Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jeszcze remontowałem silnik. Zrobiłem zawieszenie, rozrząd, oleje + filtry i takie tam brakujące pierdoły jak (zbiornik spryskiwaczy, nadkole itd.) Kolejnym krokiem coś bliżej wakacji jest program na 180/200 KM :decayed:

Opublikowano

Ładnie w nią inwestujesz :wink4:

Opublikowano

Mam bazę to teraz mogę kłaść kapuchę :decayed:

Opublikowano

Adrianie pewno nie tak szybko. Chcę w tym roku a jak wyjdzie się okaże :wink:

Opublikowano

Masz rację, najpierw doprowadzić Avanta do stanu technicznego a póżniej upiększać. Lepiej zapolować na coś konkretnego niż pierwsze lepsze bo jest okazja :wink: u mnie też w piwnicy leżą moje Riale 17" (już chyba od grudnia sprzedaję i najlepiej gdybym chciał za darmo oddać) i chyba się zostaną do odmalowania, kupie zimówki na nie i będzie jak znalazł.

Opublikowano
Masz rację, najpierw doprowadzić Avanta do stanu technicznego a póżniej upiększać. Lepiej zapolować na coś konkretnego niż pierwsze lepsze bo jest okazja :wink: u mnie też w piwnicy leżą moje Riale 17" (już chyba od grudnia sprzedaję i najlepiej gdybym chciał za darmo oddać) i chyba się zostaną do odmalowania, kupie zimówki na nie i będzie jak znalazł.

Pokaz te riale :D

Opublikowano

Spartan_Wroc. znaczek zostanie usunięty, po prostu brak czasu. Auto odebrałem zaledwie w piątek wieczorem bo stało prawie 2 tygodnie u mechanika. Weekend się edukuje i uwierz że to nie tak prosto. Przewiduję parę małych modyfikacji na czwartek więc spokojnie :wink:

Opublikowano

Nie zwlekaj z tym :whistling::decayed: bo to pierdoła a kuje w oczy :thumbdown::wink:

Opublikowano

stylistycznie znaczek jest ładny:wink:

szczególnie na czarnym

Opublikowano

szczególnie na czarnym

Ale na S4 a nie na a4...tym bardziej w serii

Opublikowano

szczególnie na czarnym

Ale na S4 a nie na a4...tym bardziej w serii

dokładnie

to samo można mówić o zderzakach s4 w budzie a4 itp

temat rzeka:decayed:

Opublikowano

Dzisiaj jestem umówiony na parę lepszych zdjęć więc po sesji wrzucę parę. Znaczek został usunięty, ale wypadało by coś tam dać bo teraz strasznie to wygląda. Weekend spędziłem w nysie, pojechałem w celu dobrej zabawy, parę osób z forum mnie zaczepiło i zamieniło parę zdań :wink:

---------- Post dopisany 30-05-2012 at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2012 at 17:38 ----------

Wczorajsza mini sesja :wink:

dsc93571700x1129.th.jpg dsc93741700x1129.th.jpg dsc93601700x1129.th.jpg dsc93641700x1129.th.jpg dsc93811700x1129.th.jpg dsc93661700x1129.th.jpg dsc93831700x1129.th.jpg dsc93851700x1129.th.jpg dsc93981700x1129.th.jpg dsc93941700x1129w.th.jpg dsc94031700x1129.th.jpg dsc93801700x1129.th.jpg

Opublikowano

Głębokie te rysy tam masz? Spróbuj je spolerować powinno zejść :wink:

Opublikowano

Widać dość mocno, prawdopodobnie oddam auto do kliniki czystych aut na usuwanie wszystkich rys :wink:

Opublikowano

jak możesz daj zdjęcie kierownicy z bliska, coś tam się świeci na w niej na środku, fajowo wygląda, malowany był środek w połysk?

Opublikowano

Kierownica musi iść do obszycia bo jest mocno wytarta. Środek się świeci bo plakiem ktoś go wysmarował z góry na dół :decayed:

Opublikowano
Widać dość mocno, prawdopodobnie oddam auto do kliniki czystych aut na usuwanie wszystkich rys :wink:

nie przepadam za tym typem (właścicielem kliniki), pumie kiedyś jak miał B5 powiedział że w takim starym aucie już nie warto robić takiej korekty:facepalm:

Opublikowano

aaa ja tak zerknąłem mówie za***ista opcja połysk dokładnie w tym miejscu kieraczek.png

Uploaded with ImageShack.us a tu plak :decayed: chociaż Ty masz inną, jakie wersje kierownic wychodziły?

Ty masz na tym pasku kółeczka co jakieś pare mm a ja mam cały pasek pikowany?

ja ni panimaju :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...