Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Jak widac nie było dobrze...za mało kasy dostawali :-)))).

Teraz oferta zmieniona i skrojona pod nich, czyli tzw. platforma "premium" jak na Polske i 3 swiat w Europie.

Trzeba bylo sie polaczyc zeby zwiekszyc pułe owieczek i ich nowa oferta ogolić.

Cale ten kraj jest chory wiec wiadomo bylo czego sie mozna spodziewac...

Ja spadam niedlugo albo do Polsatu (choc oferta i jakosc bez rewelacji) lub zostane w nc+ w minimalnym abo.

Co to za tuner taki hiper?

Sokram

Opublikowano

Pewnie taki sprowadzony z UK... :decayed:

Tunerów oferujących takie możliwości jest dużo... i nie musi być jakiś super-hiper...

Ktoś kto ogarnia taki temat, poradzi sobie z tym wszystkim za mniejsze pieniądze... :naughty:

Opublikowano

Czesc,

Prosze o dalsze wyjasnienia, nie znam myku z tunerami z UK.

Sokram

Opublikowano

Ktoś w UK ma kartę np: C+, CP sprzedaje odpowiednio skonfigurowany tunery i dzieli się z Tobą uprawnieniami przez internet.

Opublikowano

Panowie ;)

Tunery można kupić w naszym pięknym kraju z gwarancją

Do oglądania potrzebujesz dostęp do netu - nie masz netu nie oglądasz :(

Opublikowano

rozwin temat....

jest wielu chętnych do "edukacji" ELEKTRONICZNEJ.

Opublikowano

Ja nie twierdzę, że można taki tuner tylko w UK, można i w PL, ale jak dawca z UK to trudniej to wszystko do wykrycia ;)

Zresztą i w UK i PL są takie fabryki oferujące ludziom takie usługi.

@GreGoriO, tylko problem z tym, że to jest nielegalne.

Opublikowano

to wiem że nielegalne.... chodzi mi o to jak to działa....

czy tak samo jak do tej pory z cyfrą??

odkąd mam N zaniechałem sharingu cyfry, ale teraz poważnie się zastanawiam bo to co się dzieje NC+ to paranoja...

czekam na ofertę ICA...zobaczymy co mi zaoferują...

dlatego zanim się zdecyduję, chcę poczytać czy mam alternatywę.

Opublikowano

Zawsze działa to na takiej samej zasadzie - dzielenie uprawnień przez internet, czyli tak jak z C+, tylko soft do tego wszystkiego ewoluuje :wink:

Na starych kartach C+ działa to bez problemu - do czasu aż ich nie wymienią na nowe.

Kartę N można podzielić, ale nie jest to już takie oczywiste jak w C+, bo możliwość podziału zależy od dużej liczby czynników.

Czyli: w przypadku migracji z N lub C+ ==> NC+ podział jest możliwy, nie w każdym przypadku.

Natomiast dla nowych klientów podział raczej tylko przez ich Multiroom, co nie zmienia faktu, że ich system można wykorzystać do podziału przez internet korzystając z VPN :naughty:

Chyba, że ktoś postanowi przyjść do nich jako nowy klient z białym lub czarnym nboxem, które swego czasu wyprzedawali - to wtedy "normalny" podział przez internet będzie możliwy.

Opublikowano

Do mnie też dzwonili, bo kończy mi się umowa z końcem marca w starej cyfrze+. Śmiech na sali to co chcieli zaproponować. Jeszcze np. chcesz wziąc ten pakiet za 59zł a chciałbyś jakis canal+ to musisz brać całymi pakietami tzn. nie mogę do podstawy za 59zł dobrać canal + sport albo canal + film tylko musze brać ten za 99zł z canal+ family i wtedy mam canal + film :facepalm:

Opublikowano
Do mnie też dzwonili, bo kończy mi się umowa z końcem marca w starej cyfrze+. Śmiech na sali to co chcieli zaproponować. Jeszcze np. chcesz wziąc ten pakiet za 59zł a chciałbyś jakis canal+ to musisz brać całymi pakietami tzn. nie mogę do podstawy za 59zł dobrać canal + sport albo canal + film tylko musze brać ten za 99zł z canal+ family i wtedy mam canal + film :facepalm:
spokojnie mówisz,że drogo i niech zadzwonia z lepsza oferta
Opublikowano
spokojnie mówisz,że drogo i niech zadzwonia z lepsza oferta

Tak też powiedziałem - dzwoni do mnie Pani żebym przedłużył a chcecie zaproponować warunki jak dla klienta, który podpisuje nową umowę. Dzisiaj mają dzwonić jeszcze raz.

Opublikowano

wróciłem z Bukowiny i przeglądam listę kanałów.. te z n-ki nie działają, HBO na 160 kanale.. no tragedia :facepalm: orientujecie się czy w dekoderze C+ Pace PVR da się przestawić kolejność kanałów?

Opublikowano

Zmartwię Cię... nie da się...

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano

ale jak masz HBO na 160 kanale??niemozliwe. :)

Opublikowano

No tak jest Canal+ od 30 knału, a HBO Cinemax i filmbox od 160 kanału:facepalm:

Ten co to układał powinien nobla dostać, tak rozp.... te kanały że szok, a od 1 do 10 jakieś badziewia TVN-u wsadzili:thumbdown:

Opublikowano

dokładnie.. BBC Knowledge mam np. na 228 jak dobrze pamiętam.. bo HD oczywiście nie działa jeszcze... porąbane. Filmbox jest na 40tym którymś, a reszta Filmboxów (Family, Actrion, HD) za HBO i Cinemaxem.. totalnie bezsensu!

Opublikowano

ja myślę, że to sytuacja przejściowa bo przecież połączyli dwie listy N i C+

do tego są jeszcze stare nazwy kanałów.

Nkowicze są przyzwyczajeni do swojej listy a abo C+, do swojej.

po 5 kwietnia będzie to pewnie ponownie zredagowane

trza poczekać nie ma rady...

Opublikowano

kurde nie moge teraz sprawdzic na którym kanale sa HBO ale na bank nie 160...no chyba ze mowa o SD a nie HD :decayed: