Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi ludzi co mają tylko 1 platformę o wielce sie wypowiadają.

Jak nie macie możliwości porownania to po co oceniać ?

To tak jakby ktoś jeździł całe życie maluchem i mu pasowało. A jak go ktoś wyprzedza polonezem to się krzywi.

Opublikowano

Cyfra wykupiła N więc sugerował bym podpisanie umowy z Cyfrą +

Opublikowano

Są jeszcze mniej 'legalne' metody odbioru TV. za jakieś 25% normalnej ceny danego pakietu. Do tego dobry dekoder i cud ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy jest to prawda ze telewizja "N" w wypozyczalni VOD ma filmy w jakosci SD a nie HD ?

I jak wyglada ta wypozyczalnia w Cyfrze + ponoc juz jest HD?

Opublikowano

Za miesiackonczy mi sie umowa z Cyfrowym Polsatem i zastanawiam się nad N-ką. Teraz mamy 2 dekodery ,jeden byl dladzieci ale ten pakiet to jakas porażka , i tak przesiadują u nas gdy chcą oglądać Nicleodeon i inne lepsze kanały. Wzięlismy Polsat ze względu na kanały sportowe i promocje HBO . Teraz jesteśmy jakoś za zmianami, może coś doradzicie jak już debatujecie :decayed: Teraz za VOD, dwa dekodery, HBO placimy 109,00 zł, mamy kanały HD i to dosc sporo.

Opublikowano

Podobna sytuacja u mnie jak u kolegi wyżej, nastawiam sie na N, może bedzie jakas promocja w grudniu. No i wiecej kanalow HD...

Opublikowano

pakiet full, VOD, Nseriale, multiroom premium( Multiroom HD na platformie n => n.pl )... płacę tyle samo od dwóch lat... nie mam tylko hustlera:grin:....

niezależne oglądanie na dwóch TV plus nagrywanie i oglądanie na obu TV wszystkiego co jest na dysku czarnego boxa.....

przy podłączeniu anteny naziemnej można również nagrywać wszystko co leci w naziemnej.... polecam

tuner sprawdzony, Nka posiada również tuner nazwany MONSTER.....ma dysk 1Gb:naughty: zasadzam się na niego przy przedłużaniu abo...

co do oferty....mnie wystarczy, jakość programów zadowalająca....

Opublikowano

a cenowo ?:decayed:

Opublikowano

napisałem" tyle samo"...no, prawie.....czyli 119 pln...ale miałem przez pierwszy rok 99pln więc średnia i tak wyjdzie 109pln, umowa kończy mi się w grudniu... złożyłem im ofertę, że zostaję jeśli dadzą mi 99pln lub monstera i obecną cenę... zobaczymy, kto się złamie....

na dzień dzisiejszy nie mam tylko jak pisałem XXX, History HD, NVODonet, funVOD, prapremiery TVP....

te pakiety widzę mają w pakiecie premium za159 pln..... Platforma n - promocja All Inclusive - najkorzystniej online i przez telefon

Opublikowano

a ktoś może wie jak podłaczyć "N" tak żebym przez wifi mógł w drugim pokoju ogladać tv ?istenieje taka możliwość?bo nie mogę dokładnie nigdzie się doczytać,dodam że ciągnięcie kabli nie wchodzi w grę

Opublikowano

Wifi chyba sie nie da tak udostepnic bo po co w ofercie byly by te "multi roomy".

Uzywa ktos z was modulu n-Cam z cyfry+?

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano
Wifi chyba sie nie da tak udostepnic bo po co w ofercie byly by te "multi roomy".

Uzywa ktos z was modulu n-Cam z cyfry+?

Sent from my iPad using Tapatalk

Timac ma racje z tym multi

Opublikowano
a ktoś może wie jak podłaczyć "N" tak żebym przez wifi mógł w drugim pokoju ogladać tv ?istenieje taka możliwość?bo nie mogę dokładnie nigdzie się doczytać,dodam że ciągnięcie kabli nie wchodzi w grę

Teoretycznie jest to możliwe, ale zależy od bardzo dużej liczby czynników ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Troszkę odświeżę temat i pochwale się,ze powoli juz widać połączenie Cyfry i N-ki. Własnie od dzis w swoim pakiecie cyfry plus udostępnili mi oglądanie NSport :kox: Kanał 181 :decayed:

Opublikowano

Czy mając w tej chwili abonament w cyfrowym polsacie, mogę dokupić sobie cyfre+ i z jednego talerza sciągac obie telewizje? czyli Cyfrowy Polsat z dekodera polsatowskiego i Cyfre+ z dekodera Cyfry a to wszystko z talerza który mam zamontowany w tej chwili?

Czy chcąc odbierac Cyfre+ musze dokupic tez ich antene?

Opublikowano

jeśli instalację masz poprawną to spokojnie możesz mieć kilka tunerów z jednej anteny..

najważniejszym problemem jest tylko zastosowany konwerter, MUSI mieć minimum 2 wyjścia.

Opublikowano

Zanim się obejrzałam małż przedłużył umowę :grin: Mamy multiroom i pełną ofertę kanałów na 2 tv. Wkurza mnie przekładanie karty z głównego dekodera do dodatkowego średnio raz w tygodniu....:facepalm: po to by multi działał...

Opublikowano

czyli mówicie że ten multiroom to c**jnia jest?

to jakies wyjątkowe przypadki,czy z reguły kijowo działa?