Skocz do zawartości
IGNOROWANY

IV VAG Meeting Bielawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to oficjalnie jest nas 2 :D.

Opublikowano

będzie prawdopodobnie jeszcze mocna ekipa VW z moich okolic :wink:

Opublikowano

Ja jestem z okolic Świdnicy, może ktoś kojarzy :), no to super, szkoda tylko, że mało Audi się chyba wybiera.

Opublikowano

Ja z pod Trzebnicy :hi: może się więcej kolegów z klubu wybierze

Opublikowano

Na to również liczę i zachęcam innych, coś mi się obiło o uszy, że ECU Project ma być, ale nie wiem czy to prawda :).

Opublikowano

Ja prawdopodobnie też się wybiorę ! :wink: abym dokończył wszystko co zacząłem :wink:

Opublikowano
Ja jestem z okolic Świdnicy, może ktoś kojarzy :), no to super, szkoda tylko, że mało Audi się chyba wybiera.

Jedno audi więcej,ja też jade:decayed:

Opublikowano

Byłem i żadnych ramek ani wlepek klubowych nie było, impreze można uznać za udaną, ale bez fajerwerków :).

Czerwone Corrado, które miało w okolicach 450km robiło wrażenie, brązowe vento czy żółte a3 na rotiformach. Była hamowania AGMA Tuning czy jakoś tak, koleś od Corrado mówił, że przekłamanie w jego aucie wyniosło +/- 20 km :o.

Opublikowano

Pogoda była w miare,choć trochę zimno,prawie spaliłem swoje zielone przy pomocy grilla i brakło mi 1 sekundy żeby wygrać zawody w zmianie koła na czas :kwasny: i doprawdy nie wiem czemu to żółte A3 wygrało...

Opublikowano

Te żółte a3 wygrało na najładniejsze auto zlotu? Ja nie wiem, nie zostałem na ogłoszeniu wyników. Jeśli to Twoje auto w avatarze to widziałem ją, ale wlepy, ani ramek nie widziałem podobnie jak w pozostałych A4 na zlocie :).

Opublikowano
Byłem i żadnych ramek ani wlepek klubowych nie było, impreze można uznać za udaną, ale bez fajerwerków :).

Czerwone Corrado, które miało w okolicach 450km robiło wrażenie, brązowe vento czy żółte a3 na rotiformach. Była hamowania AGMA Tuning czy jakoś tak, koleś od Corrado mówił, że przekłamanie w jego aucie wyniosło +/- 20 km :o.

Ja widziałem jedną A4 B6 w sedanie czarną z ramkami klubowymi na DSW o ile dobrze pamiętam.

Corrado fakt ładne, Vento z moich okolic miało 30 mm od ziemi, a Dzieciolowi należało się 1 miejsce w S&S.

Takie hamownie zawsze oszukują i nie dadzą dokładnych danych więc jak dla mnie to szkoda kasy na takie coś.

Ja stałem z ekipą opolskiego vaga z tyłu i też wlepek ani ramek nie mam. Ramek nie będe miał bo rej mam na taśmie która trzyma jak cholera a o wlepkach się pomyśli :decayed:

Opublikowano
Te żółte a3 wygrało na najładniejsze auto zlotu? Ja nie wiem, nie zostałem na ogłoszeniu wyników. Jeśli to Twoje auto w avatarze to widziałem ją, ale wlepy, ani ramek nie widziałem podobnie jak w pozostałych A4 na zlocie :).

Tak,w avatarze to moje.Ramki mam czarne a wlepki nie mam.

A i pytanko,to żółte A3 jest malowane czy oklejone.Bo coś mi tu nie pasi...

Opublikowano

Ja widziałem jedną A4 B6 w sedanie czarną z ramkami klubowymi na DSW o ile dobrze pamiętam.

Corrado fakt ładne, Vento z moich okolic miało 30 mm od ziemi, a Dzieciolowi należało się 1 miejsce w S&S.

Takie hamownie zawsze oszukują i nie dadzą dokładnych danych więc jak dla mnie to szkoda kasy na takie coś.

Ja stałem z ekipą opolskiego vaga z tyłu i też wlepek ani ramek nie mam. Ramek nie będe miał bo rej mam na taśmie która trzyma jak cholera a o wlepkach się pomyśli :decayed:

To ja byłem :D. Z tego co pamiętam to jeszcze jedno auto było na rotiformach, fakt, a3 robiło wrażenie :).

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

To ja byłem :D. Z tego co pamiętam to jeszcze jedno auto było na rotiformach, fakt, a3 robiło wrażenie :).

Opublikowano

Jak będzie ktoś miał filmik z imprezy, bo taki na pewno będzie to wrzućcie tutaj do wglądu :).

Na razie znalazłem ten, typowo amatorski, ale zawsze można coś zobaczyć:

Opublikowano

Kto będzie w tym roku? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...