daw2 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Coś padło , krancówki wszystkie sprawdzone a także przewody. Moduł komfortu nie ma zadnych błędów... Gdzie szukac usterki?
daw2 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Nikt nie ma pomysłu lub nie wie moze w jakiej grupie vagiem można zobaczyc czy moduł komfortu widzi nacisniecie krancówki?
daw2 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Otwiera sie tylko z pilota jak sie naciska na krancówke nad rejestracja to nie otwiera...
tomek040486 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 wymontuj zamek i jeszcze raz dobrze sprawdz styki
daw2 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Napisałem że styki i ich pozycja wraz z okablowaniem sprawdzona. Na styku jest 2.2v po nacisnieciu spada do zera . Ale nie otwiera zamka .
Luc_i_Ang Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam udało się naprawić? ja mam ten sam problem. Z pilota działa natomiast po naciśnięciu "klamki" nad tablicą - nie ma reakcji przy okazji wymieniłem blaszkę w silniczku...
steve69 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ... ja mam ten sam problem. Z pilota działa natomiast po naciśnięciu "klamki" nad tablicą - nie ma reakcji... a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-problem-otwieraniem-bagaznika-naprawa-fotostory-150588/ -- Pozdrawiam. Sławek
Luc_i_Ang Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dzięki Sławek sprawdzę to jeszcze dziś bo już mi ciśnienie skacze jak mam otworzyć bagażnik. oczywiście najpierw wymieniłem blaszkę w silniku bo już miał problemy żeby "zaskoczyć" z pilota. pozdrawiam Łukasz
daw2 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 U mnie zgnił kabel w progu. Po wymianie działa bez problemu.
Luc_i_Ang Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 tak, ta opcja też działa... ---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ---------- U mnie zgnił kabel w progu. Po wymianie działa bez problemu. Kolego, a możesz wrzucić zdjęcie tego miejsca? oglądałem przewody od zamka w klapie do miejsca w którym "wchodzą" do bagażnika i nie widzę tam żadnych uszkodzeń.
daw2 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 nie mam jak bo auto juz dawno skrecone. Kabel z zewnatrz wygladał idealnie ale miał przerwe. Musisz dobrać się do modułu komfortu i na tej kosce co idzie kabel do klapy na kabelki pojedyńczo podac mase przez np probówke i słuchać na którym kabelku otworzy silniczek klape.
Rekomendowane odpowiedzi