Skocz do zawartości
IGNOROWANY

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję:  

560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę że nasza mniejszość kobiet znalazła miejsce na tym forum dla siebie , chętnie się do Was przyłączę :)

Opublikowano

o tak zapraszamy zapraszamy noo Malutka w koncu wyzdrowialam ;) takze czas wziasc sie znow za bieganie :) zeby nie bylo 1kg mniej :)

Opublikowano

strawberry, cieszę się!! :)) nie ćwiczyłam kilka dni i dziś wszystko mnie bolało podczas ćwiczeń, rozleniwiałam się ostatnimi czasy:) Ale dość, teraz pora zrzucić ten zjedzony sernik i snikers. Echhh- nie mogłam się oprzeć :]]

Opublikowano

oj wiem wiem a ja nie moglam odmowic mazurkowi kajmakowemu mmmmm ale teraz ladna pogoda to zas wiecej ruchu bedzie ;)

Opublikowano

ja zaczynam na rowerek się wyrywać początkowo po 30min wystarczy hee

Opublikowano

noo Rybka kazda forma aktywnosci sie przyda tez musze swoj rowerek naprawic ;) i wyruszyc na jazdy a audika w garazu zostawic :D

oj Mała takkk ja dzis nutelke dopadlam mmmmmm uwielbiam taki moj maly grzeszek

Opublikowano

u mnie mars to musi być na porządku dziennym normalnie to chyba jestem uzależniona od słodyczy hmm

Opublikowano

dokładnie hehe i jakieś przyjemności też trzeba mieć ...

Opublikowano

o tak :) po za tym male grzeszki az tak nie zaszkadza ;)

kochane a jak po swietach u mnie dyngus byl suchy :)

kurcze Rybka teraz mi dalas temat do przemyslen chyba jutro biore sie za rower :D

Opublikowano

..u mnie skończyło się dziś na batoniku w czekoladzie z wnętrzem wiśniowym :P a do tego batonik musli.. Więc nie zaszalałam. Ale od półki z Nutellą odejść nie mogłam! Wzrokiem wchłonęłam wszystkie słoiczki :P

Dyngus?:D aaa, dyngus był mega :P ogólnie po świętach OK, spędziłam je w miłym towarzystwie, tylko krewetki trochę liche- niedosmażone;) Bałam, że się zamienią w gumkę myszkę i wcześniej zdjęłam z ognia :P za to plusik- sałatka grecka wy-śmie-ni-ta! Polecam:)))

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

A jak u Was? Najadłyście się?:>>>

Opublikowano

ja to tragedia w święta byłam chora miałam trzydniowego wirusa nie życzę nikomu , tyle pyszności a nawet zapachu nie mogłam znieść :( ale już we wtorek było wszystko ok ...

Opublikowano

haha

Opublikowano

no u mnie tez swieta ok nie musialam nic robic bo bylam na weseluchu ;) impreza jak najbardziej udana :)

Opublikowano

oglądam właśnie zdjęcia z BT i nigdzie nie widzę MalutkiejBrunettki a byłaś no nie ?