Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Popticall RS4 sedan - CZIKITA Środek samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to do mnie(bo częściowo mnie cytowałeś) ,czy kolegi-właściciela czikity :decayed:

Opublikowano

Pierwsze zdanie do was oboje :whistling:

Drugie do właściciela...

Opublikowano

Jego sprawa ,jemu ma sie podobać ,poszło postów tyle ,że skoro dalej utrzymuje ,że wszystko jest ok to po kiego grzyba się napinać ? ........

Forum nie jest ori a4 klub przypominam tylko a4 klub .

Jemu ma się podobać :wink:.

Opublikowano

Nikt się nie napina... i to nie rzecz gustu bo jak wiadomo gust się ma albo się go nie ma i kropka. W tym aucie nie wiadomo o co biega...grill biały, fele srebrne, pokrowce pociachane z "zasłony" pamiętającej czasy prl'u, kolorowe guziczki (można było by chociaż gdzieś je schować a przynajmniej prosto umiejscowić), dekory srebrne a konsola żółta :facepalm: i te nawiewy żółte...ręczny :facepalm: zero jakiegoś powiązania...stylu... wszystko na kupie uklepane.

Jedynie mi się gałka zmiany biegów podoba :decayed:

P.S. Ale nie ma co ukrywać, że wątek popularny...i wszyscy czekają na postępy projektu... :whistling::naughty:

Kiedy tribale i pasy przez całe auto? To by była wisienka na torcie...:doh:

Opublikowano

też czekam na jakiś progress:whistling:

Opublikowano

A mnie tam wsjo radno .....grunt by nas założyciel wątku nie rozczarował modem pro :wink: forum :decayed:

Opublikowano

Kolego "kamilpolakiewicz" musze przyznac ze masz specyficzny gust..jednak robote robi.

Jak widzisz teraz wszyscy biora udzial w watku i oceniaja tak wiec wielki plus i jak sie Tobie podoba...to najwarzniejsze.

Opublikowano

on to jest Pierwszy Wodzirej forum A4-Klubu :decayed:

Opublikowano

Zawsze znajdzie się ktoś z orginalnymi własnymi pomysłami :naughty:

Opublikowano

gosciu chce miec banana w samochodzie i spoko. jak bede u siebie to dodam zdjecie jak zrobie kolezki z ibizy tez rozne zolte wstawki i odziwo to jest ori z salonu wiec eh. dekory w zolty i tyle bo inaczej to troche kwas

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć, że auto mi się podoba ale popieram kamilpolakiewicz i Arturoo.

Szlag mnie trafia jak słyszę ori, ori.

To nie rezanie tylko wymiana części!

Jak ktoś kupi Ori grill z RS4 to rispect a jak tak samo wyglądający z grubsza zamiennik to wsiok?

Prawa i moda w tuningu szybko się zmienia- kto wie może już w niedalekiej przyszłości to właśnie to będzie szczyt mody.

Pomyślcie - podam przykłąd innej rzeczy, której nie lubię w tuningu optycznym- Stickerboomb.

Jeszcze kilka lat temu jak ktoś by pooklejał auto naklejkami w różych kierunkach i w dodatku jedna na drugą, to większość forum chciła by linczu i bana a teraz modne i przyklaskiwane. :facepalm:

Opublikowano

Jego auto jego pomysly co kto lubi :)

Opublikowano
Jego auto jego pomysly co kto lubi :)

Takie posty mijają się z celem... Pokazał auto żeby uzyskać opinię użytkowników, a tu posty j/w.

Będziesz miał kiedyś problem techniczny i będziesz oczekiwał opinii innych to nie zdziw się jak będziesz czytał --> "...Twoje auto, Twój problem..."

Opublikowano

btw to nie dział techniczny kolego , tam by poszły dawno nagrody (kropki :wink:) za taki spam

Opublikowano
btw to nie dział techniczny kolego , tam by poszły dawno nagrody (kropki :wink:) za taki spam

Ale to ta sama sytuacja... Jak ktoś się nie potrafi określić to po co w ogóle taki post...

Koniec OT bo to i tak już śmietnik:facepalm:

Opublikowano

Ej, co jest? Watek o nadwoziu zamkniety, teraz tylko czekac az ten zamkna... :disgust:

... i jak bedziemy teraz na biezaco z postepem prac przy czikicie???? :thumbdown:

Kamil- zaloz moze watek w dziale - moje A4...

Opublikowano

Niech ktos połaczy te dwa wątki i wrzuci w moja A4:wink: albo niech kamil sie zmotywuje i załozy wątek jak przystało w odpowiednim dziale w odpowiedni sposób, nie będzie tego offtopu

Opublikowano

Znowu temat kolejny bez zgody :naughty:

Opublikowano

Kamil no nie mów, że skończyłeś modzić :whistling::decayed: ...aktualizuj i wrzucaj foty :naughty::decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedziecie po chłopaku a on próbuje zrobić coś innego niż mają wszyscy, chwała mu za to, wiadomo każdy na poczatku popełnia błedy i on nie jest tutaj wyjątkiem.

Kolega poogląda trochę ciekawych projektów i powoli może coś z tego będzie, ważne że przyjął jakąś koncepcje zgoła inną od tego swoistego ori forumowego fanatyzmu...

P.S Pokarz jak wygląda popiołka z gajgerkami