Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie przedłużyłem dziadkowi umowę, którą miał w Cyfrze+ i swoją, którą przedłużałem w N w styczniu :decayed:

W N miałem FULL, ale nie korzystałem z tego i w styczniu przesiadłem się na pakiet za 59zł+20zł MR. Teraz wziąłem ten sam pakiet przez 9 pierwszych miesięcy 49zł+20zł MR i kolejne 9 miesięcy 59zł+20zł MR

Hugo wrzuć skan nowego aneksu i poprzedniej umowy:wink:.

Sporo śledzę ten temat na forach branżowych i nie widziałem żadnego wpisu, gdzie ktoś z n-ki dostał w ramach aneksu ten sam lub co dziwniejsze tańszy abonament???? Po prostu nie było takiej oferty w nc+, zwłaszcza na początku migracji. Wprost mówiono, że nie ma opcji zmiany na coś tańszego, bierz drożej albo wypierdaalaj, tak to działa.

Wszyscy z n-ki posiadający nPremium dostali oferty z droższym abonamentem, np z 59 zł na 79 zł na 18 mies, uszczuplonym o kanały nPremium, które wczoraj wyłączyli + inne niegwarantowne kanały.

Opublikowano

Ja dzwoniłem żeby zapytać co i jak. I dostałem pakiet PLATINUM 99zł +10zł MR (poprzednio miałem 99zł za całość) kanały n premium poszły wczoraj w piz** ale pojawiły się CANAL'y+HD, FILM HD,FILM2 HD,FAMILY HD,FAMILY 2 HD,SPORT HD, umowa na 18 miesięcy podobno można złożyć wypowiedzenie miesiąc przed jej zakończeniem.

Opublikowano

Jest 3-miesieczny okres wypowiedzenia...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

mi Pani z obsługi klienta mówiła że miesiąc ....

Opublikowano

W umowie jak byk stoi, że 3. Miesiąc przed to możesz do nich zadzwonić, czy mają jakąś nową ofertę dla Ciebie

Opublikowano

MIałem N 2 lata i powiem tylko tyle ze to chłam jakicj mało. miałem full pakiet. zrezygnowałem z tego i przeszłem do cyfrowego polsatu i jest o wiele taniej i tez tyle samo programow. nie wiem czemu wy tak zachwalacie ta Nkie??

Opublikowano

Wytłumaczcie mi jak wygląda MR? Na jakiej zasadzie to dziala?

Opublikowano

Kolego masz 3 miesieczny okres wypowiedzenia i to w dodatku w czasie nieoznaczonym z wyzszym abonamentem. -czyli po 18 miesiącach przechodzisz na wyzszy abonament - czas umowy nieoznaczony i dopiero teraz możesz wymówic z 3 miesiecznym terminem wypowiedzenia.Chyba że wczesniej przyjmiesz nowa ofertę na ich bandyckich warunkach. To jest pułapka numer 1.

Pułapka numer 2 to programy niegwarantowane , które moga Ci w kazdym momencie wyłączyć bez zadnych konsekwencji. Lub zarządac dodatkowej opłaty za te kanały bo one teraz sa w promocji za 0 zł. Jest jeszcze kwestia opłaty miesięcznej za dekoder -róznie ludzie piszą - z regulaminu wynika że dochodzi opłata 10 lub 20 PLN miesięcznie.

Opublikowano

Obecna sprawa NC+ i nabijanie w butelkę abonentów - przypomniała mi sprawe z przed lat z Polsatem cyfrowym.

Oni kiedyś reklamowali polsat jak całkowicie darmową telewizję satelitarną - mieli dekodery dla klientów OFE Polsat i czegoś tam jeszcze.

Po jakimś czasie zrobili ją płatną. Za te łgarstwa - wzieli sie za nich ludzie z undergroundu, tzw. hakerzy i udostępnili klucze i puścili je do sieci.

Później powstał system AUTOUPDATE - i nawet jak polsat robił zmiane keyów to wszystko ładnie śmigało. Poprostu cały ich system Nagravision był rozpracowany. Tak ładnie im się zemścili.

Ciekawe czy po takiej akcji - NC+ też to czeka ?

Opublikowano

Kolego masz 3 miesieczny okres wypowiedzenia i to w dodatku w czasie nieoznaczonym z wyzszym abonamentem. -czyli po 18 miesiącach przechodzisz na wyzszy abonament - czas umowy nieoznaczony i dopiero teraz możesz wymówic z 3 miesiecznym terminem wypowiedzenia.Chyba że wczesniej przyjmiesz nowa ofertę na ich bandyckich warunkach. To jest pułapka numer 1.

Pułapka numer 2 to programy niegwarantowane , które moga Ci w kazdym momencie wyłączyć bez zadnych konsekwencji. Lub zarządac dodatkowej opłaty za te kanały bo one teraz sa w promocji za 0 zł. Jest jeszcze kwestia opłaty miesięcznej za dekoder -róznie ludzie piszą - z regulaminu wynika że dochodzi opłata 10 lub 20 PLN miesięcznie.

A wiesz może gdzie to jest napisane w warunkach umowy?

