ykk Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Ten chrom jest przeciez przezajebisty Nie znacie sie
A-rek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 inni zakładają brewki czy lampy z leadami czy Czerwone podświetlanie nóg dokladnie jak mowisz, ladniejszy taki gril niz jedna z wymienionych rzeczy
jarko Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 nie ma to jak chrom na metry, wersja madafakaprzylepiec kompletnie nie rozumiem co sie tak trzepiacie... przecież nie każdemu musi sie podobać blackgangstastajla...
ykk Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 nie ma to jak chrom na metry, wersja madafakaprzylepiec kompletnie nie rozumiem co sie tak trzepiacie... przecież nie każdemu musi sie podobać blackgangstastajla... Dlatego mowie. Chrom to jest to
jarko Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Dlatego mowie. Chrom to jest to prawie Ci uwierzyłem... :gwizdanie:
aju Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 blackgangstastajla... no też nie rozumiem jak se coś można sprejem w macie umalować poza np trzonkiem od łopaty
Skyliner89 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Mi się podoba Twoja z tym chromem. Fajnie to wygląda . Przez moment miałem tak u siebie zrobić, ale nie zrobiłem... Za to mam pokrowce z pyty wielbłąda, które nie każdemu się podobają ...
SoMeS Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Czemu ty sobie felg na czarny mat niepomalujesz?? przeciesz to taki odjazd mieć grill i felgi czarne normalnie jak ferrari :polew: :polew: Chłopaki przeciesz to ze ja mam grill w listwach samoprzylepnych czy inni zakładają brewki czy lampy z leadami czy Czerwone podświetlanie nóg to każdego indywidualna sprawa więc mówiłem o grillu nie o felgach to raz... felgi będą pomalowane i zostaną jako zimówki to dwa :cwaniak1: a to że robisz ze swoją coś co powszechnie wśród ludzi mających jakieś pojęci i wyczucie smaku uważane za agrotjunink mam na to serdecznie wyjebane twój cyrk twoje małpy, wątek jest po to by wypowiadać w nim swoje opinie - ja to zrobiłem... a do ssania to możesz tatusiowi dać bo sprawiasz wrażenie jak byś miał to na codzień
Skyliner89 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Ostatnio na forum napięta atmosfera... ...
jarko Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 wcześniej była akcja oko-anioła, teraz jest chrom-atack
ykk Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Jest akcja chrom zwolennik - w szczegolnosci ten na metry
SoMeS Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Jest akcja chrom zwolennik - w szczegolnosci ten na metry ykk może przelecimy się po wszystkich wątkach w b5 i zrobimy nalot?
krolu Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Dla mnie biała skóra :kox: :kox: :kox:
mrogal Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Ostatnio na forum napięta atmosfera... ... no jak plendeka na Żuku
michu93 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 autko rewelacyjne kolor ten sam co moj
CRC Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Wszystko ładnie pięknie ) SUPER AUTO ! Jedno tylko ciągnie MEGA WIOSKĄ ;( Te diody w atrapie pod rejestracją ... Widuje w wiejskim tuningu takie ... nie fajnie to wygląda
SoMeS Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Wszystko ładnie pięknie ) SUPER AUTO ! Jedno tylko ciągnie MEGA WIOSKĄ ;( Te diody w atrapie pod rejestracją ... Widuje w wiejskim tuningu takie ... nie fajnie to wygląda :oklaski:
f16mysliwiec Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 heheheh kurde hmmmm no mi tez powoli zaczynaja denerwowac i szukam jak narazie innego pomyslu?? albo take cos jak ma somes albo wpakowanie jakis halogenikow z polifta jak myslicie??
michu93 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 szperaczne na przednia maske wg mnie te diody w kazdy sposob tutaj beda zle wygladaly... a pomyslu na halogen nie mam...
Rekomendowane odpowiedzi