f16mysliwiec Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 No i po 2 dniach walki wsadziłem 4XElektryke Dolna rozpórka I załozyłem 18 S-Line Co do elektrycznych szyb to curwaaaa nigdy więcej, musiałem wybebeszyć cały środek żeby było jak ori (wyciągnąć stara wiązkę położyć nowa wszystko pozapinać w ori miejscach itp itd 2 dni walki !!!! kuzwa troche cie ponioslo.. ja mam bose do zalozenia i tam jest to samo caly sierodek do wywalenia, ale ja sam wyciagalem kable z auta to wiem juz co i jak beby bylo chociaz troche szybciej, a jakie et masz tych felg? ET 43 I jest git Teraz tylko wypastowac i dekielki kupic ;/
przemciotorun Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 No i po 2 dniach walki wsadziłem 4XElektryke Dolna rozpórka I załozyłem 18 S-Line Co do elektrycznych szyb to curwaaaa nigdy więcej, musiałem wybebeszyć cały środek żeby było jak ori (wyciągnąć stara wiązkę położyć nowa wszystko pozapinać w ori miejscach itp itd 2 dni walki !!!! kuzwa troche cie ponioslo.. ja mam bose do zalozenia i tam jest to samo caly sierodek do wywalenia, ale ja sam wyciagalem kable z auta to wiem juz co i jak beby bylo chociaz troche szybciej, a jakie et masz tych felg? ET 43 I jest git Teraz tylko wypastowac i dekielki kupic ;/ jakies dystanse?
plastuch Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 nawet opone z tyłu mamy taka samą Continental??
f16mysliwiec Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 nawet opone z tyłu mamy taka samą Continental?? hehe Nie bo Pirelli ;p
grippen Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 fajnie to wygląda a myślałeś żeby te tylne ledy lekko przyciemnić wtedy byłby bo ciut jasne są do koloru nadwozia
f16mysliwiec Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nowe modziki : Ramki klubowe błyszczące słupki Głośniki wysoko-tonowe w miejscu korbek Guziczek TAXI
przemciotorun Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 te wysoko tonowki mogly byc troszke wieksze zeby zakryly odcisk po korbie, ale ogolnie git! co podlanczas pod taxi?
michu93 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 te tweetery nie powinny być skierowane w stronę uszu słuchającego? ja bym tutaj te halo wypierdzielił psuje cały efekt samochodu..
Reniu Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nie myślałes o tym, by ramkę "oka proroka" dać na czarno?
przemciotorun Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 musze swojego tez tak wypucowac...
michu93 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 takie ładne autko, tak ładnie wypucowane a wycieraczki w nogach od uja...
f16mysliwiec Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 takie ładne autko, tak ładnie wypucowane a wycieraczki w nogach od uja... Oj tam czepiasz sie niemoge znalesc jakis ładnych ;/ Poza tym ciagle z czegos niezadowolony jestes ;/
michu93 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Poza tym ciagle z czegos niezadowolony jestes wydaje ci się przecież całokształt mi się podoba i zawsze podziwiałem ile pracy włożyłeś w to auto
przemciotorun Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 takie ładne autko, tak ładnie wypucowane a wycieraczki w nogach od uja... Oj tam czepiasz sie niemoge znalesc jakis ładnych ;/ Poza tym ciagle z czegos niezadowolony jestes ;/ nie masz ich zmieniac tylko wyprasowac
f16mysliwiec Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 takie ładne autko, tak ładnie wypucowane a wycieraczki w nogach od uja... Oj tam czepiasz sie niemoge znalesc jakis ładnych ;/ Poza tym ciagle z czegos niezadowolony jestes ;/ nie masz ich zmieniac tylko wyprasowac Hhehehe niewiem c im sie stalo ale marszczą sie ;/ a kupilem najdrozsze z allegro ;/
michu93 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 a sprawdzałeś może ile kosztują w aso? a może to najwyższy czas by kupić battalionowe?
Rekomendowane odpowiedzi