krzysiek23 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 To sie nazywa pasja i oddanie ,nie zrozumie tego posiadacz auta który kupił za 40tyś. dla lansu i wyrywania lasek podziw mam nadzieje że kiedyś uda mi sie zobaczyć twój projekt na żywo ...15-20 tyś w ten kosz jet samych gratów do auta mam rozumieć ? nie nie koszt obszycia foteli w NO.....koszt gratow jest wiekszy i to znacznie
terrorbps Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 jest gruuubo,kozacki avancior,i tak z grubej rury poleciałeś,
junior_tdi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 te graty co w battalionie pokazałeś do tego auta lądują?
Reniu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nieźle, nieźle... trzeba śledzić wątek
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Uturbiony ABF w B5? najs Przecież silnik to AFN:wink:
OLI_B5 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Uturbiony ABF w B5? najs Przecież silnik to AFN:wink: Kowi tutaj chodzi o ABF'a ogolnie powstaje tutaj podobny rs4 avant lecz motor bedzie z golfa ll 2.0 16v....szacowana moc ma byc ok 450-500ps...
slavko87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pozamiatales planami a efekt końcowy będzie miazdzyl
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Uturbiony ABF w B5? najs Przecież silnik to AFN:wink: Kowi tutaj chodzi o ABF'a ogolnie powstaje tutaj podobny rs4 avant lecz motor bedzie z golfa ll 2.0 16v....szacowana moc ma byc ok 450-500ps... chodzi o to że w NO powstaje podobny projekt na bazie innego silnika, bo gdzie graty jak 230 czy 11 do benzyny:facepalm: ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Krzysiek mógłbyś wrzucić jakieś swieże foty co tam sie dzieje z białasem:naughty:
mrogal Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Krzysiek mógłbyś wrzucić jakieś swieże foty co tam sie dzieje z białasem:naughty: czym tu sie chwalic z gowna dizla rs4 bedzie lepił, wannabie
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Krzysiek mógłbyś wrzucić jakieś swieże foty co tam sie dzieje z białasem:naughty: czym tu sie chwalic z gowna dizla rs4 bedzie lepił, wannabie
krzysiek23 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 kilka nowych fot na gorze
seba1-2 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 środek masz w pyte ale to już ci mówiłem, z zewnątrz nie podoba mi się ta klapka wlewu jak dla mnie trąca wieśtuningiem, ale to moje zdanie oraz kolor felg bym zmienił bo zatracają się ich kształty, czerń może i ładna ale w ogóle kół nie widać patrząc z boku na auto
krzysiek23 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 środek masz w pyte ale to już ci mówiłem, z zewnątrz nie podoba mi się ta klapka wlewu jak dla mnie trąca wieśtuningiem, ale to moje zdanie oraz kolor felg bym zmienił bo zatracają się ich kształty, czerń może i ładna ale w ogóle kół nie widać patrząc z boku na auto haha kolo idzie na sprzedaz ,ale zostaje czarne tylko inny model jak dojdzie gleba bo teraz jest 1be to bedziel epiej wygladalo......Klapka idzie w biel oczywiscie na wiosne, ta dostalem od kumpla bo poprzednia zgubil mi zaklad ktory mi malowal auto,
seba1-2 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 aha to to spoko myślałem że to celowo z tą klapką, jakie koło planujesz??
krzysiek23 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 aha to to spoko myślałem że to celowo z tą klapką, jakie koło planujesz?? 0.01 WHEEL / 3SDM dokladnie to tylko 9.5''
krzysiek23 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 białe zaciski? odważnie nie powinno byc zle....najwyzej codzienne bede je wycieral
Buba Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 białe zaciski? odważnie nie powinno byc zle....najwyzej codzienne bede je wycieral
Rekomendowane odpowiedzi