Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Złe dobrago początki... Wkrótce Was dojedziemy :naughty:

:good:

juz za dwa lata jesli awansujecie do EL albo za rok jesli awansujecie do 1 ligi a Tarnów spadnie z EL :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nasz pierwszy cel to zlać Unię :naughty: Drugi to Apator :evil:

to napisz kogo jestescie w stanie objechać z tego składu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

APATOR Toruń:

1. Wiesław Jaguś

2. Hans Andersen

3. Ryan Sullivan

4. Adrian Miedziński

5. Chris Holder

6. Darcy Ward

:gwizdanie:

BTW kibicuje Wandzie :good:

mało brakowało w poniedziałek , a szkoda :thumbdown:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem kibicem Unibaxu z racji że mieszkam w piernikowie :naughty: Wczorajszy mecz w Bydgoszczy załamał mnie :thumbdown::mysli: czy to był słaby dzień zawodników?Zresztą ktoś musi przegrać.Pozdrawiam wszystkich kibiców czarnego sportu.

Opublikowano

Staleczka, para Gollob/Pedersen ratuje nam znowu tylki, trzeba przyznac ze daja rade :kox:

Opublikowano
  • Autor

Gurban byłem wczoraj na tym meczu w Tyfusowie i powiem Ci ze tragedia , nikt nie jechał , tor taki sam jak w zielonej , dwie mijanki w całym meczu :thumbdown:

Opublikowano

Gurban byłem wczoraj na tym meczu w Tyfusowie i powiem Ci ze tragedia , nikt nie jechał , tor taki sam jak w zielonej , dwie mijanki w całym meczu :thumbdown:

tor jest równy dla wszystkich, tylko jedni są czasem lepiej spasowani... :gwizdanie:

jak narazie sezon zaczyna się dość zaskakująco. Wczorajszy mecz w Bydgoszczy jest tego przykładem doskonałym.

Wielki plus dla Gorzowiaków - mecze z Lesznem i Tarnowem rewelacja :) emocje do końca

minus dla mojej drużyny - w szczególności władz klubu... aż słów brakuje....

mam nadzieję, że tez sezon będzie przełomowy i władze ligi zmienią w końcu formułę rozgrywek

Opublikowano
  • Autor

tor jest równy dla wszystkich, tylko jedni są czasem lepiej spasowani... :gwizdanie:

dokładnie :good: , ale jak masz tor ,który jest zrobiony tak zeby mozna było wyprzedzać vide Leszno to coś na dystansie po przegranym starcie można zrobić , w przypadku meczu w Bydgoszczy mozna było kończyć bieg po jednym kółku , u was w Zielonce jest tak samo , niestety nikt z działaczy nie patrzy na mecz przez pryzmat widowiska tylko tabelek - jest wynik są kibice , nie ma wyniku kibiców brak , , najlepiej potrenować przed meczem ustawić motocykle i dwie serie biegów odjebać na 5:1 lub 4:2 i spokój , potem tylko kontrola :thumbdown:

u nas ma być protest jak w zeszłym roku , cały młyn wyszedł po prezentacji ze stadionu :good:

byłem w niedziele w Bydgoszczy widziałem mecz na żywo , nie usprawiedliwiam naszych bo jeździli jak cioty , zero woli walki , nie wiem co sie dzieje , żeby Wiechu z Adrianem zrobili razem 2 pkt ??? :shocked: , na Miedziaka i Ryana najbardziej liczyłem , a od początku sezonu największe wrażenie na razie robi na mnie Andersen , widać ze gość szarpie , jedyny oprócz Ryana walczak , znany jest z olewającego stosunku , mecz-kasa i do domu.