Bo w rozdziale IX rozwiązanie i zmiana Umowy pkt.18 mówi że: umowa wygasa wskutek 1). Upływu czasu, na jaki została zawarta, w przypadku umów zawartych na czas oznaczony w sytuacji, gdy abonent na 30 dni przed upływem okresu na jaki umowa została zawarta, zawiadomi pisemnie dostawcę usług o rezygnacji z korzystania z usług, ze skutkiem na ostatni dzień okresu rozliczeniowego, w którym przypada koniec okresu oznaczonego umowy.

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

To były regulamin świadczenia usług.

Natomiast w rozdziale II. Warunków promocji pkt.5 Abonwnt może wypowiedzieć umowę zawartą na warunkach niniejszej promocji z zachowaniem 3-miesięcznego okresu wypowiedzenia na zasadach określonych w regulaminie.

Opublikowano

Ja z n byłem przez kilka lat bardzo zadowolony, dekoder turbo z 500GB, dobra jakość kanałów, większość mnie interesujących w HD, ze sportu tylko LM mnie interesowała, i inne mniej popularne dysypliny ale pokazywane na ogólnodostępnych kanałach.

Rezygnację z nc+ już złożyłem:decayed:. Chodzi mi o zasady i traktowanie ludzi.

nc + ma za dużo pułapek w swoim regulaminie, poczytajcie dokładnie posty kolegi mariuszby, dobrze to opisał:thumbup1:.

Co z tego, że włączyli nkowiczom zamiast nPremium Canal +, jak to jest tylko na krótki czas, nawet dokładnie nie napisali na ile? jest tylko info, że od 05.04.2013. Włączyli chyba tylko na 3 miesiące, bo na pewno nie na 18 miesięcy:decayed:.

Póżniej będzie płacz, że naliczają dodatkowe opłaty za pakiet C+ po okresie promocji nie wiadomo jakiej:grin:.

Jeszcze nie korzystałem z CP, wiec teraz dobra okazaja:decayed:. Jedyną różnica przy opłacie 59,90 zł to brak w CP w HD, są za to w SD - tvn turbo, bbc knowledge i tvn 24. Mało istotna różnica, dla mnie przynajmniej.

Opublikowano

W warunkach promocji rozdział II punkt. 1 paragraf. 2 oraz punkt 5 i 6.

https://ncplus.pl/sklep/Content/pdf/regulaminy/canalplusplatinum/CANALPlus%20Platinum%2012m.pdf

To jest dla nowych klientów , ja jako stary klient dostałem taka samą "promocje" z tym że niema słowa o opłatach za dekoder. Jest odnosnik do ogolnego cennika , a tam jest opłata miesieczna za dekoder turbo w kwocie 20 PLN/miesiecznie.

Opublikowano

Dzwoniłem do centrum abonenta i zostałem poinformowany, że mam 3 miesieczny okres wypowiedzenia i mogę w 15 miesiącu juz go złożyć. Jest to samo co było w c+

Opublikowano

Ci którzy przechodzą z n na nc+ mają gorzej niż Ci którzy przechodzą z c+. Tak mi się przynajmniej wydaje :kwasny:

Opublikowano

Ja 02.04 wymowilem druga umowe w cyfrze. Poerwsza komczyla sie z koncem marca wiec wczesniej byla wypowiedziana. Mysslalem ze zaczekam na oferte bo tak zazwyczaj jest jak wysle wypowiedzenie ale poczytalem na forum antync i okazuje sie ze maja dziwne zapisy w umowie i malo programow gwarantowanych czyli w przyszlosci usuna mi 5 i nie bede mogl zerwac umowy:-\

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

juz spuszczają z tonu i mozna dostac Platinum za 89zł z multirumem i Philps PVR za 0zł :decayed:

Opublikowano

Wczoraj przechodziłem koło Cyfrowego polsatu, no i zapytałem czy mają jakąś ofertę dla osób z konkurencji, a więc full pakiet za 99zł + 5 zł za dekoder lub 49 zł jednorazowo, czas trwania umowy 15m w tym 3 za free, potrzebny jest ostatni rachunek.

Za to spojrzałem sobie na stronę CP, okazuje się że możemy dostać umowę na 15m w tym 3 za free, full pakiet 89,90zł + 5zł dekoder lub jednorazowo 49 zł więc żadna promocja...

Chyba nie ma czego komentować :facepalm:

Opublikowano
juz spuszczają z tonu i mozna dostac Platinum za 89zł z multirumem i Philps PVR za 0zł :decayed:

Skąd to info?

Opublikowano

Na www CP jest umowa na 15 mies w tym 3 bezpłatne miesiące za 89,90 zl full pakiet, nie ma umowy na 18 mies.

http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/telewizja-cyfrowa/oferta-tv.cp?packageGroupId=9

Karwa ludzie jak wy czytacie te info:facepalm:

Dowiedziałem się z kilku różnych żródeł, że oferty na www i w APS różnią się od siebie cenami i długością trwania:wink:

Opublikowano

A cyfrowy polsat ma w ofercie modul N-cam bo nie umie znalesc ...