ryba85 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 takie pytanko... nie wiem czy nie zrobilem glupoty.... w akwarium mam kilka mieczykow, platek i molinezji... czy moze dojsc do krzyzowania? Będą się krzyżować , ale to nic nie szkodzi ew. te "nieczyste" młode wywalisz , ( niektóre z młodych i tak będą "normalne" ) ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- ... bo nie bylo ... a skąd ty to możesz wiedzieć podgladał je w nocy?
mariuszsmietana Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 takie pytanko... nie wiem czy nie zrobilem glupoty.... w akwarium mam kilka mieczykow, platek i molinezji... czy moze dojsc do krzyzowania? Będą się krzyżować , ale to nic nie szkodzi ew. te "nieczyste" młode wywalisz , ( niektóre z młodych i tak będą "normalne" ) ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- ... bo nie bylo ... a skąd ty to możesz wiedzieć podgladał je w nocy? Skad wiesz ze robia to w nocy.... a sorki wkoncu ryba jestes:tongue4: a tak powaznie to wiem bo rybki sa jeszcze malutkie:wink:
moskal Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Pany mam do oddania kilkanascie razborek Galaxy i 150+ Red Cherry , nie chce ktos ?? W gre wchodzi tylko odbior osobisty w Grodzisku bo w tygodniu jestem na śląsku i nie mam jak tego wysłać.
ROBERT Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Pany mam do oddania kilkanascie razborek Galaxy i 150+ Red Cherry , nie chce ktos ?? W gre wchodzi tylko odbior osobisty w Grodzisku bo w tygodniu jestem na śląsku i nie mam jak tego wysłać. A gdzie dokładnie na Śląsku jesteś ? Tylko ew. odbiór na Śląsku wchodzi w grę Tyle , że mnie nie będzie od soboty ( 20 ) do wtorku ( 30 ) , chętnie bym przygarnął tę obsadę Pisz na PW
mariuszsmietana Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Pany, bedzie to jako takie rozwiazanie? FILTR KUBEŁKOWY 1000L/H ZEWNĘTRZNY DO AKWARIUM (3385875847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Budzet ograniczony z uzywek nie ma nic specjalnego, wszystko zajechane, nieszczelne..... tutaj nowka
ryba85 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 na forum ktos mial do sprzedania filtr kubełkowy.musial bys poczytac kilka stron w stecz.
szczuraz Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Ja bym poczekał, dołożył 50 pln i kupił minikani chociaż jakby nie było kubeł zawsze bedzie lepszy od gąbki która pewnie teraz masz.
ROBERT Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Pany, bedzie to jako takie rozwiazanie?FILTR KUBEŁKOWY 1000L/H ZEWNĘTRZNY DO AKWARIUM (3385875847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Budzet ograniczony z uzywek nie ma nic specjalnego, wszystko zajechane, nieszczelne..... tutaj nowka Dołóż kasy i kup JBL'a lub jeszcze lepiej EHEIM'a , takiej chińszczyzny nie kupuj , nie wiadomo kiedy się takie cuś rozcieknie Z używek poszukaj EHEIM'a , jest tego sporo
moskal Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Pany, bedzie to jako takie rozwiazanie?FILTR KUBEŁKOWY 1000L/H ZEWNĘTRZNY DO AKWARIUM (3385875847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Budzet ograniczony z uzywek nie ma nic specjalnego, wszystko zajechane, nieszczelne..... tutaj nowka Za 2 tygodnie oddaje obsade Robertowi i bede miał do sprzedania Fluval 105 : FLUVAL 105 FILTR ZEWNĘTRZNY + GRATISY! RATY (3411041002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak jestes zainteresowany to wal na PW
mariuszsmietana Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Po wielu przemysleniach, udalo sie wkoncu wykonac wlasny filtr kubelkowy. Podejscie bylo jedno. Wszystko wyszlo jak nalezy. Niski koszt. Duza wydajnosc:wink: grzalka w kubelku co jest dodatkowym plusem. Jednak najbardziej zadowolony jest z tego ze bardzo ograniczyl sie rozkwit glonu.
ryba85 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 i jak przestały ci chorowac rybki?
mariuszsmietana Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 i jak przestały ci chorowac rybki? Od jakiegos czasu pelna stabilizacja....
grippen Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pany z pozbyłem się dotychczasowej obsady i ide w stylu akwa roślinnego coś ala japońskiego będe chciał porobić sobie jakiś ala bonsai itp Ma ktoś rośliny mchy itp z przycinki i pasowałoby wysyłka pocztą oczywiście nie za darmo muszę obsadzić akwa 300L
Wąski Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Panowie ma do sprzedania cztery piękne pielęgnice pawiookie red .Sprzedaję z powodu przeprowadzki :kwasny:Zdrowe piękne ryby . Chętnych zapraszam na pv:wink:
grippen Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 jakby ktoś chciał napowietracz APS 300 to można się dogadać na pw
szczuraz Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 masz już dosyć burczenia ? Mam taki sam
ryba85 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 co zrobic zeby mi rosły rosliny w akwarium.bo za cholere nie chca rosnac.
moskal Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Co2 i dobre oswietlenie Co2 (komplet) mam na sprzedaz jakbys chciał
szczuraz Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mozesz jeszcze w akwarystycznym wegiel i potas kupic. Ładujac regularnie wystartują Ci tak że ich nie opanujesz.
Rekomendowane odpowiedzi