wit.s Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 No to po długich a ciężkich, najwyższy czas zaprezentować Helmuta w pełnej krasie. Co prawda miał być wypucowany jak dziewczyna przed pierwszym (planowanym) seksem, ale nie wyszło. Tak więc niniejszym prezentuję: Helmut (niemiecki bandyta) z rodziny Avantów, Srebrzysty. Urodzony w roku 1999 Wyposażony w silnik 2,5 TDI (150KM, AKN) Przyjechał do naszego kraju ze Szwajcarii, tutaj przeszedł szereg poważnych, zakończonych sukcesem operacji i krótką ale intensywną rekonwalescencję, pod okiem mojego Ojca. Pod moją opieką mniej więcej od maja br. Jak twierdzą dokumenty i rejestry Audi ma na swoim koncie ok. 85.000 km-wiarygodne czy nie, papiery+rejestry Audi+organoleptycznie stwierdzony stan sugerują ze to prawda, więc nie dopuszczam żadnych dyskusji na ten temat Helmut na co dzień porusza się po Warszawie (kilka dni temu dotarły do mnie naklejki,więc będzie trochę bardziej identyfikowalny) – na razie bezskutecznie zbieramy się na spot z ekipą Warszawską. Co najmniej raz w miesiącu wędrujemy z Helmutem 300 km do mojego rodzinnego Tarnowa w Małopolsce. Jak macie możliwość zobaczyć praktycznie brak w nim jakichkolwiek modyfikacji – jestem zwolennikiem fabrycznego wyposażenia. Zmieni się tylko radyjko, bo nie mogę zdzierżyć kaseciaka – już wiem, że będzie Pioneer. Jak będzie kaska, to w przyszłości zostanie mu podarowany chip+wymiana hamulców. Do rzeczy: Helmut po warunkach bojowych (300 km w śnieżycy) Przód uwielbiam, tył w moim modelu jakoś mnie nie zauroczył. Radyjko jeszcze fabryczne ... Na którejś dyskusji odnośnie klimy chłopaki coś mozolnie tłumaczyły odnośnie przełącznika ze śnieżynką. U mnie śnieżynka jest tylko na wyświetlaczu...jak jest zimno :mrgreen: Podczas robienia zdjęć okazało się, że jakiś sk....syn zap....olił mi kolejny kołpaczek z alusów.No i mam problem, bo to bydle jest niewymiarowe - znowu będę musiał dorabiać. FCUK!
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Pikny i silniczek pikny i kolorek pikny ogólnie bardzo pikny
Trezor Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Bardzo ładny. Szkoda tylko, że bez podłokietnika (zresztą tak jak mój).
T-żółw Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 fajny avant, fajne fotele :!: masz xenon :?: ogólnie b.podobny do auta kolegi sebmis :razz:
alfuta Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Bardzo ładny. Szkoda tylko, że bez podłokietnika (zresztą tak jak mój). no i mój niech Ci jeździ jak najlepiej, ale nie najszybciej
Wujek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 No to po długich a ciężkich, najwyższy czas zaprezentować Helmuta w pełnej krasie.Co prawda miał być wypucowany jak dziewczyna przed pierwszym (planowanym) seksem, ale nie wyszło. Tak więc niniejszym prezentuję: Helmut (niemiecki bandyta) z rodziny Avantów, Srebrzysty. Urodzony w roku 1999 Wyposażony w silnik 2,5 TDI (150KM, AKN) Przyjechał do naszego kraju ze Szwajcarii, tutaj przeszedł szereg poważnych, zakończonych sukcesem operacji i krótką ale intensywną rekonwalescencję, pod okiem mojego Ojca. Pod moją opieką mniej więcej od maja br. Jak twierdzą dokumenty i rejestry Audi ma na swoim koncie ok. 85.000 km-wiarygodne czy nie, papiery+rejestry Audi+organoleptycznie stwierdzony stan sugerują ze to prawda, więc nie dopuszczam żadnych dyskusji na ten temat[\quote] Witam, czy czasem nie kupiłeś tego autka niedaleko Krosna? Oglądałem tam w identyczny samochód w komisie, też sporowadzony ze Szwajcarii. Zrezygnowałem z niego ponieważ dopatrzyłem się paru usterek. Jeśli to ten sam samochód to chciałbym wiedzieć co naprawiałeś. Pozdrawiam
baskecior Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Ładny. Szkoda , że helmuty podłokietnika nie dorezały :twisted:
spanky Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 ładne TDI .... :twisted: Ładny. Szkoda , że helmuty podłokietnika nie dorezały :twisted: a niektórzy maja .... :twisted:
wit.s Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam, czy czasem nie kupiłeś tego autka niedaleko Krosna? Oglądałem tam w identyczny samochód w komisie, też sporowadzony ze Szwajcarii. Zrezygnowałem z niego ponieważ dopatrzyłem się paru usterek. Jeśli to ten sam samochód to chciałbym wiedzieć co naprawiałeś. Do mnie autko trafiło w ramach wewnętrznych rozliczeń z ojcem. Musiałbym zerknąć w papiery gdzie go ojciec nabywał, z tego co mi swita, to gdzieś bardziej w Polsce centralnej. Poza tym to był bity egzemplarz i sami go robilismy, więc prawdopodobnie masz na myśli inne autko. [ Dodano: 21-11-2006, 09:16 ] baskecior napisał/a:Ładny. Szkoda , że helmuty podłokietnika nie dorezały a niektórzy maja .... Helmuty nie, ale ja sobie postanowiłem, że zrobie to samodzielnie. Na Allegro aż się roi od podłokietników. Nie będzie firmówki-trudno, jakoś przeżyję. :twisted: A tak by the way. Spanky. MIałeś czy sam rezałeś :?:
AZIK Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Ładniutki i w słusznym kolorku. :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 po prostu piękności nie ma nic piękniejszego od A4 w TDI i w Avancie :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 nie ma nic piękniejszego od A4 w TDI zdeniu, cos mi tu opca marka zajezdza.
Gość zdeniu Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 nie ma nic piękniejszego od A4 w TDI zdeniu, cos mi tu opca marka zajezdza. łoj co ci sie pokielbasiło chyba :mrgreen: dzienks
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Podlokietnik latwo dorezac...ja dostawilem , i do tego musiale obijac jasna skora :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 heh...no nic dodac nic ujac....podoba mi sie bardzo....co do przebiegu o ktorym jak chciales nie dyskutujemy (tylko przyjmujemy za prawdziwy) to istny cud rewelacja....hehe masz praktycznie nowe auto
Rekomendowane odpowiedzi