Holder z Wardem i Tai-em tez w weekendy baluja w Moskwie do rana i na mecz przyjeżdzaja wyjebani w kosmos , dziwi mnie to że działacze nic z tym nie robią , Toruń to małe miasto , Holder ma ryja , że nie sposób go z kimś pomylić i kibice widzą w jakim stanie chodzi po starówce o 5:00 rano w niedziele :thumbdown:

Wielki plus dla Gorzowiaków - mecze z Lesznem i Tarnowem rewelacja :) emocje do końca

no jak bym nie chciał tej drużyny mieć u siebie , niech sie cieszą ze Matej coś jedzie bo gdyby nie on to wszystko w plecy , przeważnie wszystko sie rozstrzyga w ostatnim biegu , chyba bym och*jał z nerwów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

teraz wyobraź sobie kontuzje Dzika i kto za niego te pkt zrobi ??? Gapa czy ruud ?? :kox:

minus dla mojej drużyny - w szczególności władz klubu... aż słów brakuje....

no nieciekawie macie , i wkórwia mnie to że wiekszość waszych kibiców stoi murem za działaczami , a oni walą w balona aż miło :thumbdown:

wykorzystuja popyt na speedway w waszym mieście :thumbdown:

władze ligi zmienią w końcu formułę rozgrywek

ale na co maja zmienić ?? wszystko było juz przerabiane i zawsze coś nie pasowało , masz pomysł ????

Opublikowano

ale na co maja zmienić ?? wszystko było juz przerabiane i zawsze coś nie pasowało , masz pomysł ????

zamiast play off - najlepsza czwórka i każdy z każdym :) i to samo 4-8, najlepszy mistrz, a ostatni - wypad. :naughty:

chociaż na to kalendarz nie pozwoli. :gwizdanie:

a co do Gorzowa to racja, jeden 'filar' z dwóch się wyłoży i powtórka z Czewy będzie ( oczywiście nikomu źle nie życzę :wink4: )

Opublikowano
  • Autor

zamiast play off - najlepsza czwórka i każdy z każdym :) i to samo 4-8, najlepszy mistrz, a ostatni - wypad. :naughty:

pare lat temu przerabialiśmy taki układ , czemu zmienili ?? w sumie było dobrze :good:

Opublikowano

Gurban byłem wczoraj na tym meczu w Tyfusowie

a może trochę kultury? nikt na forum nie pisze na Toruń "piernikowo", albo "krzyżacy" to łaskawie weź spasuj! nie nasza wina, że Toruń dał d*py, a Andreas, Walasek i Emil dobrze pojechali!

Opublikowano
  • Autor

a może trochę kultury? nikt na forum nie pisze na Toruń "piernikowo", albo "krzyżacy" to łaskawie weź spasuj!

przestań świrować :wink4:

nie nasza wina, że Toruń dał d*py, a Andreas, Walasek i Emil dobrze pojechali!

oczywiście ze nie wasza wina , bardzo dobrze pojechaliście tylko szkoda ze cały mecz rozgrywał sie na pierwszym łuku :thumbdown:

Opublikowano

a może trochę kultury? nikt na forum nie pisze na Toruń "piernikowo", albo "krzyżacy" to łaskawie weź spasuj!

to łaskawie nie używaj słów, które zawsze powodują konflikty - jesteś klubowiczem i nie powinieneś używać słów, które prowokują :P:wallbash:

Opublikowano
  • Autor

to łaskawie nie używaj słów, które zawsze powodują konflikty - jesteś klubowiczem i nie powinieneś używać słów, które prowokują :P:wallbash:

jestem urodzonym Krzyżakiem i dla mnie od zawsze byliście Tyfusami , jak my Krzyzakami :wink4:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

widziałem , kozacki filmik :good:

Opublikowano

Gdzie jest Falubaz??!! :polew: :polew:

Stal! :tongue4:

Opublikowano

W KOŃCU ZWYCIĘSTWO :kox:

>> Speedway Wanda <<

Szkoda tylko że Sobie zaspałem i nie było mi pisane tego zobaczyć :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Gdzie jest Falubaz??!! :polew: :polew:

zmierza tam gdzie jego miejsce ---------> I liga :decayed:

W KOŃCU ZWYCIĘSTWO :kox:

no w końcu :good:

nasi tez roznieśli wczoraj Tarnów 64:26 :kox: :kox: :kox:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

odgrzewam kotleta :)

jak Panie i Panowie nastroje? nieciekawa sytuacja Stali najlepiej pokazuje jak chory jest obecny system rozgrywek, mam nadzieję, że przyszły sezon przyniesie zmiany...

Mieli pecha z Pedersenem, ale cóż - taki jest sport... Polonia z podobnych powódek jest w gorszej sytuacji...

ciekawe jak dzisiejszy mecz się rozstrzygnie i jakie będą pary półfinałow.