laki83 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 miszka po ile takie komplety zydelków lataja w uk?te białe mi sie podobają ale na recaro z alcanatara z dtm to normalnie chory jestem
Animal Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Lepiej nie mów ile dałeś za ten zderzak i fotele bo się cały naród na Ciebie wk.rwi! A ja już na pewno
miszka Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Lepiej nie mów ile dałeś za ten zderzak i fotele bo się cały naród na Ciebie wk.rwi! A ja już na pewno Bardzo prosze: Tylny zderzak s4 pod czujniki do sedana + listwy zewnętrzne s4 110F Za komplet białych recaro s4 + boczki + wszystkie carbony + kiera bez poduchy 300F Za komplet czarnych recaro rs4 bez tylnego siedziska 120F tu siedzenie kierowcy jest nie kompletne , brak tylnego plastiku , poduchy, przycisków i instalacji A pojechałem tylko po tylny zderzak Mam też zderzak tylny s-Line avant na dwie fifki i przedni s-line Ogólnie to wszystko nabyłem u babajców na naprawdę dużym złamie koło Londynu, jak to jeden gość tam powiedział , te plastiki nie mają dla nich wartości liczy sie tylko metal Wysłane z Ipka Boczki sie już sprzedały karbony na dechę i popielniczka przód i ramka też, listwy i pare gratów już też powoli klarują cene na yebayu Jutro wystawiam białe recaro a w następnym tygodniu czarne. Ogólnie to nie mam czasu ostatnio na nic , bo w pracy zapiernicz i po za tym dzieci i dom ...i kiedy tu coś rezać ??? Wysłane z Ipka
miszka Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wystarczy pomnożyć x5zł za funta i cena śmiechu warta Wysłane z Ipka
rosiaksdz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Lepiej nie mów ile dałeś za ten zderzak i fotele bo się cały naród na Ciebie wk.rwi! A ja już na pewno Bardzo prosze: Tylny zderzak s4 pod czujniki do sedana + listwy zewnętrzne s4 110F Za komplet białych recaro s4 + boczki + wszystkie carbony + kiera bez poduchy 300F Za komplet czarnych recaro rs4 bez tylnego siedziska 120F tu siedzenie kierowcy jest nie kompletne , brak tylnego plastiku , poduchy, przycisków i instalacji A pojechałem tylko po tylny zderzak Mam też zderzak tylny s-Line avant na dwie fifki i przedni s-line Ogólnie to wszystko nabyłem u babajców na naprawdę dużym złamie koło Londynu, jak to jeden gość tam powiedział , te plastiki nie mają dla nich wartości liczy sie tylko metal Wysłane z Ipka Boczki sie już sprzedały karbony na dechę i popielniczka przód i ramka też, listwy i pare gratów już też powoli klarują cene na yebayu Jutro wystawiam białe recaro a w następnym tygodniu czarne. Ogólnie to nie mam czasu ostatnio na nic , bo w pracy zapiernicz i po za tym dzieci i dom ...i kiedy tu coś rezać ??? Wysłane z Ipka weź... dzięki za dobicie nas po całości bez skrupułów
barrowiec1 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Przód s-line zwyklak? Czy pod pdc i spryski?
miszka Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Lepiej nie mów ile dałeś za ten zderzak i fotele bo się cały naród na Ciebie wk.rwi! A ja już na pewno Bardzo prosze:Tylny zderzak s4 pod czujniki do sedana + listwy zewnętrzne s4 110F Za komplet białych recaro s4 + boczki + wszystkie carbony + kiera bez poduchy 300F Za komplet czarnych recaro rs4 bez tylnego siedziska 120F tu siedzenie kierowcy jest nie kompletne , brak tylnego plastiku , poduchy, przycisków i instalacji A pojechałem tylko po tylny zderzak Mam też zderzak tylny s-Line avant na dwie fifki i przedni s-line Ogólnie to wszystko nabyłem u babajców na naprawdę dużym złamie koło Londynu, jak to jeden gość tam powiedział , te plastiki nie mają dla nich wartości liczy sie tylko metal Wysłane z Ipka Boczki sie już sprzedały karbony na dechę i popielniczka przód i ramka też, listwy i pare gratów już też powoli klarują cene na yebayu Jutro wystawiam białe recaro a w następnym tygodniu czarne. Ogólnie to nie mam czasu ostatnio na nic , bo w pracy zapiernicz i po za tym dzieci i dom ...i kiedy tu coś rezać ??? Wysłane z Ipka weź... dzięki za dobicie nas po całości bez skrupułów Pod spryski Będą bixy to i zderzak musi być I takie tam : Heble S4 Wysłane z Ipka
andr3i Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 ogolnie heble dobre ale ten niebieski bedzie sie zlewal z reszta bardzo, mogles dac juz je w grafit w calosci
miszka Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) ogolnie heble dobre ale ten niebieski bedzie sie zlewal z reszta bardzo, mogles dac juz je w grafit w calosci Dobrze jest , da sie jeszcze dla kontrastu jakiś oczojebny znaczek i bedzie dobrze Komplecik już jest , za tarcze dałem/strzeliłem na yebayu za 30F firma MINTEX gdzie za komplet trzeba ponad 100f dać Klocki Pagid , ponoć dobre Montaż nie mam pojęcia kiedy Tylnie heble 288mm też już sie klarują Ogólnie to chce malować całą budę bo strasznie już lakier styrany w nie których miejscach . Z daleka nie widać ale przy myciu mnie szlak trafia . Niby sie dba ale autostrady robią swoje Wysłane z Ipka miszka po ile takie komplety zydelków lataja w uk?te białe mi sie podobają ale na recaro z alcanatara z dtm to normalnie chory jestem Nie widziałeś moich na żywo Ceny od 700f w górę Wysłane z Ipka Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez miszka
laki83 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ja to chyba zapne przyczepke do mojego i przejade sie tam do ciebie.zrobie sobie wojaże po złomach w uk
rosiaksdz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 wliczając paliwo i tak się zaoszczędzi
jozek726 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 czarne recaro też będziesz sprzedawał ?
Tomi_81 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No panie zestaw ogrodowy Ceny... bez komentarza
miszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wysłane z Ipka Wysłane z Ipka Wysłane z Ipka Wysłane z Ipka Wysłane z Ipka Wysłane z Ipka
C4NC3R Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 TDi Sport Edition - chce to !!Nie myślałeś aby pomalować ramki grilli i wnętrza lamp na czarno?
miszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 TDi Sport Edition - chce to !! Nie myślałeś aby pomalować ramki grilli i wnętrza lamp na czarno? Znaczki S-LINE z drzwi wywaliłem bo samochód z zewnątrz ma już raczej mało wspólnego z tym pakietem. Został tylko znaczek na przodzie , ale o tym tez już coś myślę znaczki kupiłem na tej aukcji : http://www.ebay.co.uk/itm/251991863809?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ramki raczej zostawię takie jakie są , a bixenony mam w domu, tylko czekają bo mam co do nich pewna plany
miszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 furka aktualnie jest nieco podkręcona do góry bo po pierwszym tygodniu urlopu w Polsce urwałem osłony pod silnikiem i skrzynią , i nawet nie wspomnę ile razy przycedziłem glebą o asfalt :facepalm: Pewnie ledy z C6 do bixów ? dokładnie :naughty: wszystko mam , tylko teraz musi mnie najść wena twórcza , a po miesięcznej libacji w Polsce trochę to będzie musiało poczekać
Rekomendowane odpowiedzi