Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Części w super cenach, jeszcze większy asortyment, elastyczne warunki sprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,czy posiadasz części o nr.

058 103 221 D

058 133 783 L

nie wiem czy się zamieniają na inne nr. ale auto to a4b6 1.8t (AVJ) 2001 r.

i uszczelkę pomiędzy kolektor wydechowy a turbo.

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek, dzieki :hi: za ogarniecie bajerów do mojej zabawki we wtorek - wszystko cacy, fura wczoraj odebrana, lata jak ta lala :banan:

Opublikowano

Hej Tomek. potrzbuje

- pompe vacum (cena, producent)

- komplet przegubow (wewnetrzne, zwnetrzne) ewentualnie kompletne polosie z gory dzieki.

autko A4 b7 1.9 Tdi BKE 115km 2005r

Opublikowano

Witam Tomek szukam do Laguny SILNIK KROKOWY

odp. nr OE: 7700859134, 70859134

do samochodów:

RENAULT

LAGUNA I

2.0 16V 139 Km

Opublikowano

Jaka cena za komplet tarcz(przód + tył) + komplet klocków(przód + tył?) Chodzi mi o zestaw ferodo.

B6/2002 rok/ silnik 2.0 benzyna/ ALT

Opublikowano

witam,dzięki wielkie tomku za przesyłeczke:banan: wszytko w jak najlepszym porządku,towar zgodny,szybka realizacja(mniej niż 24h) i co najważniejsze:banan: świetne ceny. Od dziś zakupy tylko u ciebie,jeszcze raz dzęki:decayed:

Opublikowano

Jaka cena za Osłony(gumy-2sztuki) przegubów zewnętrzne DUŻY przegub PASSAT B5 AFN 1.9 AFN 1999?

Pozdrawiam czekam na odpowiedź

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję amortyzatory tylne do a4 1.6 95r i chciałbym się dowiedzieć ile u Ciebie Tomaszu one kosztują.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hej TOM potrzebuję końcówkę drążka kierowniczego do mojej B6óstki, zaczyna mi pukać jak wjeżdżam lewym kołem na malutki krawężnik na parkingu. Interesuje mnie jakość jak na pierwszy montaż czyli Lemforder lub ewentualnie Febi . Ile by wyniosło za 1 szt a ile za 2 szt. w sumie puka mi tylko z jednej strony ale niewykluczone, że z drugiej może wkrótce również dzwonić więc może wymieniłbym już obie? czy nie ma to sensu? pozdrawiam

Opublikowano

potrzebuje pasek wielorowkowy bosch alternatora 2.0 tdi blb

Opublikowano

Witam,

Od ponad roku zaopatruję się u TOM'a i wciąż jest jak być powinno. Facet trzyma poziom - szybka realizacja i świetne ceny.

Pozdrawiam i polecam wszystkim.

Opublikowano

Witam. Potrzebuję tylne amory do swojego avanta, 2001r, bez quattro, zawieszenie standard 1BA poza sprężynami (twardsze zielone). Sachs lub Kyb zależnie co polecasz albo co lepsze. Jaki byłby koszt?

Opublikowano

Witam! łożysko dotarło, wszystko ok. Dzięki.

Opublikowano

witam ponownie. masz w ofercie palniki ksenonowe D2S? najlepiej osram xenarc silverstar - jaka cena? pozdrawiam

Opublikowano

Polecam Toma dobry kontakt i szybka przesylka bez zbednego gania paplania ;]

Komentarz Pozytywny ! :D

Opublikowano

Witam,potrzebuje kompletne sprzęgło luk,pacjent a4 99r afn 110 Jaka cena za taki zestaw?