Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

belka w d*pie :facepalm: nic innego tam nie ma,no chyba że tuleje gumowo metalowe ale raczej belka jak miała strzała

Opublikowano
belka w d*pie :facepalm: nic innego tam nie ma,no chyba że tuleje gumowo metalowe ale raczej belka jak miała strzała

Po weekendzie się okaże. Mam nadzieję że to nic poważnego :facepalm: Bo nawet jak dystansem wyciągnę felgę to i tak będzie wyglądać do bani :thumbdown:

Opublikowano

ogarmnij belke a nie kiere obszywasz. takich rzeczy nie zostawia sie na ostatnia chwile

Opublikowano
ogarmnij belke a nie kiere obszywasz. takich rzeczy nie zostawia sie na ostatnia chwile

Kierownica od dawna się prosiła o obszycie. Gdyby belka była tak walnięta powinno ściągać na drodze i odczuł bym to, a auto jedzie prosto i nic nie czuć. Nie chcę mówić i się sprzeczać co to jest, zajadę na diagnostykę to się okażę i wtedy będę miał pewność :wink: Tymczasem zobacz jaką miałem kierownicę :decayed:

28588048.jpg

Opublikowano

no w sumie wstyd do niemcowni z taka kiera cisnac. no dziwnie ze nic nie sciagalo, nie pisales kiedys ze buja w koleinach? zrob fote jak to wyglada widac ze jest krzywo na pierwszy rzut oka

Opublikowano

Nie życze Ci wjechac w jakąś sporą kałuże przy większej prędkosci:wink:

Opublikowano
Nie życze Ci wjechac w jakąś sporą kałuże przy większej prędkosci:wink:

Jakby go aquaplanning dopadł przy takim czymś za h*ja nie jest w stanie auta wyprowadzić...

Opublikowano

pobujaj tyłem na boki zobacz czy ci się łożyska nie kończą,kuknij na opone czy równo bierze :naughty: a tak poza tym ile cię fimc wyszedł ?

Opublikowano

Nie widać tego normalnie. Jak się dopatrzysz z bliska to minimalnie jest pochylone tylko chodzi o to że jak założyłem 18tki to te koło tarło u góry. Auta nie ściąga wszystko pracuje dobrze. Kierownicą nie trzęsie, brak luzów etc. Teraz zrobione zawieszenie to po dziurach idzie jak po maśle.

Co do fmicu to:

- Rury, opaski, kolanka silikonowe 750 zł

- Intercooler 550x180x65mm 350 zł

Opublikowano

:naughty::naughty::naughty:

99516578.jpg

84703273.jpg

84671403.jpg

43571453.jpg

53189795.jpg

Wszystko zrobione pierwsza klasa, dzięki Łukasz jeszcze raz :hi:

Opublikowano
Opublikowano

Na zdrowie :decayed::wink:

Tylko zainwestuj w dobre mleczko ! I nie jaraj w samochodzie bo wszystko śmierdziało fajami z 200 metrów :naughty:

Opublikowano

Tylko zainwestuj w dobre mleczko ! I nie jaraj w samochodzie bo wszystko śmierdziało fajami z 200 metrów :naughty:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Palę okazyjnie na trasie :decayed: Paru chętnych do ciebie podrzucę na obszycie :wink:

Opublikowano

Obszywanie robi robotę! Też chyba muszę sie skusić na taki zabieg :)

Opublikowano

Założyłeś to już do auta? co tak wolno... :decayed:

Ale żeby jarać w aucie :facepalm:

Opublikowano
Założyłeś to już do auta? co tak wolno... :decayed:

Ale żeby jarać w aucie :facepalm:

Jestem w trakcie zakładania wszystkiego + oświetlenie led. Tylko mam problem z kierownicą po zamontowaniu przekręcam zapłon i klakson ciągle trąbi. Max kazał abym sprawdził czy dobrze poduszkę podpiąłem także uciekam dalej działać :wink:

Opublikowano
Max kazał abym sprawdził czy dobrze poduszkę podpiąłem także uciekam dalej działać :wink:

Uważaj bo jak Ci wystrzeli w klawiaturę to będziesz miał świeży wydatek :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...