Magicbattle Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja nic na razie nie kupuje. Czas pokaże a trochę go minię za nim cokolwiek zrobię. Wiem że kolor dużo robi ale powoli użeram się ze silnikiem. Ciągle coś się dzieje i nie wyrabiam. Oby jeździła jak najdłużej a zostanie w moich rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja nic na razie nie kupuje. Czas pokaże a trochę go minię za nim cokolwiek zrobię. Wiem że kolor dużo robi ale powoli użeram się ze silnikiem. Ciągle coś się dzieje i nie wyrabiam. Oby jeździła jak najdłużej a zostanie w moich rękach i chcesz się przesiąść do 10 letniego diesla i sądzisz że nic nie dołożysz? nie wspominając o różnicach w eksploatacji między silnikami diesla na pompowtryskach a na zwykłej pompie gdzie ty chcesz B6. PICUJ BLUE STRAWBERRY TURBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 no pewnie masz pierwsze objawy kręcenia licznikiem poprzednich właścicieli oby jak najmniej grzebania bez zaplanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Auto kupowałem z niemiec a i tak wiem że był kręcony. Wiem już mniej więcej na czym stoję. Pojawia mi się ruda powoli na prawym nadkolu Teraz nie mam czasu cokolwiek zrobić ale przynajmniej jakoś to zabezpieczę. Z pierdzeniem w silniku przynajmniej wiem co jest grane i będzie to w środę naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 no no normalne dzisiaj widziałem golfa 3 kolega sobie kupił 209 tyś niby nie wspomne o progach Wcześniej pytałem o ledy wreszcie znalazłem takie co miałem w przedlifcie ale na tej samej zasadzie świecą POSTOJÓWKI SMD LED HIPOWER W3W W5W T10 EFEKT XENON (2414273923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bialutkie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Godne uwagi są te postojówki A tak jak widzę takie zdjęcie to aż motywacja przychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 nie osłabiaj mnie bo ja mam 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Też mam aktualnie 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 17" felga juz fajnie wygląda w B5 troche zglebic i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Powiem ci że znajomy wsadził 18 i coś małe się wydaje. Fakt że jeszcze nie ma gleby a przód jak allroad wygląda Dzisiaj wieczorem udało mi się odstawić auto do mechanika, jutro będzie wiadomo co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Rozumiem ze nie zdiagnozowales usterki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tak wszystko już jest zdiagnozowane. Moje turbo zakończyło swój żywot, całe luźne, wszystko lata i do tego pęknięte w pół. Dzisiaj zakupiłem takie turbo z audi A6 C5 180 KM K03 dokładnie czy podobne jak poprzednik. Problem rzegotania również został naprawiony, katalizator zaraz co łączy się z turbem był zasyfiony i latały w nim jakieś kulki. Został on przepchany i wyczyszczony. Kolejna sprawa ładowania to szczotki. W poniedziałek odbieram auto więc mam nadzieje że będzie teraz przyzwoicie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Sie troche tego na raz nazbieralo ale bedzie chociaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tak teraz spokojnie mogę jechać do holandii. Z czasem chciał bym żeby zawitało K04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ty weź się zdecyduj i obierz jakiś kierunek... co chwile co innego piszesz... najpierw felga...później zmiana auta...teraz k04 (jeszcze coś tam było chyba) Przy takiej rozbieżności nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ty weź się zdecyduj i obierz jakiś kierunek... co chwile co innego piszesz... najpierw felga...później zmiana auta...teraz k04 (jeszcze coś tam było chyba) Przy takiej rozbieżności nic nie zrobisz Padło mi turbo w aucie to miałem zamiast turba kupić felgi? Fakt żeby lepiej wyglądało stojące obok domu :jerk:Na takie wymiany nie miałem wpływu i musiałem je zrobić bo za parę dni wyjeżdżam. Chciałem teraz kupić lepsze turbo lecz fundusze na to nie pozwalały. Zasugerowanie wymiany w dalekiej przyszłości wymiany na K04 to wy odbieracie jak bym miał za chwilę iść do sklepu i kupić. Ogarnijcie dystans trochę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Nie no ja kumam, że serwis ważniejszy... ale po co trąbić jak skutku z tego nie ma najpierw się reza, później trąbi Skręciłeś gwinta coś niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 @WhyMe? - trochę minę kupiłeś z fajnym kolorem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Sparta brak czasu, auto stoi już parę dni u tego mechanika więc nic nie zrobię. @WhyMe? - trochę minę kupiłeś z fajnym kolorem ... Zgodzę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi