Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytasz o N??

Opublikowano
czyli mówicie że ten multiroom to c**jnia jest?

to jakies wyjątkowe przypadki,czy z reguły kijowo działa?

W C+ i w Polsacie multiroom to są dwa niezależne dekodery i karty i mogą nawet działać w dwóch różnych domach daleko od siebie a w N-ce niestety tak nie jest, musisz kartę z multiromu wkładać do głownego dekodera co jakiś czas żeby pozniej działała w tym drugim itd. głupota jakaś, no chyba że coś zmienili wkońcu i jest już normalnie tak jak u konkurencji.

Opublikowano

pytam o multiroom w N

mam N i jestem bardzo zadowolony,chcę dołożyć multi żeby syn miał w swoim pokoju

---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

czyli mówicie że ten multiroom to c**jnia jest?

to jakies wyjątkowe przypadki,czy z reguły kijowo działa?

W C+ i w Polsacie multiroom to są dwa niezależne dekodery i karty i mogą nawet działać w dwóch różnych domach daleko od siebie a w N-ce niestety tak nie jest, musisz kartę z multiromu wkładać do głownego dekodera co jakiś czas żeby pozniej działała w tym drugim itd. głupota jakaś, no chyba że coś zmienili wkońcu i jest już normalnie tak jak u konkurencji.

to kiszka takie przekładanie:doh:

Opublikowano

ja mam premium.

początkowo był problem z routerem ale po zmianie routera i FV, od 2 lat nie mam żadnego problemu, zresztą to mój wątek na forum nki

lista ROUTERów działających z MR - Forum platformy n :: forum HD

jak wygląda w przypadku MR standard, nie wiem, mnie wystarczy póki co premium....

poza tym w MR standard nie masz możliwości odtwarzania zawartości dysku....:kwasny:

zaczekaj na wiadomości po 21 marca, bo rusza oficjalnie NCplus. zobaczymy co zaoferują, jakie ceny i pakiety.

Opublikowano

Dokladnie teraz to lepiej poczekać te parę dni na wspólną ofertę C+ i N, może będzie coś lepszego do wzięcia i multiroom będzie działał normalnie jak w C+.

Opublikowano
musisz kartę z multiromu wkładać do głownego dekodera co jakiś czas żeby pozniej działała w tym drugim itd

pierwsze słyszę a używam multiroom'u jakieś dwa miesiące :co:

minusy które zauważyłem:

-przerywa dźwięk na kilku kanałach (w połowie marca ma wyjść aktualizacja softu naprawiająca ten problem)

-dostajesz używany sprzęt

-biały dekoder wolno działa

-pełna olewka ze strony N

Opublikowano
musisz kartę z multiromu wkładać do głownego dekodera co jakiś czas żeby pozniej działała w tym drugim itd

minusy które zauważyłem:

-przerywa dźwięk na kilku kanałach (w połowie marca ma wyjść aktualizacja softu naprawiająca ten problem)

Kolega pisał o multiroomie w Polsacie i tu tak jest co jakiś czas trzeba na chwilę przełożyć kartę z głównego dekodera :kwasny:

Opublikowano

minusy które zauważyłem:

Kolega pisał o multiroomie w Polsacie i tu tak jest co jakiś czas trzeba na chwilę przełożyć kartę z głównego dekodera :kwasny:

o N pisał

"...a w N-ce niestety tak nie jest, musisz kartę z multiromu wkładać do głownego dekodera co jakiś czas żeby pozniej działała w tym drugim..."

Opublikowano

pierdziele caly multiroom wole splitera :decayed:

Opublikowano

póki co w Nce......SIE NIE DA

ciekawe co bedzie w.......Nceplus

Opublikowano
pierdziele caly multiroom wole splitera :decayed:

ke?

że niby jak?

Opublikowano

C+ ma splitera.... znaczy rozdzielasz sygnał na kilka tunerów

wire%20card%20spliter.jpg

ale co będzie po 21 marca nie wiadomo......

Opublikowano

minusy które zauważyłem:

o N pisał

"...a w N-ce niestety tak nie jest, musisz kartę z multiromu wkładać do głownego dekodera co jakiś czas żeby pozniej działała w tym drugim..."

Ja mam Cyfrowy Polsat i w multi też przekładam karte :)

Opublikowano

Sorry za zamieszanie, na szybko przeczytałem:doh:

Oczywiście moja wypowiedź dotyczy N-ki

Opublikowano
C+ ma splitera.... znaczy rozdzielasz sygnał na kilka tunerów

http://www.sklep.telewizja-satelitarna.com/images/wire%20card%20spliter.jpg

ale co będzie po 21 marca nie wiadomo......

ja też to mam w domu.. liczę, że po 21.03 pozostanie to samo bo inaczej będzie lipa :thumbdown:

Opublikowano

też używam splittera w c+, jak nie będzię działać w nc+ to nie przechodzę. Jest taka opcja żeby zostać w c+ lub n do końca trwania umowy.

Opublikowano

Ale zrobiliście burdel z tymi postami o multiroomie :facepalm:

Ja dodam tylko od siebie, że mam multiroom w N od czasu jak tylko pojawił się w ofercie i nie mam najmniejszych problemów. Miesięczna opłata to 20zł. Nie mam żadnego przerywania dźwięku, a dekodery dostałem nówki sztuki.

Napiszę jeszcze, że w N nie trzeba latać między dekoderami i wkładać kart, bo jak ktoś przeczyta posty na poprzedniej stronie to jeszcze w to uwierzy :decayed:

Opublikowano

Po 21.03 zostanie i system kodowania C+ i N. Poza tym mają dla nowych klientów oferować tunery ADB (takie jak w N). Więc splitery oraz inne wynalazki działające przy C+ będą nadal działać (W dłuższej perspektywie ma pozostać tylko system kodowania C+) Chyba, że ktoś przejdzie z N do NC+, no to już trochę gorzej, żeby to podzielić. Powiem, że się da, ale nie w każdym przypadku jest to możliwe.

Opublikowano

Ja mam Cyfre i Clon+ na 3 tv i jestem zadowolony :) Choć miałem kiedyś N-ke wydaje mi się , że obraz był bardziej ostry i więcej filmów w DD.

Opublikowano

Ja mam N i mam multirooma dekodery spiete kablem siecowym podpiete do neta nie latam z kartami w pracy w mieszkaniu mam cyfre + i obraz w porownaniu z N jest kicha telewizory podobne a roznica kolosalna