Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uu dziś też dostałem pismo od NC+ ...walą nieźle w uja !!! chyba alternatywa to Polsat Cyfrowy ..

Opublikowano
Dostałem dzisiaj listownie ofertę nc+ i pobieżnie ją przejrzałem:facepalm:

Dotychczas w N miałem abonament 59pln+20pln multiroom, oferta NC+ na 18 miesięcy to 79pln podstawowo + opłaty za multiroom... zamiast Npremium na pół roku dali Canal+ na dwa miesiące:polew:

Chyba zdrowo ich pojebało, moicz dzięki za linka:decayed:

Miałem to samo i w punkcie nc+ dostałem ofertę na 18 miesięcy - 9 miesięcy 49zł kolejne 9 miesięcy 59zł + multi 20zł/miesiąc

Opublikowano

podobno na razie liściki przychodza tylko N-kowcą. Ja mam umowe w C+ do lipca i na razie nie mam zamiaru nigdzie sie przenosic.Poczekam na Platinum za 79zł lub ALL-a za 139zł wiecej nie jest to warte :decayed:

Opublikowano
podobno na razie liściki przychodza tylko N-kowcą. Ja mam umowe w C+ do lipca i na razie nie mam zamiaru nigdzie sie przenosic.Poczekam na Platinum za 79zł lub ALL-a za 139zł wiecej nie jest to warte :decayed:

Oj chyba się nie uda... nowa "umowa" jest tak skonstruowana że albo rezygnujesz, albo z automatu przenosisz się do NC+ i o to właśnie jest to całe halo.

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

autor trochę przesadza, ale warto przeczytać:wink:

Nieczyste zagrywki NC+

Opublikowano

ja już wypowiedzenie wysłałem ;)

umowę miałem do września ale od lipca przechodzą już tylko na pakiety nc+ więc moja umowa ważna tylko do końca czerwca

ale z tego co czytałem to mase ludzi tak postąpi

Opublikowano

wczoraj przyszło pismo, obecna oferta to 48 zł za wszystkie pakiety tematyczne + na 7 miesięcy dostałem npremium hd 4 kanały (umowa przedłużana w grudniu) teraz proponują mi CANAL+ Silver za 64 zł także do 19 kwietnia mam czas na wysłanie wypowiedzenie bo na pewno to będę robił i zobaczymy co z tego wyjdzie :kwasny:

Opublikowano

prawie kazdy otrzymał pismo ja rezygnuje 20zł za mniej kanałow niech sobie w buty wsadza, polsat cyfrowy 49zł i jest to co mnie interesuje

Opublikowano

Miałem n-kę. Dostałem papierową ofertę na Silver za 79, po rozmowe (do nich się dodzwonić...) dali Gold za 79 na 18 miesięcy. To i tak lipa przy tym co miałem: 4xnPremium, NPremium Vod, HBO -za 69 :(

Ogólnie lipa

Opublikowano

Fala rezygnacji chyba trochę ich zaskoczy. 70-80% ludzi z którymi rozmawiałem ma zamiar wypowiedzieć umowę przed 19 kwietnia.

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano

Wszyscy uciekną bo oszukują ludzi.

Opublikowano

z tego co czytam to pisma dostali tylko ci, co mieli "n". do nas jeszcze nic nie przyszło (mieliśmy c+). na facebooku napisali, że przez 3 miesiące mam za darmo n Sport :grin:

Opublikowano
z tego co czytam to pisma dostali tylko ci, co mieli "n". do nas jeszcze nic nie przyszło (mieliśmy c+). na facebooku napisali, że przez 3 miesiące mam za darmo n Sport :grin:

zgadza sie od dzis.Mi sie udało włączyc ten kanał 3 tyg temu przed fuzją :naughty:

Opublikowano

Do mnie też jeszcze nic nie przyszło a też mam C+, ale nie wybroażam sobie że mając teraz max pakiet w C+, żeby mi czegoś nie włączyli albo żebym im jeszcze za coś musiał dodatkowo dopłacać bo odrazu poleci wypowiedzenie. Nie po to podpisałem w grudniu aneks po ponad miesięcznych ciężkich negocjacjach(z pismem o rozwiązanie umowy włącznie) żebym teraz nie miał tego co wynegocjowałem albo musiał za to dodatkowo płacić.

Opublikowano

W cyfrze masz "n Sport" ? Na którym kanale?

Opublikowano

Za canal+ sport jest nSport 35 czy 36 kanał jakoś tak z tego co pamiętam.

Opublikowano

W cyfrze masz "n Sport" ? Na którym kanale?

nie pamiętam, na którym kanale. do tej pory był nieaktywny, a od dziś ma być podobno aktywny. zobaczymy jak wrócę do domu... Nyna, z tego co patrzyłem to ten max pakiet kosztuje 199zł w nc+ :facepalm:

Opublikowano
z tego co patrzyłem to ten max pakiet kosztuje 199zł w nc+ :facepalm:

dzis oferowali mi to za 179zł i powiedziałem,że za drogo i czekam na poniżej 150zł

Opublikowano

Okazuje się niestety, że nc+ to totalna porażka i żenada!!!

Oferta dla migrujących z N gorsza niż dla nowych abonentów!!! Obecnie płacę 59,90 +10 zł za nPremium, umowa chyba do sierpnia/września 2013 a proponują mi pakiet za 79 zł na 18 miesięcy (dla nowych jest n a12 miesięcy to samo:)), z mniejszą ilością kanałów - SD i HD liczą jako nowy kanał, poza tym sporo kanałów jest niegwarantowanych, tzn, że w każdej chwili mogą je wyłączyć i nie jest to podstawą do rozwiązania bez kary!

Prezes żabojad uważa ludzi za debili, wyrażając swoje zdziwienie, że komuś się oferta nie podoba i ludzie jej nie rozumieją! Rzekomo miało być elastycznie i pod abonenta tzn 600 opcji wyboru! 600 opcji ale czego???????? Mniej kanałów za więcej kasy?

Dobrze, że można rezygnowac do 19.04.2013 bez kary:)

Polecam lekturę profilu Anty NC+ na FB, prawie 23 tys osób w cigu kilku dni polubiło:)

Opublikowano
z tego co patrzyłem to ten max pakiet kosztuje 199zł w nc+ :facepalm:

dzis oferowali mi to za 179zł i powiedziałem,że za drogo i czekam na poniżej 150zł

No ja właśnie w C+ płącę teraz za cały pakiet 156 zł i mam nadzieję że w tej cenie mi włączą te kanały co doszły z N-ki.