Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż wskaźnika doładowania na słupku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem ten sam problem. po podlaczeniu czerwonego kabla pod + po stacycje a pomaranczowego kabla pod swiatla podswietlenie ledwo co sie przyciemnialo po wlaczeniu swiatel...

odlacz czerwony i zostaw na swiatlach tylko pomaranczowy zobaczysz delikatne podswietlenie.

u mnie podzialalo.

niestety mocne podwietlenie w nocy dla mnie jest duzo za mocne i razi... dlatego podlaczylem czerwony kabel pod przelacznik i jak sie robi ciemno to recznie go "przygasam"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super to wyglada...wlasnie wpadlem w posiadanie takiego samego ale za cholerke nie wiem jak polaczyc go do b6...szukam w necie i na forum ale nie ma konkretnej instrukcji instalacji...prosze o pomoc :kwasny:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie,a w AJL-u ktoś to rezał? bo jutro chce się zabrać za montarz i nie wiem czy w ECU mam gdzie się podłączyć czy do kolektora :mysli: a druga sprawa czy lepiej w słupku czy w kratce nawiewu :mysli:

Opublikowano

Panowie,a w AJL-u ktoś to rezał? bo jutro chce się zabrać za montarz i nie wiem czy w ECU mam gdzie się podłączyć czy do kolektora :mysli: a druga sprawa czy lepiej w słupku czy w kratce nawiewu :mysli:

ja modziłem to w AJL-u - musisz się wpiąć pod kolektor, co do miejsca montażu to wolny wybór, ja miałem na słupku, ale jakbym zakładał teraz to raczej w kratce, ze względu na to, że strasznie męczyło oczy w dłuższej trasie nocnej i musiałem to sobie zasłaniać na różne sposoby, poza tym męczące były pytania ludzi w stylu "a co to za kamerka" :)

Opublikowano

ja modziłem to w AJL-u - musisz się wpiąć pod kolektor, co do miejsca montażu to wolny wybór, ja miałem na słupku, ale jakbym zakładał teraz to raczej w kratce, ze względu na to, że strasznie męczyło oczy w dłuższej trasie nocnej i musiałem to sobie zasłaniać na różne sposoby, poza tym męczące były pytania ludzi w stylu "a co to za kamerka" :)

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 09:23_________________________________________________budzik w kratce elektryka podłączona ostro podświetlone podłączyłem pod ustawianie świateł góra dół , a lekkie pod włącznik od awaryjek :kox: jeszcze wężyk i można śmigać :naughty:

Opublikowano

czekam na foty :gwizdanie:

Opublikowano

to samo co u ciebie :wink4: chciałem wyjść z kablami od strony schowka przy włącznikach od przeciwmgielnych ty tam pewnie masz uchwyt na napoje :kox: ale długie wiertło bym potrzebował i wylazłem górą [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 23:43_________________________________________________otwór w kratce wycięty nożykiem do tapet i obcinaczkami do przewodów elektrycznych :naughty:

Opublikowano

to samo co u ciebie :wink4: chciałem wyjść z kablami od strony schowka przy włącznikach od przeciwmgielnych ty tam pewnie masz uchwyt na napoje :kox: ale długie wiertło bym potrzebował i wylazłem górą [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 23:43_________________________________________________otwór w kratce wycięty nożykiem do tapet i obcinaczkami do przewodów elektrycznych :naughty:

dawaj foty :tongue4:

Opublikowano
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a600fae18fa439e.html [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:14_________________________________________________dca63c0b78dd4984gen.jpg[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:17_________________________________________________6de23bcd80b2f657.html[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:18_________________________________________________Zrobiłem zware :wallbash: delikatne podświetlenie szlag trafił aż się bezpiecznik spalił od awaryjek :wallbash:
Opublikowano

jakies takie zamontowanie nie przemawia do mnie - kwestia gustu

Opublikowano

przy najmniej nie świeci po oczach w nocy :naughty: wszystko działa delikatne mam po kluczyku a ostre jak włączę światła[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 20:47_________________________________________________pompuje 0.5 do 0.8 :( jak przeładowywała to miała piz*e :rolleyes: a teraz jakoś tak mało ;(

Opublikowano

to może i ja się pochwalę :)

seria AG Smoke + obudowa pomalowana na czarny mat

zasilanie wskaźnika podłączone do świateł mijania (po zapaleniu świateł uruchamia się wskaźnik i od razu przechodzi w stan lekkiego podświetlenia)

dscn0872s.jpg

dscn0077xq.jpg

panoramai.jpg

Opublikowano

u mnie wygląda identycznie tyle że ja mam lekkie podświetlenie jak odpale samochód :cool1:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 18:36_________________________________________________ile ci pompuje?

Opublikowano

ile ci pompuje?

trochę ponad 1,6 bara

Opublikowano

Mi się wydaje że jak na 180km coś mało pompuje :mysli: a wam (pytanie do właścicieli AJL) ile pompuje?[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 16:22_________________________________________________?

Opublikowano

Mam taki sam wskaźnik, tylko zamontowany na "stopce" przy słupku.

Pompuje max. ok. 0,8 tak chyba powinno być w AJL.

Opublikowano

AJL 0.8 - 0.85 bar-a

AEB (i pochodne) 0.55 - 0.6 bar-a

Opublikowano

AJL 0.8 - 0.85 bar-a

AEB (i pochodne) 0.55 - 0.6 bar-a

:good: czyli niby dobrze pompuje,ale w porównaniu do tego jak przeładowywało to mułem jest

Opublikowano

Mi się wydaje że jak na 180km coś mało pompuje :mysli:

u mnie? nie, czemu? pompuje tyle ile ma pompować :wink4:

Opublikowano

u mnie :wink4: