BEKACZU Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przeglądając allegro natknąłem sie na takie ogłoszenie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5005410 Pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to opis silnika 1.9 TDI S IDI pierwszy raz widzę cos takiego, czy to wogole istnieje??
lesand Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Z tego co wiem to IDI oznacza wtrysk pośredni, to auto ma oznaczenie IDI wiec ma silnik z wtryskiem posrednim ( paliwo wtryskiwane jest do wstepnej komory spalania albo komory wirowej, a nie bezposrednio do cylindra) Ciekawe na klapie bagażnika ma IDI, a na pokrywie silnika TDI
Musashi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 zadna ciekawostka "T" ma urwany daszek i "I" udaje
piesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Koledzy, Ten napis "s idi" bardziej podpada mi pod podspis osoby jeżdżącej tym autem, a nie na oznaczenie silnika (bo chyba nie ma takiego), może jeszcze byc oznaczenie wersji
eMeM Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 mi sie wydaje ze wlasciciel juz sprowadzil auto z takim oznaczeniem na klapie, i nie ma pojecia co ono oznacza, wiec zostawil myslac ze ma jakas specjalna wersje jedyna na swiecie - no i chwali sie tez tym na aukcji
wszymon Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 gościu nie ma pojęcia o czym pisze, ksenony też sobie wymyslił a nie ma
Musashi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 zamykam wiemy, ze nie ma takiego oznaczenia w Audi. :th:
Rekomendowane odpowiedzi