Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W poniedziałek jadę wyważyć koła letnie i zakładam je na auto. No chyba że spadnie śnieg

lub temperatura znaczeni poniżej ( - ) :cry:

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

Ja jeszcze ten tydzień przejeżdżę na zimówkach, i w przyszłą sobotę założę 18-stki. No chyba ze nagle śnieg spadnie. Choć jakoś mi się nie spieszy do tego bo dziury w mojej okolicy są takie że można cały wahacz zostawić :wallbash:

Opublikowano

Moim zdaniem to wiadome, że jak się wybiera w góry to koniecznie z zimówkami tam sniegi późno schodza.

Opublikowano
Moim zdaniem to wiadome, że jak się wybiera w góry to koniecznie z zimówkami tam sniegi późno schodza.

no jeśli wyjazd wchodzi w rolę to bez dwóch zdań się zgadzam :)

Opublikowano

na zlocik Panowie do BUKOWINY TATRZAŃSKIEJ,więc ci co pozmieniali i wybierają się tam,będzie ślisko :decayed:

Opublikowano

ja tez juz zmienilem.. bo jak patrzyłem na moje 17 w garażu to nie moglem czekac dłużej.. u mnie temp w ciagu dnia nie spada ponizej 10stopni..

Opublikowano

Zmieniam na letnie po powrocie z BT... Nie ma co ryzykować..... H4mm3r w tamtym roku pojechał na letnich i skończył w rowie, także... Nie zbawi mnie tydzień a przynajmniej psychiczny będe miał spokój... :wink:

Opublikowano

a ja już smigam na letnich, odrazu ciszej w aucie:grin:

Opublikowano

także założyłem już letnie i 16" od razu lepiej sie auto prezentuje.

Opublikowano

a ja moze zmienie w sobote i w niedziele moze sie pokaze w BT.

Opublikowano

a ja się cieszę ze nie zmieniłam jeszcze na letniaczki;p wybieram sie w Beskidy na Święta a tu zimą straszą znowu biały poranek miałam w sobotę i teraz już wiem ze pospiech w tych sprawach nie jest wskazany bo co nagle to .. no wiadomo ;] takze tego dla świętego spokoju i komfortu jeżdżę na zimówkach do odwołania :) pozdrawiam:)

Opublikowano

ja tez jednak nie zmieniłem.i tez dobrze zrobiłem bo weekend był biały u mnie.:hi:

Opublikowano

ja tam śmigam już po zmianie.:banan:

Opublikowano

ja juz na letnich ponad tydzien

snieg niby sypie ale drogi czarne i temperatura na plusie

Opublikowano

ja rowniez jeszcze sie wstrzymalem ze zmiana i chyba to bylo dobre rozwiazanie patrzac na pogode w ostatnich dniach ale mysle ze jeszcze z tydzien to max i bedzie trzeba zmienic