Mati_23 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 dobre i mocne hehe obszywałem u niego i wszystko wyszło w pytkę
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Łajmi, powiedz o swoim problemie komuś, może da się jeszcze coś poradzić Wiem wiem, przepraszam za zamieszanie Wyszukać Ci pokutę czy sam się ubiczujesz na to konto ?
WhyMe? Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Łajmi, powiedz o swoim problemie komuś, może da się jeszcze coś poradzić Wiem wiem, przepraszam za zamieszanie Wyszukać Ci pokutę czy sam się ubiczujesz na to konto ? Za karę 50 pompek zrobię
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Za karę 50 pompek zrobię na jedną rękę z workiem cementu na plecach
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 z kajem wina piją przy rezaniu i takie skutki
WhyMe? Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 z kajem wina piją przy rezaniu i takie skutki Nic nie piliśmy
robertjudi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ?
WhyMe? Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają flaty bieri
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają gut czojs
WhyMe? Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają gut czojs Pierdziele. RSami się nawet nie nacieszyłem. Przejechałem na nich 10 KM od Pumy dlatego RSy zostają a na sezon w moc się pobawimy
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 moim zdaniem wzór RS6 jest ponadczasowy, jestem ciekaw jakby wyglądał na A5. a dodatkowo to mega pancerne felgi, trzeba być wyjątkowo zdolnym żeby je rozwalić
WhyMe? Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 moim zdaniem wzór RS6 jest ponadczasowy, jestem ciekaw jakby wyglądał na A5. a dodatkowo to mega pancerne felgi, trzeba być wyjątkowo zdolnym żeby je rozwalić Tym bardziej nigdy nie jeździłem na glebie i kole 18tce Jestem ciekawy jak by to koło wyglądało na air ride?
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 dodatkowo to mega pancerne felgi, trzeba być wyjątkowo zdolnym żeby je rozwalić i do tego najcięższe felgi jakie znam, komplet z oponami waży prawie pół tony:decayed:
kaju Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dodatkowo to mega pancerne felgi, trzeba być wyjątkowo zdolnym żeby je rozwalić i do tego najcięższe felgi jakie znam, komplet z oponami waży prawie pół tony:decayed: Moje flaty z oponami 92kg
jedrekx Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dodatkowo to mega pancerne felgi, trzeba być wyjątkowo zdolnym żeby je rozwalić i do tego najcięższe felgi jakie znam, komplet z oponami waży prawie pół tony:decayed: ciężkie, ciężkie.. ale da się przeżyć. BBS Speedline, takie jak miał Topor są cięższe
Duds Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pod względem wagowym nie jest źle A wytrzymałe są, to trzeba przyznać
Rekomendowane odpowiedzi