Nelson Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie jesteśmy aż tacy źli, na jakich wyglądamy:banan:
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jutro powinny przyjść moje lampi więc jak zamontuje to zaraz jakieś fotki wrzucę. Dzisiaj auto porządnie umyłem i wysprzątałem
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jutro powinny przyjść moje lampi więc jak zamontuje to zaraz jakieś fotki wrzucę. Dzisiaj auto porządnie umyłem i wysprzątałem No i
pawelwor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kolego WhyMe?, u Ciebie w aucie nie ma automatycznego ściemniania lusterek, czyli fotochromu. Jeśli taka funkcja byłaby to miałbyś inne lusterko wewnętrzne Ogólnie fajny kolorek
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu no ale o co Tobie sie rozchodzi mamy osobiscie pojechac i mu te lexy powybijac czy jak? SoMeS byl tylko jeden i jedyny, drugiego takeigo nawroconego ze swieca szukac
Kowi87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu no ale o co Tobie sie rozchodzi mamy osobiscie pojechac i mu te lexy powybijac czy jak? SoMeS byl tylko jeden i jedyny, drugiego takeigo nawroconego ze swieca szukac Zobacz do Cymka u niego tez konkretną metamorfoze z brzydkiego ulepa przeszła furka:naughty:
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu no ale o co Tobie sie rozchodzi mamy osobiscie pojechac i mu te lexy powybijac czy jak? SoMeS byl tylko jeden i jedyny, drugiego takeigo nawroconego ze swieca szukac Zobacz do Cymka u niego tez konkretną metamorfoze z brzydkiego ulepa przeszła furka:naughty: no jest tu paru takich nawroconych ale SoMeS to był pastor-wieszcz nawroconego rezactwa, jak sie rozkrecil to nie bylo moda nie do ogarniecia
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie spokojnie, nie będzie żadnego wieś tuningu. Jak będziecie doradzać tak zrobię
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie spokojnie, nie będzie żadnego wieś tuningu. Jak będziecie doradzać tak zrobię tylne lampy precz zaloz poliftowe, polifty na przod, do tego jakas glebka i kolo i dbac o lakier i bedzie
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wystarczy jak zobaczy jakiego ja miałem parcha zwieśniaczonego, diodami ala lexus, lusterkami M3 look w chromie który zszedł po jednej zimie , brewkami i niebieskimi postojówkam to tylko niektóre :kox: Tu jest link do starego forum, na nowym jeszcze nie ruszam zdjęć póki z tym nie zrobią. http://www.a4-klub.pl/archiwum/index.php?topic=17483.0
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzisiaj zaliczony pierwszy spot w mojej okolicy. Przy okazji miałem szansę zmierzyć się z kolegą "tomaszem" Pablo co ty chcesz ładnie wyglądał
junior_tdi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No bazę masz konkretną do rezania, więc nie spi3rdol tego btw. ładny egzemplarz, oby służył jak najdłużej ! po mojemu to lampy przód i tył na polifty, przód w black, jakaś 18stka ładna + gleba i już będzie rwało suty !
WhyMe? Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzisiaj przyszły oczekiwane lampy tylne po lifcie. Na początku miałem trochę problemu bo nie miałem żadnego okablowania i musiałem kombinować ze starych. Całkowicie inne wtyczki. Trochę zabawy i gotowe, jak na moje oko to wygląda na prawdę nieźle
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 jest elegancko ! ściągnij S4 z klapy jeszcze... a te poprzednie lampy do pieca od razu
Rekomendowane odpowiedzi