kosiniak Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 heble zmienie na stock'owe[br]Dopisany: 11 Sierpień 2008, 14:03_________________________________________________wiec z chipem sie wstrzymalem bo plany troche sie zmienily, teraz auto przygotowuje bod moce rzedu 400Ps/600Nm. Zakupiony zestaw klockow ceramicznych axxis, nowe tarzce brembo, przewody hamulcowe w stalowym oplocie przod i tyl, zestaw rur silikonowych, ic od rs4, troche kwasowki 3'. Czekamy na K04, mocniejsza pompke, wtryski od rs4 i sprzegielko od rs4. Jak zrobie to sie pochwale.
A3 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Może do mocy 400KM zapodaj już centralny IC coś w stylu Sid'a? w lato napewno będzie lepiej
kosiniak Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie chce ciac i sie babrac, auto ma byc seryjne a mocy i tak styknie, jak bedzie malo to pojde grubiej
PABLO Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Bardzo ładna ta esa i super utrzymana Powodzonka z modami
kosiniak Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 znaczy ma wygladac jak seryjna eska na wiosne juz powinno byc wszystko gotowe
A3 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ale nie wiem czy wiesz o tym że jak zrobisz 400KM na coolerach z RS4 ok będzie jeździć itp ale w lato w upale 30 C może Ci troche tych koników pójść w las przez to że coolery zpuchną.... A taki IC jak ma Sid nie jest drogi i nie trzeba wywalać wentylatora od klimy, jedyne co trzeba zrobić to wywalić halogeny (i tak nie potrzebne) i wywalić kratki w zderzaku. Jeżeli piszesz że jak mocy będzie mało to pójdziesz dalej to i tak i tak jak pójdziesz dalej będziesz musiał zrobić centralny IC więc jak zrobisz teraz będzie na przyszłość...
kosiniak Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja ciebie rozumiem i wiem doskonale o czym mowisz poprostu narazie zostaje tak jak planuje Jak mocy bedzie malo, zmienie IC i pare innych rzeczy
hteb Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kosiniak - moja Ty inspiracjo Śliczna sztuka
Tomek_S4 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Grubo panie, plany konkretne, u mnie też takie są ale dopiero na przyszłe lato, zobaczymy jak to wszystko u ciebie będzie latać Pozdrawiam
Czitos Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ładna sztuka, ale ten znaczek D na tylnej klapie to porażka, mnie razi z daleka
kosiniak Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 ładna sztuka, ale ten znaczek D na tylnej klapie to porażka, mnie razi z daleka a kiedy go tam ostatni raz widziales?[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 20:40_________________________________________________ Grubo panie, plany konkretne, u mnie też takie są ale dopiero na przyszłe lato, zobaczymy jak to wszystko u ciebie będzie latać Pozdrawiam i co tam, dzialasz cos? ja w sumie koncze mody pod stage I, torche sie poslizgnalem z kasa i chwilowo bedzie musialo straczyc te 300ps+
kosiniak Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 Heh, bywa Z nowych info to: zakupione nowe opony Uniroyal Rainsport, zalozone silikonowe rurki, zalozone przewody hamulcowe w oplocie, zmienione klocki na axxis ceramic i tarcze na brembo, zalany nowy plyn wspomagania Febi, hamulcowy Motul RBF660 i silnikowy Motul xcess(mogl poczekac bo na poprzednim, takim samym zrobilem jakies 3-4tkm w sumie) , powymieniane filtry i ogarniety slupek z zegarem cisnienia doladowania. Naprawiona dziurka w kanapie . IC zmienione na te z RS a obecnie w aucie wywalane sa katy i ogarniany wydech. Pozniej program i na dzien dzisiejszy to tyle Sory ze tu ale w gieldzie nie moge a licznik moich postow tez cos sie nie zmienia :/ Mam concerta na sprzedanie http://allegro.pl/item565451461_audi_concert_z_kodem.html
hteb Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Kto moncił Coolery i u kogo wydech robisz ? Znaczy - czy cały wydech robisz czy tylko catback - może samo KAT wywalenie ? Lepiej hamuje ?
kosiniak Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 ziom jak hamuje nie wiem bo sie dalej modzi, robi mi kolega, katy wywala ale nie wybija.........
hteb Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Katy wywala tylko czy cały wydech robisz ?
kosiniak Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 robie od katow do srodka, pozniej kupie i tak caly gotowy z ebaya bo nie oplaca sie robic skoro gotowy mozna miec za 2200
Rekomendowane odpowiedzi