Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Rozwaliłem Riegera i co teraz????

Myslę nad nowym zderzakiem ???? opcje są takie :  

1. 1. Myslę nad nowym zderzakiem ???? opcje są takie :

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :hi: rozwaliłem dzisiaj zderzak riegera :wallbash: przez fiata 126 p :wallbash: no ale trudno się mówi. Teraz czas na nowy :th: i nie wiem co wybrać. Tył mam z Ms designe i myslę nad przednią dokładką MS designe ale zastanawiam się nad S4 lub S line :naughty: który wybrać :mysli:

Tak wygląda przedni z Ms Designe :gwizdanie:

1a0979a3dfab670e.jpg

Jak wygląda S4 lub s line to chyba wszyscy wiedzą :wink4:

Opublikowano

Wiesz co Ci powiem? Ciesze się :decayed:

wreszcie kupisz normalny zderzak :decayed:

Kup S-line :th:

Opublikowano

Wiesz co Ci powiem? Ciesze się :decayed:

wreszcie kupisz normalny zderzak :decayed:

Kup S-line :th:

Poczekaj tylko do rożnowa przyjedziesz :bicz3: :bicz3: ja Ci dam cieszę się :wink4: trzeba było widzieć minę kobiety w 126 ja szedłem na nią czołowo :polew:

Opublikowano

Ja bym wziął od eSki

A masz jakieś fotki tej stłuczki :gwizdanie:

Chwila rozwaliłem go ale nie było stłuczki :naughty: poszedłem bokiem i cała prawa srtona się rozwaliła (samego zderzaka i troszkę felga dostała :wallbash:) zrobie fotki jak będę miał chwilę :wink4:

Opublikowano

Zderzak od eSy! :kox:

Akurat bedzie pasowac do listewek.. :)

Opublikowano

Ten MS-Design nie jest taki zly... ale wzialbym s-line'owy :cool:

Opublikowano

S4 :D :D Hihi Widzisz, audiczka wybiera to co dobre, to co zle odrzuca sama :decayed::evil:

Opublikowano

A ja nadal myslę o MS Design :gwizdanie: tył ju mam :> jeszcze tylko progi :naughty: S4 :mysli: ciekawy :> dużo tego juz jest :gwizdanie:

Opublikowano

I ja też poszedłbym tą drogą. Będzie to miało ręce i nogi jednocześnie wyróżni się nieco.

A tak naprawdę powininieneś zrobić jak sam uważasz za słuszne. Zawsze będą za i przeciw.

Opublikowano

S4 :D :D Hihi Widzisz, audiczka wybiera to co dobre, to co zle odrzuca sama :decayed::evil:

Amen :decayed:

Opublikowano

No jak jestem zwolennikiem S4 tak dla młodego nie koniecznie , skoro ma tył od MS Design tak samo powinien wygladac przód bo bedzie troszke to dziwnie wyglądac jak załozy od S4 przynajmniej jak dla mnie.....

Opublikowano

a ja uwazam ze tak jak miales bylo bardzo ok . nie wszycy musza mniec od s albo rs , zderzak riegera nie byl przesadzony i pasowal do stylu twojego :audi: . ten MS DESING tez fanjny. ale napraw ten co miasz i bedzie :th:

Opublikowano

Ms jest super,tylko nie wiadomo co z halogenami?Bardzo mi się podoba :th:

Ale ten który miałeś pasuje do całości Twojego A4 i z tego co pisałeś to bardzo Ci się podobał :th:

Więc go zakładaj :gwizdanie:

skromne zdanie Wąskiego

Opublikowano

załóż Ms , ładnie pasuje , nie idz w "S" , bądź inny :)

Opublikowano

Proponuje sprzedać tylny zderzak , kupić od s4 tył i przód, a listwy s4 już masz.

Opublikowano

z MS designe moze i bedzie inny ale jak dla mnie S4 poprostu jest ladniejszy.

Opublikowano

Jak masz tył MS D.. no to i przod by sie przydało dla kompletu .. A jak nie sprzedać MS ..i kupić wszystko od S4 :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...