seek666 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam Moze ktos polecic jakis sprawdzony zaklad w Poznaniu do robienia przegladow / serwisowania b7 a4 1.9tdi? Dzieki Pozdrawiam
Pepin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Moze ktos polecic jakis sprawdzony zaklad w Poznaniu do robienia przegladow / serwisowania b7 a4 1.9tdi? Właśnie testuję http://www.szukala.222.pl/ Wymiana sprzęgła i dwumasa .. wyniki mam nadzieję że niedługo .. na razie czekamy na części z Niemeic. Już się umówiłem na wymianę oleju w lipcu - terminy zwykle z tygodniowym wyprzedzeniem. W tym samym miejscu znajomy z AKP oddaje swoją A6. Z dotychczasowych prac to wykonałem ustawienie geometrii + odpowietrzenie i sprawdzenie hydrauliki sprzęgła. Geometria obydiwe ośki (quattro) ok. 150PLN Reszta jakieś 60-70PLN
przemo2.4 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 .. wyniki mam nadzieję że niedługo .. mam nadzieje ze wszysko z nimi ok, bo sam mam zamiar i m dac rozrzad do roboty.
variocustoms Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja serwisuję w Auto Premium na Krańcowej i jestem zadowolony, no ale mam auto na gwarancji więc nie mam innej opcji. Pozdro
milo222 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 hymmm Premium ma w Poznaniu taką se opinie jak już to Krotoski - Cichy choć tam tylko przeglądy robię bo z klimą sobie nie radzili wogóle
turbojan Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Krotoski mięknie na każdej poważniejszej naprawie a same gnioty z którymi nie mogą dać rady odsyłają do Auto Premium. Ja raczej jestem za Premium
Piasek80 Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Panowie odgrzewam kotleta. Co tam teraz za warsztatpolecacie w Poznaniu do obsługi Audi ?
wuju33 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Panowie odgrzewam kotleta. Co tam teraz za warsztatpolecacie w Poznaniu do obsługi Audi ? Podbijam temat. Też szukam
macw25 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Hej Jak droga Ci nie straszna to polecam Auto Complex Pietraszak we Wrześni. Mam Audi A4 1.9tdi B7 i robili mi już wiele od rozrządu po blacharkę i nie narzekam. Serwisuję już u nich od 5 lat i zero problemów. Ceny mają konkurencyjne
Piasek80 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Wiesz, na drugi koniec Poznania ode mnie to prawie 30km zatem Września nei robi problemu zwłaszcza że tam i tak raz na rok serwis wypadnie. Po prostu szukam polecanej firmy, godnej zaufania która nie zdziera tak jak poznańskie ASO.
kinki Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 ja serwisuję u mechanika w swarzędzu. chłopak robi na co dzień w serwisie vw więc zna się na rzeczy a przez to że robi to po godzinach to ceny bardzo przystępne jak coś to dam namiar
Rekomendowane odpowiedzi