Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Popticall RS4 sedan - CZIKITA Środek samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Calibra kocha takie mody i laski pod remizą twoje:banan:

Łopel calibra może i kocha, ale czy laski w obecnych czasach na to polecom, chyba nie bardzo :decayed: teraz są bardziej wybredne :co:

Opublikowano

BTW this is true CZIKITA !!! :decayed:

Kolego gizmus 2006 moze lepiej nie podsuwaj takich pomysłów, bo jeszcze nasza forumowa czikita przejdzie jeszcze jedna transformacje :decayed::decayed:

Przynajmniej będzie zrobiona w stylu CZIKITY a nie uj wie co :grin::grin:

Opublikowano

Przynajmniej ma chłopak jaja. Dał fotkę i przyjmuje wszystkie komentarze połowa z Was szeryfów albo by zwiała z forum, lub robiła tak jak inni mówią. A on jest robi jak jemu się podoba. A skoro się podoba to plus. Większosć aut nawet nie pokaże bo się boi . :naughty:

Opublikowano

Moje masz w linku :decayed:. Tak naprawdę każdy robi jak uważa. I co prawda większości się pomysł nie podoba a ja tam widzę u niego jakiś cień, że może jednak zrobi to nie w stylu wiejskiej calibry...

Opublikowano

Jakby nie patrzeć auto wyjątkowe pod pewnym względem na forum:whistling:

Opublikowano
Przynajmniej ma chłopak jaja. Dał fotkę i przyjmuje wszystkie komentarze połowa z Was szeryfów albo by zwiała z forum, lub robiła tak jak inni mówią. A on jest robi jak jemu się podoba. A skoro się podoba to plus. Większosć aut nawet nie pokaże bo się boi . :naughty:

Podpuszczaj go dalej to założy trzeci temat z żenująco dziecinnym tytułem :facepalm:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
O gustach się nie dyskutuje, jak mu się podoba to jest ok! :decayed:

Nie zgadzam się...gust się ma albo nie...

Zazdroszczę właścicielowi auta poczucia humoru :facepalm: w sumie łatwiej i taniej zwrócić uwagę zyebanym autem niż wyrezać coś smakowitego...:doh:

Nie wsiadł bym do tego auta z tym wnętrzem... :facepalm:

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

Calibra kocha takie mody i laski pod remizą twoje:banan:

Łopel calibra może i kocha, ale czy laski w obecnych czasach na to polecom, chyba nie bardzo :decayed: teraz są bardziej wybredne :co:

Chyba nie polecOM :zyzol:

:bag:

Opublikowano

haters gonna hate:grin:

Opublikowano

Niech ktoś zamknie i wykopsa w kosmos ten żenująco śmieszny temat :facepalm:

Opublikowano

po pierwsze, jak czytam niektore komenty uzytkownikow, to bym przypierdolil im slownikiem od jezyka polskiego, jesli juz kogos jada i neguja to niech to robia poprawna polszczyzna:decayed::wink: po drugie, widocznie tam gdzie mieszka User tej zacnej fury nazwanej dzwiecznie Czikita, jest tak szaro i dolujaco, ze postanowil troche rozweselic okolice:decayed: po trzecie, od poczatku widac, ze jest gruboskorny i znosi wszelka krytyke, wiec nie widze sensu w rzucaniu jakimis ciezkimi epitetami, wystarczy napisac, ze mody/stylistyka jest po prostu malo interesujaca i idzie w zlym kierunku, a to czy ten czlowiek zrobi tak jak mu piszecie, to zalezy tylko i wylacznie od niego, a jak widac ma wszelkie sugestie gleboko...

chill people:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
po pierwsze, jak czytam niektore komenty uzytkownikow, to bym przypierdolil im slownikiem od jezyka polskiego, jesli juz kogos jada i neguja to niech to robia poprawna polszczyzna:decayed::wink: po drugie, widocznie tam gdzie mieszka User tej zacnej fury nazwanej dzwiecznie Czikita, jest tak szaro i dolujaco, ze postanowil troche rozweselic okolice:decayed: po trzecie, od poczatku widac, ze jest gruboskorny i znosi wszelka krytyke, wiec nie widze sensu w rzucaniu jakimis ciezkimi epitetami, wystarczy napisac, ze mody/stylistyka jest po prostu malo interesujaca i idzie w zlym kierunku, a to czy ten czlowiek zrobi tak jak mu piszecie, to zalezy tylko i wylacznie od niego, a jak widac ma wszelkie sugestie gleboko...

chill people:decayed::decayed::decayed:

a polskie litery to Ty znasz?

Opublikowano

znam, ale nie mam na klawesynie w pracy... niestety, Bozia obdarowala mnie jedynie alfabetem norweskim:decayed::wink:

Opublikowano
Czikita, jak tam mody? :decayed:

Nie wywołuj wilka z lasu :facepalm:

:decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew: czikita na VAG INWAZJE jedziesz??:facepalm:
Opublikowano
A więc tak wątek moja A4 usunąłem bo nie było w nim zainteresowanie poza tym sąsiadowi zaimali B5 więc wpadłem w stresa. Zamaskuję tablice i zrobię nowy temat co do foteli to alkantara panowie hm przyciski są do Car audio żółty do wzmaka na głośniki hertza a żółty do monobloku Mac audio napędzający JBL-e i przyciski są konieczne gdyż zostawienie auta na którymś ze wzmaków jest równo znaczne z rozładowaniem akumulatora co do wnętrza to jeszcze listwy będę malował pod kolor samochodu bo w środku nic się nie działo a chciałem mieć swój unikalny lifting miło że ten wątek cieszy cię popularnością i dziękuje za komenty te uszczypliwe i te niedobijające mnie ale mi się podoba i che mieć oryginalne autko anie takie jak każdy pozdro :banan:

100% sukcesu :decayed:

E tam sensacje robicie i idziecie za postami innych mi tam się podoba :banan:

też tak myślę :whistling:

wyrwałeś mi to z ust !!!!!! ma jaja ......tego nie można mu zarzucić

Opublikowano

Nie wiem jestem tutaj nowym użytkownikiem, co prawda nie posiadam Audi ale pofatygowałem się żeby się zarejestrować i poczytać komentarze o tym "dizajnie", mi się nie podoba, siedzenia wyglądają jakby żywcem do nich były doszyte zasłony z okien, przyciski po lewej stronie szpecą jeszcze bardziej wygląd, do tego wyglądają jak przyciski wyrwane z automatów w salonie gier, jeżeli są to przyciski sterowania audio to bym je montował w mniej widocznym miejscu tyle na ten temat z mojej strony :D

Opublikowano

Równie dobrze , aby mieć wyjątkowe auto można by dla próby odkręcić jedno z kół i tak nim jeździć. Tjuning przez wielkie T :-P

Opublikowano

Ale macie temacik :kwasny::co:

Opublikowano
E tam sensacje robicie i idziecie za postami innych mi tam się podoba :banan:

też tak myślę :whistling:

Jest na to jeden odpowiedni komentarz ---> :doh:

P.S. Yebnij sobie jeszcze na bokach tribale, na masce płomienie i będzie komplet... :facepalm: