Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Popticall RS4 sedan - CZIKITA Środek samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra !!

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A więc tak wątek moja A4 usunąłem bo nie było w nim zainteresowanie poza tym sąsiadowi zaimali B5 więc wpadłem w stresa. Zamaskuję tablice i zrobię nowy temat co do foteli to alkantara panowie hm przyciski są do Car audio żółty do wzmaka na głośniki hertza a żółty do monobloku Mac audio napędzający JBL-e i przyciski są konieczne gdyż zostawienie auta na którymś ze wzmaków jest równo znaczne z rozładowaniem akumulatora co do wnętrza to jeszcze listwy będę malował pod kolor samochodu bo w środku nic się nie działo a chciałem mieć swój unikalny lifting miło że ten wątek cieszy cię popularnością i dziękuje za komenty te uszczypliwe i te niedobijające mnie ale mi się podoba i che mieć oryginalne autko anie takie jak każdy pozdro :banan:

Opublikowano

wystarczy ze konsola środkowa wróci w ciemny kolor a dekory maźniesz w tą zółć bądź obszyjesz w tą sama alkantare co siedzenia, noi te wloty co na samym poczatku wspomniałem po jakiego sa żółte!

Opublikowano
  • Autor

Pomysł ogólny widziałem w rozbitej A4 b5 z silnikiem biturbo :naughty: w wersji angielskiej było to co u mnie tylko plus plastiki klamek były w kolorze niebieskim może panowie zdjęcie tego nie oddaje ale to bardzo przyjemnie wygląda bardzo starannie to malowałem wstawię fote z innego kąta to się może przekonacie :banan:

A dekory to chodzi o boczki drzwi tam gdzie jest materiał czy o co konkretnie ? :naughty:

Opublikowano

dekory to te jasne listwy na boczkach i konsoli

Opublikowano
  • Autor

ee pertolisz, ja nie chce jak wszyscy:grin:

zakładaj 15ki na lato:polew::polew::polew:

Co do kolegi od 15 to całą zimę przesmigałem na moich 17 BBS i nigdy nie zamierzam zejść poniżej 17 pozdro :banan:

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

A więc tak wątek moja A4 usunąłem bo nie było w nim zainteresowanie poza tym sąsiadowi zaimali B5 więc wpadłem w stresa. Zamaskuję tablice i zrobię nowy temat co do foteli to alkantara panowie hm przyciski są do Car audio żółty do wzmaka na głośniki hertza a żółty do monobloku Mac audio napędzający JBL-e i przyciski są konieczne gdyż zostawienie auta na którymś ze wzmaków jest równo znaczne z rozładowaniem akumulatora ,,,,,, co do wnętrza to jeszcze listwy będę malował pod kolor samochodu bo w środku nic się nie działo ''''''

'' a chciałem mieć swój unikalny lifting miło że ten wątek cieszy cię popularnością i dziękuje za komenty te uszczypliwe i te niedobijające mnie ale mi się podoba i che mieć oryginalne autko anie takie jak każdy pozdro :banan:

A to kolego napisałem że listwy też idą pod kolor tylko na razie nie mam na to czasu wole pomalować BBS-y na biało :banan: i wiejską siatkę zderzaka na czarno :banan:

Opublikowano

A4 B5 Biturbo to miełś Rs4 na placu.. 2.7 BiT

Opublikowano
  • Autor
A4 B5 Biturbo to miełś Rs4 na placu.. 2.7 BiT

To nie było RS4 bo to był Anglik a na dodatek to był sedan i wogóle niewyglądał na RS był zwyczajny oprócz tego fikuśnego niebieskiego środeczka i silnika jak dobrze pamiętam to jeszcze chyba wydech był coś kombinowany :kox:

Opublikowano
co do foteli to alkantara panowie

To nawet nie leżało koło alcantary.

Sam szyłeś te fotele ? :facepalm:

Opublikowano

Piękne wnętrze :shock3:

JOKE :doh:

Opublikowano

alkantara :facepalm:....

mówisz guziki do wzmacniaczy.... a REMONTE to nie łaska :facepalm:

Opublikowano

kamil,Twoja wizja jest dosc kontrowersyjna wiec nie masz sie co dziwic takim a nie innym opiniom.To co zrobiles z wnetrzem daleko wychodzi poza ramy i stereotypy,ze tak powiem,przyjetym na forum...

Opublikowano
  • Autor

Odpalanie z kluczyka to lipa wole mieć radio niezależne od kluczyka Co do moich wizji są one już zalukane prze zemnie u innych ja je po prostu łącze w jedna extra torpedę:banan:

Opublikowano

sorry kolego ale extra to to jest ale nie torpeda tylko niewypał.... ale wazne ze Tobie sie podoba....

Opublikowano
  • Autor

Mi się będzie podobać jak wszystkie listwy będą pod kolor :banan:

Opublikowano

Wieś gra i tańczy ! :banan:

sorry musiałem :decayed: powiem tak, fajnie nie jest ale kilka rad kolegów i coś z tego się wystruga :wink: jak już chcesz tą żółć zatrzymać to polakieruj dekory, konsolę środkową jak chcesz to zostaw tak, chociaż ja bym zmienił, fotele w czarną alkantarę z żółtą nicią, zmień ręczny i gałkę, nie wspominając o tych żółtych wylotach powietrza :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Dekory pomaluje pod kolor jeszcze i wystarczy :banan:

Opublikowano
Wieś gra i tańczy ! :banan:

sorry musiałem :decayed: powiem tak, fajnie nie jest ale kilka rad kolegów i coś z tego się wystruga :wink: jak już chcesz tą żółć zatrzymać to polakieruj dekory, konsolę środkową jak chcesz to zostaw tak, chociaż ja bym zmienił, fotele w czarną alkantarę z żółtą nicią, zmień ręczny i gałkę, nie wspominając o tych żółtych wylotach powietrza :facepalm:

do tego wywal te guziki od audio, i jak juz chcesz miec to rozwiazane w taki sposob to zaloz trzy jakies ori wlaczniki w miejsce schowka...

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm: