taktuś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 normalna dziewucha... :mysli:taka żona
domjenick Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kazdy facet chcialby miec fajna dziewczyne ,podziwiana,sexowna itp.,ale czy kazdy facet chcialby ,zeby zdjecia jego zony zdobily sciany,wiezienne toalety,tapety w komputerze roznych dewiantow,byly tematem roznych na roznych forach?
taktuś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kazdy facet chcialby miec fajna dziewczyne ,podziwiana,sexowna itp.,ale czy kazdy facet chcialby ,zeby zdjecia jego zony zdobily sciany,wiezienne toalety,tapety w komputerze roznych dewiantow,byly tematem roznych na roznych forach? a, tam zaraz w toaletach... :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 eee tam , po mieście lepsze chodzą
domjenick Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 eee tam , po mieście lepsze chodzą niedlugo jade na kilka dni do polski ,to sie przekonam,a tak poza tym,to i tak najladniejsze dziewczyny pochodza z polski
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 eee tam , po mieście lepsze chodzą niedlugo jade na kilka dni do polski ,to sie przekonam,a tak poza tym,to i tak najladniejsze dziewczyny pochodza z polski no akurat w UK to nie ma nic coby mogło przykłuć wzrok
domjenick Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kilka jest,ale to wszystko... jakos jak dla mnie ,genetycznie zdefektowane,
TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 YYY...ona jest jakas mega duza. Jedynie co ma fajna to pierwsi Jej noga to jak moje dwie a z twarzy taka sobie...mogl sobie znalesc lepsza :>
Tas2die4 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Czy ja tam wiem,czy te pierwsi takie fajne- zimne i sztuczne (zapewne :] ), nie ma jak to falujacy naturalny biust :] Lepszego widoku chyba nie ma :gwizdanie:
wustyle Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Wam dogodzic i tak jak mowi Flyer tu nie ma photoshopa - tez wiem co mowie
poziek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 nie ma photoshopa to fakt... jest inny zabieg....
wesz82 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 jak dla mnie to jej nogi sa za grube w porownaniu do calosci :kox:powiedzialbym ze ma interesujace oczy. w skali do 10 daje jej 4.5
freon Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ma celulitis.... i sztuczne cycki średnio co minutę widzę ładniejszą kobietę gdy idę przez Polskę...
Rekomendowane odpowiedzi