vdm Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Przedestawiam wam moją wymarzoną B6tkę, jak wsiadam do niej to banan nie schodzi mi z gęby Trochę o aucie, którego długo szukałem Polski salon, 2003 rok produkcji, ja jestem teraz trzecim właścicielem. Porzedni właściciel w aucie wymienił m.in: * cewki * świece * rozrząd * Turbo (na gwarancji jeszcze pół roku - faktura na 2200zł ) * olej Motul A teraz co najważniejsze, serwisowana do samego końca w ASO Auto bezwypadkowe, żaden element nie dotykany przez malarzy czy też blacharzy, oczywiście posiada rysy, czy też odpryski lakieru, ale to normalne przy 9 letnim aucie Moc podniesiona do 186 km - (faktura na 1250zł) Wyposażenie: * quattro * xenon * CL Home * fotochromatyczne lusterko *4 x el szyby * audio concert reszty grzechów nie pamiętam... Plany na przyszłość: * malowanie dokładek w kolor * 1BE * felgi 17" * RNS-E * BIXENON Foty Komentujcie:wink:
pablo_ua4 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ładna furka tylko co do planów to sie nie baw w malowanie dokladek, 1be i 17 tylko rób jakiś pakiecik najlepiej s-line do tego 1bv zawiasek i 18'' i bedzie git malinka szerokosci zycze i powodzonka w modach:thumbup1:
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 gratuluję auta, długo szukałeś i chyba było warto tyle czekać
MARCIN607 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 fajny czarnuch- ale chyba masę aut przeleciałeś by kupić
vdm Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No troszkę się naszukałem 9 B6-tek w tym tą kupiłem 2 B7-ki 3 Passaty B6 1 SuperB Przy wszytkich czujnik lakieru ratował mi życie
dropsik84 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Fajny furacz:good: Ja szukałem równocześnie z Tobą B6 w takiej konfiguracji, lecz po 3 miesiącach szukania wczoraj padło jednak na BFB ośke, gdyż też się trafiła z dziewiczą blachą jak Tobie:decayed: Jeśli mozesz to napisz na pw ile zapłaciłeś za maszynke, bo ciekawość mnie zrzera, ile mi brakowało do takiego:decayed:
musti Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ładny i konkretny zakup RNSE mogę Ci sprzedać
MARCIN607 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 RNSE mogę Ci sprzedać a w dziąsło chcesz?
vdm Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ładny i konkretny zakup RNSE mogę Ci sprzedać Hał macz Panu jak wyłączyć autoryglowanie drzwi? Bo mnie to wq....ia
skrab Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No widzę ze się wreszcie doczekałeś furmanki no i 4x4 niech ci śmiga powodzenia tylko ten środek jasny brudzić ci sie będzie musisz furacza
losix Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no fajna kolor taki jaka moja no i gratulacje motoru i napedu
vdm Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 tylko za pomoca vag-a już po , o dziwo nie było żadnych błędów w sterownikach
David Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 czarny sedan z Q potencjal jest ja ostatnio coraz bardziej zaluje ze nie mam turbo benzyny z Q...no ale na stacji przynajmniej lzej
arris_88 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 czarny sedan z Q potencjal jest ja ostatnio coraz bardziej zaluje ze nie mam turbo benzyny z Q...no ale na stacji przynajmniej lzej Cierpliwość popłaca. Gratuluje furki, jest bardzo ładna. Oby cieszyła właściciela jak najdłużej.
grzes1150 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Fajna Wnętrze mogło by być w sport pakiecie
emay Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Gratuluje furacza. bezawaryjności życze. podeśli proszę kwote na PW jeśli możesz.
adams78 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Komentujcie:wink: Ładna seria, ważne że zadbane autko. Jaki przebieg auta? Baza do modów jest, ale jak już napisano malowanie dokładek to nie jest dobry pomysł, lepiej dołożyć i kupić s-line. No i jak najszybciej chlapacze out:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi