w niej parę fajnych modów zrobić
brt0555 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Maszyna super, silnik tez powala. Chyba pierwsza d3 na forum? E:Ok juz wszystko gra.
Reggi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Moje marzenie Szkoda tylko, że środek nie jasny..jakoś bardziej podoba mi się z konfiguracją z jasnym wnętrzem i ciemnym lakierem. Gratulację jest mega..
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 mega furka, strasznie mi się podoba ta buda a8, pewnie komfort kosmos
Nowek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Auto widziałem na żywo i naprawdę jest kozacka! Środek mega zadbany. A wypas powala Oby sie nic nie psuło a napewno będzie Ci długo służyć, może w końcu dłużej niz tt i s6
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 W końcu zakupiłeś widzę, graty zakupu i dłużej nią pośmigaj niż poprzednią hehe Zmieniłbym kominy na większe bo coś małe się wydają, dodatkowo pakiet S bym założył
Rekomendowane odpowiedzi